Kotecek_PL Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2019 mam problem z akumulatorami w Nokii Lumii 2520 ( wersja urządzenia RX - 113 ) oraz akumulatorami w nokia power keyboard, Aktualne akumulatory są totalnie martwe, nie ładują się ( cały czas 0 % ) w serwisie sprawdziłem czy problem nie leży po stronie urządzenia lub ładowarki, okazało się że wszystko jest w porządku. Pozostaje wymiana akumulatora, problem jest w dostępności odpowiednich akumulatorów, zamówili jeden do tabletu, ale okazało się że jest spuchnięty, ładuje się i trzyma ale jego stan jest kiepski i z powodu "opuchlizny" nie można zamknąć obudowy. Totalnie nie wiem gdzie zamówić odpowiednie akumulatory aby mieć pewność że nie będą wadliwe, potrzebuję akumulatory do tabletu jak i klawiatury. Cytuj
Kotecek_PL Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Dziennik pokładowy poszukiwań : dzień pierwszy Nokia odsyła do Microsoftu Cytat [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dziennik pokładowy poszukiwań : dzień drugi rano Microsoft odsyła do nokii Cytat Jeżeli to nie poskutkuje rozwiązaniem sprawy, to należy skontaktować się z producentem lub sprzedawcą komputera. Dziennik pokładowy poszukiwań : dzień drugi wieczorem Nokia odsyła do HMC Global Cytat Niestety nie posiadamy danych na temat urządzeń spod marki Lumia. Mogę zasugerować, gdy znajdzie Pan czas, by odwiedzić naszą stronę, gdzie można zobaczyć wszystkie nowe urządzenia Nokia i je poznać w szczegółach. Dostępne są różne modele, które mogą zaspokoić Pana potrzeby w przystępnej cenie - dziennik, portal rozrywkowy, centrum komunikacyjne, źródło mediów i informacji oraz wiele innych. Mam nadzieje, że powyższe informacje będą pomocne. Przykro mi, że Pana model jest poza naszym zakresem wsparcia. W razie pytań odnośnie smartfonów Nokia pozostajemy do dyspozycji. Dziennik pokładowy poszukiwań : dzień trzeci HMC Global odsyła do B2X Cytat Ponadto może Pan skontaktować się z firmą B2X, która obsługuje wszystkie telefony marki Nokia wyprodukowane przed 1 grudniem 2016 r. Pod adresem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] uzyskać pomoc techniczna dotyczącą urządzenia marki Nokia. Kiedy przewinie Pan trochę, zobaczy Pan dwie opcje: "Czatuj z ekspertem" lub "Rozmawiaj z ekspertem" Cytuj
razor1995 Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co za problem poszukać w Google i zamówić? I tak z pewnością będą to leżaki magazynowe, Lumia 2520 to niszowe urządzenie, jeszcze w 2019 roku... Cytuj
Kotecek_PL Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 no właśnie jednego leżaka już mam, okazało się że był spuchnięty, teraz czeka co wymyśli B2X Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi