Xardas14 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 mi wszytko działa gitez majonez i to z MSDN jest Cytuj
r3jn Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Teraz, Xardas14 napisał: mi wszytko działa gitez majonez i to z MSDN jest WDM 2.7 jest czy nadal 2.6? Cytuj
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Z tymi ich ringami, nazwami kompilacji itp to już się wszyscsy gubią. Według mnie oficjalna będzie jak napiszą o tym na wszystkich portalach co się tym zajmują - i dają linki - i MS wyda nową wersję Windows Creation Tools. A tak to tylko gdybanie - zawsze mogą coś zmienić na sam koniec. A na razie tego nie ma - więc nie próbujcie na siłę szukać oficjala. MYŚLICIE ŻE DOSTANIECIE TO GDZIEŚ SZYBCIEJ NIŻ MS TO WYDA ? Na razie to tylko iso z różnych żródeł - i nIgdzie MICROSOFT nie napisał że to oficjalne - GOTOWE ! Cytuj
Pawel300 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 33 minuty temu, zbigniew59 napisał: Z tymi ich ringami, nazwami kompilacji itp to już się wszyscsy gubią. Według mnie oficjalna będzie jak napiszą o tym na wszystkich portalach co się tym zajmują - i dają linki - i MS wyda nową wersję Windows Creation Tools. A tak to tylko gdybanie - zawsze mogą coś zmienić na sam koniec. A na razie tego nie ma - więc nie próbujcie na siłę szukać oficjala. MYŚLICIE ŻE DOSTANIECIE TO GDZIEŚ SZYBCIEJ NIŻ MS TO WYDA ? Na razie to tylko iso z różnych żródeł - i nIgdzie MICROSOFT nie napisał że to oficjalne - GOTOWE ! Ok spoko pobrałem i sprawdzę mam nadzieję że działa na 100% ew. Który z modów 10 obecnie dostępny na forum jest najlepiej spisujące się w grach? Cytuj
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Ja nie gram - mało - więc nie wiem. Na pytanie który mod jest najlepszy do gier - masz wiele odpowiedzi - w różnych tematach. Musisz sam spróbowac - bo to zależy od sprzętu. TRZEBA TESTOWAĆ - "każda sroka swój ogon chwali" - To takie powiedzenie - jeśli chodzi o mody. Cytuj
Pawel300 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 16 godzin temu, zbigniew59 napisał: Ja nie gram - mało - więc nie wiem. Na pytanie który mod jest najlepszy do gier - masz wiele odpowiedzi - w różnych tematach. Musisz sam spróbowac - bo to zależy od sprzętu. TRZEBA TESTOWAĆ - "każda sroka swój ogon chwali" - To takie powiedzenie - jeśli chodzi o mody. Ok no racja Cytuj
jacor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 W dniu 13.10.2019 o 19:56, megabajtj23 napisał: Witam. Klikam na PLK i mam komunikat: "przekroczono limit pobierania tego pliku - nie można go teraz pobrać" ??? Witam. Pozdrawiam wszystkich.Mam taki sam problem z pobraniem PLK.Od wczoraj klikam i nie da się pobrać.Czy ktoś mógłby dodać alternatywne linki do tego obrazu PLK? Serdecznie dziękuję.Pozdrawiam Jacor. Cytuj
Xardas14 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 25 minut temu, jacor napisał: Witam. Pozdrawiam wszystkich.Mam taki sam problem z pobraniem PLK.Od wczoraj klikam i nie da się pobrać.Czy ktoś mógłby dodać alternatywne linki do tego obrazu PLK? Serdecznie dziękuję.Pozdrawiam Jacor. pewnie za dużo osbo pobrało w krótkim czasie zrobiłem kopie spruboj Cytuj
jacor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 33 minuty temu, Xardas14 napisał: pewnie za dużo osbo pobrało w krótkim czasie zrobiłem kopie spruboj Witam. Musi być bardzo duży popyt na ten obraz. Nie zareagowałem i teraz też nie mogę pobrać. Bardzo wielkie dzięki za pomoc,chyba muszę obejść się smakiem i poczekać do maja...:( Cytuj
Xardas14 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 2 godziny temu, jacor napisał: Witam. Musi być bardzo duży popyt na ten obraz. Nie zareagowałem i teraz też nie mogę pobrać. Bardzo wielkie dzięki za pomoc,chyba muszę obejść się smakiem i poczekać do maja...:( bede wruzac na mega jeszcze obrazy , bądż inny folder zorbie na dysku Cytuj
jacor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Xardas14 napisał: bede wruzac na mega jeszcze obrazy , bądż inny folder zorbie na dysku Serdeczne dzięki za pomoc Xardas14. W końcu się udało zassać. Już system jest na dysku,nie widzę żadnych problemów.Wszystko poszło gładko. Aktywował się sam,dociągnął dwie poprawki flasha i zbiorczą freameworka. Bulid się nie zmienił.System wydaje się bardzo stabilny. Serdecznie dziękuję za pomoc i udostępnienie obrazu. Pozdrawiam Jacor. Cytuj
Pawel300 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Dziwne ze macie problem z pobraniem ? ja 2x juz pobrałem i poszlo !! tak pojedynczo nie pobierze trzeba pomyśleć porada o demnie dla osób którym nie chce sie pobierać z Google drive zaznaczcie wszystkie 3 pliki i prawym klawiszem myszki i kliknąć pobierz wszystko pójdzie Cytuj
Jaroslaw1 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2020 Pod buildem jest napisane: "Automatyczne czyszczenie WinSxS" - w jaki sposób to działa? Jakiś program? Cytuj
Jaroslaw1 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 To nie RTM. Obok menu start jest ikona niedziałającej Cortany chociaż by. Cytuj
PR74 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Witam pytanie do Autora jest szansa na AIO 2009 (20H2) Cytuj
Xardas14 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, PR74 napisał: Witam pytanie do Autora jest szansa na AIO 2009 (20H2) Tak dziś lub jutro bd robić aktualne buildy Cytuj
PR74 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2020 Czekamy z niecierpliwością na Windowsa 10 20H2 AIO by Xardas14 Cytuj
iro68 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2021 W dniu 11.10.2019 o 14:11, Xardas14 napisał: Windows 10 20H2 (19042.630) + .NET Framework 3.5 Wszystkie Edycje Kompilacja : 19 Listopad 2020 (każdy update będę robić co 3 miesiące bądź wyjściu nowszej wersji) Wersja AIO zawiera wersje 32-bit oraz 64-bit: * Home * Home N * Pro * Pro N * Enterprise * Education * Pro Education * Pro for Workstations * Enterprise N * Education N * Pro Education N * Pro N for Workstations * Home Single Language *Enterprise for Virtual Desktops *loT Enterprise Informacje Ogólne: *Są to czyste obrazy z MSDN, wersja aktualizacji jest aktualna na dzień kompilacji obrazów. *Posiadają zintegrowany .Net Framework 3.5 (w tym 2.0) , wymagany dla uruchomienia starszych aplikacji *Automatyczne czyszczenie WinSxS *Dzięki kompresji install.wim do ESD obrazy zajmują dużo mniej miejsca *Wybór wersji możliwy poprzez dodanie EI.cfg *Aktywator wrzucony w katalog głowny obrazy ( aktywator wymaga połączenia z internetem), pamiętaj jednak jeśli masz własny oryginalny klucz zainstaluj taką wersję do której go posiadasz *Jeśli ktoś potrzebuję wersji w innym języku napiszcie a dorzucę Dla zainteresowanych w folderze dostępny jest też Office 2019 ProPlus :P) Oznaczenia językowe obrazów: PLK – Polski ENU- English (United States) Link Google Drive: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Link Mega: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Link FEX.NET : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] gdzie jest nowsza wersja? "aktualizacja co 3 miesiace" Cytuj
Xardas14 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 W dniu 26.03.2021 o 12:01, iro68 napisał: gdzie jest nowsza wersja? "aktualizacja co 3 miesiace" jest już z powodu przełuzęnia pracy dyplomowej i ukończenia studiów miałem dużo na głowie i mało czasu na update Cytuj
kamiloxf Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Jednego tylko nie rozumiem dlaczego bazujesz na Insider 21H1 jeszcze nie jest public release Cytuj
Xardas14 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 To nie jest insider preview [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
kamiloxf Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Na ten moment jest on udostępniony do testów dla firm natomiast jego rozwój w dalszym ciągu to kanał beta Cytuj
Myszekk Opublikowano 24 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2021 czy to jest ta komplikacja co miła być wypuszczona na wiosne ? bo na stronach majkrosoftu nie idzie pobrac wersji 21H1 jeszce nie ma Cytuj
janusz9974 Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 Z linku mega można poprać iso windowsa 11. Jak wygląda stabilność tego systemu i czy jest to faktycznie windows 11. Nie chcę nikogo o nic podejżewać, ale nie chcę też czasu tracić na coś co nie działa. Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 @janusz9974 ... sam przetestuj bo to czysta radocha. Chciałbyś, żeby ktoś inny próbował Ci żarcie lub babę ? Cytuj
janusz9974 Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2021 Ok dzięki za przepyszną radę w wolnej chwili spróbuję, a na razie kompa znajomemu składam to nie czas na zabawę. Niby składam tymczasowo stacjonarkę bo padł lapek, a do stacjonarki brakuje karty graficznej to można by windowsa 11 testować hmm . Zobaczymy czy dożyję zanim będą dostępne RTX-y. Co do samej 11 u brata widziałem więc sam system no jak to windows ot pooowolna ewolucja xD. Tak na marginesie przycisk start na pasku w 11 mógł by być na środku, a nie tak jak by z lewej taka osobista opinia. Cytuj
MAT32 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2023 Wreszcie nie będę musiał pobierać aktualizacji. Wydaje mi się że w iso z W10 lepiej dać aktywator jako osobny plik bo komunikat z wirusem trochę odrzuca a przynajmniej mi nie jest potrzebny bo mam kupiony klucz. Cytuj
Biblioteka Opublikowano 3 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2023 Witam. A ten obraz Windows 11 22H2 PLK to jest z ustawieniami domyślnymi czy włączone są jakieś dodatkowe bajery? Cytuj
Andrzej1976 Opublikowano 29 Marca 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2024 Dziękuję pięknie. Jak zawsze najlepsze systemy od Ciebie. Cytuj
agentix Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2024 Ostatnia wersja jest z marca. Czy będzie jeszcze aktualizacja 2025? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi