Skocz do zawartości

Windows 10 22H2 [19045.5854] Wszystkie Wersje + .NET Framework 3.5 03.09.2025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tymi ich ringami, nazwami kompilacji itp to już się wszyscsy gubią.

Według mnie oficjalna będzie jak napiszą o tym na wszystkich portalach co się tym zajmują - i dają linki - i MS wyda nową wersję Windows Creation Tools.

A tak to tylko gdybanie - zawsze mogą coś zmienić na sam koniec.

A na razie tego nie ma - więc nie próbujcie na siłę szukać oficjala.

MYŚLICIE ŻE DOSTANIECIE TO GDZIEŚ SZYBCIEJ NIŻ MS TO WYDA ?     :L

Na razie to tylko iso z różnych żródeł - i nIgdzie MICROSOFT nie napisał że to oficjalne - GOTOWE !

Opublikowano
33 minuty temu, zbigniew59 napisał:

Z tymi ich ringami, nazwami kompilacji itp to już się wszyscsy gubią.

Według mnie oficjalna będzie jak napiszą o tym na wszystkich portalach co się tym zajmują - i dają linki - i MS wyda nową wersję Windows Creation Tools.

A tak to tylko gdybanie - zawsze mogą coś zmienić na sam koniec.

A na razie tego nie ma - więc nie próbujcie na siłę szukać oficjala.

MYŚLICIE ŻE DOSTANIECIE TO GDZIEŚ SZYBCIEJ NIŻ MS TO WYDA ?     :L

Na razie to tylko iso z różnych żródeł - i nIgdzie MICROSOFT nie napisał że to oficjalne - GOTOWE !

Ok spoko pobrałem i sprawdzę mam nadzieję że działa na 100% ew. Który z modów 10 obecnie dostępny na forum jest najlepiej spisujące się w grach? 

Opublikowano

Ja nie gram - mało - więc nie wiem. Na pytanie który mod jest najlepszy do gier - masz wiele odpowiedzi - w różnych tematach.

Musisz sam spróbowac  - bo to zależy od sprzętu.  TRZEBA TESTOWAĆ - "każda sroka swój ogon chwali"   - To takie powiedzenie - jeśli chodzi o mody.

Opublikowano
16 godzin temu, zbigniew59 napisał:

Ja nie gram - mało - więc nie wiem. Na pytanie który mod jest najlepszy do gier - masz wiele odpowiedzi - w różnych tematach.

Musisz sam spróbowac  - bo to zależy od sprzętu.  TRZEBA TESTOWAĆ - "każda sroka swój ogon chwali"   - To takie powiedzenie - jeśli chodzi o mody.

Ok no racja 

Opublikowano
W dniu 13.10.2019 o 19:56, megabajtj23 napisał:

Witam.

Klikam na PLK i mam komunikat: "przekroczono limit pobierania tego pliku - nie można go teraz pobrać"

???

Witam. Pozdrawiam wszystkich.Mam taki sam problem z pobraniem PLK.Od wczoraj klikam i nie da się pobrać.Czy ktoś mógłby dodać alternatywne linki do tego obrazu PLK? Serdecznie dziękuję.Pozdrawiam Jacor.

Opublikowano
25 minut temu, jacor napisał:

Witam. Pozdrawiam wszystkich.Mam taki sam problem z pobraniem PLK.Od wczoraj klikam i nie da się pobrać.Czy ktoś mógłby dodać alternatywne linki do tego obrazu PLK? Serdecznie dziękuję.Pozdrawiam Jacor.

pewnie za dużo osbo pobrało w krótkim czasie zrobiłem kopie spruboj 

Opublikowano
33 minuty temu, Xardas14 napisał:

pewnie za dużo osbo pobrało w krótkim czasie zrobiłem kopie spruboj 

Witam. Musi być bardzo duży popyt na ten obraz. Nie zareagowałem i teraz też nie mogę pobrać. Bardzo wielkie dzięki za pomoc,chyba muszę obejść się smakiem i poczekać do maja...:(

Opublikowano
2 godziny temu, jacor napisał:

Witam. Musi być bardzo duży popyt na ten obraz. Nie zareagowałem i teraz też nie mogę pobrać. Bardzo wielkie dzięki za pomoc,chyba muszę obejść się smakiem i poczekać do maja...:(

bede wruzac na mega jeszcze obrazy , bądż inny folder zorbie na dysku 

Opublikowano
Godzinę temu, Xardas14 napisał:

bede wruzac na mega jeszcze obrazy , bądż inny folder zorbie na dysku 

Serdeczne dzięki za pomoc Xardas14.

W końcu się udało zassać. Już system jest na dysku,nie widzę żadnych problemów.Wszystko poszło gładko.

Aktywował się sam,dociągnął dwie poprawki flasha i zbiorczą freameworka. Bulid się nie zmienił.System wydaje się bardzo stabilny.

Serdecznie dziękuję za pomoc i udostępnienie obrazu. Pozdrawiam Jacor.

Opublikowano

Dziwne ze macie problem z pobraniem ? ja 2x juz pobrałem i poszlo !! tak pojedynczo nie pobierze trzeba pomyśleć :P porada o demnie dla osób którym nie chce sie pobierać z Google drive  zaznaczcie wszystkie 3 pliki i prawym klawiszem myszki i kliknąć pobierz wszystko pójdzie

Opublikowano
W dniu 11.10.2019 o 14:11, Xardas14 napisał:

Windows 10  20H2 (19042.630) + .NET Framework 3.5 Wszystkie Edycje

Kompilacja 19 Listopad 2020

(każdy update będę robić co 3 miesiące bądź wyjściu nowszej wersji)

Wersja AIO zawiera wersje 32-bit oraz  64-bit:

* Home
* Home N
* Pro
* Pro N

* Enterprise

* Education

* Pro Education

* Pro for Workstations

* Enterprise N

* Education N

* Pro Education N

* Pro N for Workstations

* Home Single Language

*Enterprise for Virtual Desktops

*loT Enterprise

Informacje Ogólne:

*Są to czyste obrazy z MSDN, wersja aktualizacji jest aktualna na dzień kompilacji obrazów.

*Posiadają zintegrowany .Net Framework 3.5 (w tym 2.0) , wymagany dla uruchomienia starszych aplikacji

*Automatyczne czyszczenie WinSxS 

*Dzięki kompresji install.wim  do ESD obrazy zajmują dużo mniej miejsca

*Wybór wersji możliwy poprzez dodanie EI.cfg

*Aktywator wrzucony w katalog głowny obrazy ( aktywator wymaga połączenia z internetem), pamiętaj jednak jeśli masz własny oryginalny klucz zainstaluj taką wersję do której go posiadasz 

*Jeśli ktoś potrzebuję wersji w innym języku napiszcie a dorzucę :)

Dla zainteresowanych w folderze  dostępny jest też Office 2019 ProPlus  :P)

Oznaczenia językowe obrazów:

PLK – Polski

ENU- English (United States)

Link Google Drive:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Link  Mega:

Link FEX.NET :

gdzie jest nowsza wersja? "aktualizacja co 3 miesiace"

Opublikowano
W dniu 26.03.2021 o 12:01, iro68 napisał:

gdzie jest nowsza wersja? "aktualizacja co 3 miesiace"

jest już z powodu przełuzęnia pracy dyplomowej i ukończenia studiów miałem dużo na głowie i mało czasu na update

Opublikowano

Z linku mega można poprać iso windowsa 11. Jak wygląda stabilność tego systemu i czy jest to faktycznie windows 11. Nie chcę nikogo o nic podejżewać, ale nie chcę też czasu tracić na coś co nie działa.

Opublikowano

Ok dzięki za przepyszną radę w wolnej chwili spróbuję, a na razie kompa znajomemu składam to nie czas na zabawę. Niby składam tymczasowo stacjonarkę bo padł lapek, a do stacjonarki brakuje karty graficznej to można by windowsa 11 testować hmm . Zobaczymy czy dożyję zanim będą dostępne RTX-y. Co do samej 11 u brata widziałem więc sam system no jak to windows ot pooowolna ewolucja xD.  Tak na marginesie przycisk start na pasku w 11 mógł by być na środku, a nie tak jak by z lewej taka osobista opinia.

Opublikowano

Wreszcie nie będę musiał pobierać aktualizacji.

Wydaje mi się że w iso z W10 lepiej dać aktywator jako osobny plik bo komunikat z wirusem trochę odrzuca a przynajmniej mi nie jest potrzebny bo mam kupiony klucz.