pazikk Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2019 Cześć. Parę lat temu kupiłem radio do auto na usb. Kupiłem też do niego usb 15GB. Nie pamiętam już jakiejś firmy. Przez jakieś 3 lata nie miałem żadnego problemu. Wrzucałem mp3, podłączyłem do radia i wszystko grało. Jakiś czas temu z formatowałem go "rufusem" i wrzuciłem tam obraz windowsa. Po kolejnym formacie i przystosowaniu pendrive'a pod radio, niestety nie odczytuje go już. Komputer i telewizor bez problemu go widzą i można korzystać. Niestety radio już nie chce. Dodam, że sprawdzałem innego pendrive'a którego nie używałem do instalacji windowsa i o dziwo radio zaczyna odtwarzać muzykę. Mam też trzeciego pendrive'a którego też formatowałem i wrzucałem obraz win'a i ten też nie chce działać. Jest jakaś opcja żeby go naprawić czy coś podobnego? naprawione. temat do usunięcia Cytuj
Crazy36 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2019 41 minut temu, pazikk napisał: Cześć. Parę lat temu kupiłem radio do auto na usb. Kupiłem też do niego usb 15GB. Nie pamiętam już jakiejś firmy. Przez jakieś 3 lata nie miałem żadnego problemu. Wrzucałem mp3, podłączyłem do radia i wszystko grało. Jakiś czas temu z formatowałem go "rufusem" i wrzuciłem tam obraz windowsa. Po kolejnym formacie i przystosowaniu pendrive'a pod radio, niestety nie odczytuje go już. Komputer i telewizor bez problemu go widzą i można korzystać. Niestety radio już nie chce. Dodam, że sprawdzałem innego pendrive'a którego nie używałem do instalacji windowsa i o dziwo radio zaczyna odtwarzać muzykę. Mam też trzeciego pendrive'a którego też formatowałem i wrzucałem obraz win'a i ten też nie chce działać. Jest jakaś opcja żeby go naprawić czy coś podobnego? naprawione. temat do usunięcia Zapewne masz pena w formacie NTFS i dlatego jest problem.Sformatuj go wybierając system plików na Fat32 Cytuj
pazikk Opublikowano 8 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2019 To nie było to. Robiłem już tak. Znalazłem jakiś program do naprawy pendrive'a który coś tam zrobił i zaczęło działać. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj
RemixPL1994 Opublikowano 8 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2019 25 minut temu, pazikk napisał: To nie było to. Robiłem już tak. Znalazłem jakiś program do naprawy pendrive'a który coś tam zrobił i zaczęło działać. Podziel się jak nazywa się ten program. Cytuj
pazikk Opublikowano 8 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2019 MalvaStyle USB Disk Repair, tam coś sobie przeskanował, później zrobił format do exfata i ja sam zrobiłem do fat32 i elegancko radio z powrotem czyta. Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi