Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam taki PC

CPU:I7 4500U

GPU:AMD Radeon R7 M260

RAM:6gb

Cały problem polega na tym że dysk twardy zrobił sobie bad sectory chwilowo rozwiązałem ten problem partycjami ale teraz 90% tależa dysku jest uszkodzona.

Czy jest opcja na instalacje wina 8 na dysku USB-Flash.

A jeśli da się to mam problem mój klucz wina 8 jest przylutowany do płyty głównej czy przy instalacji na USB też to z czyta ? Bo nie chce bawić się w korkociągi.

Opublikowano
58 minut temu, Anonymous88 napisał:

A jeśli da się to mam problem mój klucz wina 8 jest przylutowany do płyty głównej czy przy instalacji na USB też to z czyta ?

Win 8 zainstalujesz za pomocą tego programu.

Raczej wątpię żeby Ci przeczytał klucz, ale pewny nie jestem.

Jest na forum Win 7 gotowy do instalacji na usb.

Opublikowano
Godzinę temu, Anonymous88 napisał:

Posiadam taki PC

CPU:I7 4500U

GPU:AMD Radeon R7 M260

RAM:6gb

Cały problem polega na tym że dysk twardy zrobił sobie bad sectory chwilowo rozwiązałem ten problem partycjami ale teraz 90% tależa dysku jest uszkodzona.

A jeśli da się to mam problem mój klucz wina 8 jest przylutowany do płyty głównej czy przy instalacji na USB też to z czyta ? Bo nie chce bawić się w korkociągi.

mozesz pisac nie slangiem ulicznym z podworka 
??

piosylant i m4s lubią to
Opublikowano
13 godzin temu, Anonymous88 napisał:

Opcja jest, nazywa się to WindowsToGo.

Z tym, że musisz mieć dobry pendrive USB 3.0, najlepiej dysk zewnętrzny.

Ja bym nie bawił się w takie alpejskie kombinacje  z instalacją Windows na pendrive, bo to momentalnie się "zapcha", będzie mulić itd.

Wykonaj remapowanie uszkodzonych sektorów na tym dysku, albo kup na Allegro jakiś sprawny, to nie majątek.

Opublikowano

Ok a co do zapychania się pendrive to mam 64gb a dysk który niedawno wykopałem z piwnicy ma 55gb i jest dużo wolniejszy.

A i mam pytanie bo w komputerze jeden czarny USB i dwa niebieskie USB (Jedno 2.0 drugie 3.0 pendrive ma niebieską wtyczke czy jest jakaś różnica w transferach pomiędzy USB 2.0 a 3.0 czy prędkości są takie same ?

Opublikowano
2 minuty temu, Anonymous88 napisał:

Ok a co do zapychania się pendrive to mam 64gb a dysk który niedawno wykopałem z piwnicy ma 55gb i jest dużo wolniejszy.

A i mam pytanie bo w komputerze jeden czarny USB i dwa niebieskie USB (Jedno 2.0 drugie 3.0 pendrive ma niebieską wtyczke czy jest jakaś różnica w transferach pomiędzy USB 2.0 a 3.0 czy prędkości są takie same ?

jak masz usb 3 i wlozysz w niebieska to bedzie szybciej ?

jak wlozysz usb 2 w niebieska bedzie taka predkosc jak ma 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie