dstjr Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Cześć, Pewną część sterowników zainstalowałem, pobrałem je [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], tutaj też są [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], ale wciąż brakuje mi takich sterowników: Pobrałem ten sterownik USB i zainstalowałem go, ale wciąż nie działa USB 3.0 Proszę o pomoc. Cytuj
dstjr Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Pasuje też sterownik do chipsetu do tego laptopa, na stronie driverscape.com są takie sterowniki: 61883 class Bus Device, AMD SMBus, TOSHIBA x86 ACPI-Compliant Value Added Logical and General Purpose Device i nie wiem, czy któryś z tych sterowników to jest sterownik do chipsetu. Cytuj
R95K Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Lub pobierz sobie ten program: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]On sam wykryje czego brakuje i zainstaluje najnowsze wersje sterowników. Cytuj
dstjr Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 3 godziny temu, xddd napisał: Driver nieznane urządzenie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dokładnie do czego jest ten sterownik? Dograłem sterowniki przez program Driver Booster i tym sterownikiem jako nieznane urządzenie okazał się sterownik USB 3.0 3 godziny temu, Radzior2010 napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Lub pobierz sobie ten program: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]On sam wykryje czego brakuje i zainstaluje najnowsze wersje sterowników. Tak jak napisałem na driverscape.com nie ma wszystkich potrzebnych sterowników. Co to jest za strona z tym programem? Wyskakuje ostrzeżenie, że zawiera malware. Cytuj
R95K Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, dstjr napisał: Co to jest za strona z tym programem? Wyskakuje ostrzeżenie, że zawiera malware. Snappy Driver Installer. U mnie nic nie wyskakuje Cytuj
dstjr Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zabezpieczenie w routerze zablokowało tę stronę. Cytuj
BartAcid Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Tylko na sdi.com dobrze wybrać przy ściąganiu poprzednie wersje. Teraz się DRP ściąga na OnLina, a on jakoś mnie nie przekonuje i chce w ciul chłamu instalować. Cytuj
dstjr Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2019 14 godzin temu, BartAcid napisał: Teraz się DRP ściąga na OnLina Co miałeś dokładnie na myśli? Ten program w sumie można pobrać stąd: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
BartAcid Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Właśnie widzę że nie wszystko mi się napisało. DriverPackSolution na OnLine jak się mu nie wyłączy to chce ściągach aplikacje i inne bzdety. I jak go ostatnio próbowałem to sie wiesza na instalacji i nie pokazuje efektów swojej pracy. Z SDI obecnie 1904 nigdy nie mam kłopotu, czyli z tego co podałeś link właśnie. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Wrzućcie te wszystkie managery pobierania sterowników do jednego worka, dołóżcie trylinkę, dobrze zawiążcie i rzućcie z mostu do głębokiej rzeki. Tyle w temacie. Wszystkie najnowsze sterowniki są na stronach producentów podzespołów, a te nieco starsze na stronie producenta laptopa: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sterownik Display i USB załatwia sprawę wszystkich sterowników systemowych od AMD. Zostaje tylko zainstalować sterowniki od LAN, WLAN, BT, TP, CR, CAM. Gotowe. Na stronie AMD będą nowsze sterowniki grafiki, które w przypadku AMD zawierają w sobie też inne sterowniki systemowe. Cytuj
BartAcid Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Owszem tylko czasem szkoda tego czasu na rozkminianie sprzętu. Jak coś działa i ewentualny kłopot zdarza się rzadziej niż polityk mówiący prawdę to czemu tego nie używać. Budowlańcy jakoś na programy MES nie narzekają i korzystają pełną gębą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi