player01 Posted August 7, 2019 Report Posted August 7, 2019 Jaka z tych modyfikacji windowsa 10 bedzie najlepsza dla mnie? Mam 2 komputery. Na 1 chce miec windowsa 10 ktory bedzie szybko dzialac (ma core2duo i 4gb ramu) i bede zmieniac system z windowsa 7 (bez formata) Na 2 chce miec windowsa 10 ktory tez bedzie szybko dzialac, tylko chcialbym zeby byl tam sklep windows Quote
Guest Posted August 7, 2019 Report Posted August 7, 2019 1 - nie ma cudownego moda na jednym sprzęcie będzie działał jak rakieta a na drugim będą same problemy ( " jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz ! " ) więc sam musisz sprawdzić a bez formata to błąd i problemy na dzień dobry ! - tylko na czysto. 2 - " orginał " od MS i samemu go " wykastrować " , " dostroić " do swoich potrzeb i też musisz sprawdzić bo winzgroza to takie ustrojstwo że mi będzie dobrze działać a Tobie już nie i na odwrót . Quote
marcelgg Posted August 7, 2019 Report Posted August 7, 2019 Pewnie zaraz rozpęta się dyskusja "czy lepszy Windows Mod czy Windows Oryginał". Warto spróbować. nudzija likes this Quote
xkx Posted August 8, 2019 Report Posted August 8, 2019 Mod jest oczywiście lżejszy mniejszy itd ale nigdy niema 100% pewności że będzie u każdego działał poprawnie. Po za tym zawsze moze pojawić się problem iż jakiś program zechce skorzystać z osuniętej funkcji i w efekcie ponieważ jej nie ma wywali się albo uwali system (prawdopodobieństwo co prawda małe ale może się zdarzyć). A jak będzie działać u Ciebie tego ci nie powie nikt. Quote
Recommended Posts