Darom Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Od dłuższego czasu używałem myszki Logitech za 90 parę złotych do mojego laptopa. W chwili gdy nadeszła moda na akcesoria geamingowe to po dłuższym czasie nadeszła pora na wymianę starej myszki na nową. Zakupiłem wtedy geamingową myszkę przewodową Genesis krypton 190 za nie całe 240 złotych. Wówczas jeden ze znajomych odradził mi tę myszkę i polecił mi myszkę o wiele lepszą - a mianowicie myszkę przewodową RavCore Cyclone. Co prawda myszka ta jest dosyć ciężka ale za to przy tym bardzo zwinna. Jest cała podświetlana na czerwono włącznie z logo Ravcore Cyclone na korpusie myszki. Teraz jestem przed zakupem znowu jakiejś innej myszki do laptopa i mam upatrzoną myszkę Razer Viper. Zastanawiam się jednak czy kupować myszkę od Razer`a czy jednak lepsza jest ta Ravcore i przy niej pozostać ? Czy ktoś może mi coś doradzić w tej sprawie ? - proszę Was o pomoc w tej sprawie. Cytuj
VACek Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Ja mam od dłuższego czasu taką [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie narzekam Cytuj
Bananoffy1337 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zależy też do jakich zastosowań, jeśli grasz w gry typu FPS zdecydowanie strzałem w dziesiątkę będzie mysz - ZOWIE EC2-A (269 zł). Do przeglądania Internetu i codziennych zastosowań oraz grania w mniejszym budżecie mogę Ci polecić Logitecha G102. (99 zł). Cytuj
lingruby Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Logi M590 mam od ponad pół roku, a co istotne bardzo cicha [emoji6]Wysłane z mojego SM-A705FN przy użyciu Tapatalka Cytuj
Darom Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Osobiście nie gram w żadne gry ani w małym ani w dużym budżecie. Głównie przeglądam internet. Posiadana przeze mnie myszka Ravcore Cyclone posiada po lewej stronie boku przyciski G5, C6, G4, których w ogóle nie używam do niczego i cały czas jak trzymam dłoń na myszce to palec kciukowy się opiera o te przyciski i trochę mnie to denerwuje. Bo gdy przycisnę któreś z tych trzech przycisków pomyłkowo to strona internetowa mi się wyłącza, albo przełącza na jakąś inną gdzie już byłem wcześniej. Zastanawiam się cały czas nad tą myszką Razem Viper. Czy to jest dobra myszką, w którą warto zainwestować ? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Dramat nieporadności. Kupując mysz z naciskiem "do ręki", czyli priorytetem jest wygoda uchwytu, wybierasz się do Media Markt, Media Expert, EuroRTVAGD czy innego elektromarketu i na wystawie chwytasz każdą mysz po kolei. Potem tylko decydujesz czy ma być bezprzewodowa czy nie. I nie zastanawiaj się nad kolorem jak zniewieściała baba. P.S. Nie mam nic do kobiet - nawet je lubię. Aaa... jeszcze jedna kwestia wyboru - szybka rolka czy nie. Cytuj
VACek Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, wiktorynek napisał: P.S. Nie mam nic do kobiet - nawet je lubię. Baby i erectus twoje ulubione zwierzątka Cytuj
Darom Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Która zatem z tych dwóch myszek komputerowych będzie najlepsza ? - Ravcore Cyclone czy Razer Viper ? Cytuj
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Skoro nie grasz, to po co ci myszki gamingowe z dodatkowymi przyciskami, które ci przeszkadzają - poza tym określ swój budżet. Tutaj też są bardzo fajne myszy - sam mam kilka i są bardzo dobre i solidne - musisz patrzeć na opinie - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Oczywiście nie takie za 1 dolar. Jeśli cię ta strona zainteresuje napisz - powiem ci więcej na temat kupowania dobrych rzeczy na tej stronie. Tam jest bardzo dobra ochrona - w razie czego - zwrot kasy. Np. - mam taką i jest bardzo dobra - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tą też mam i jest bardzo dobra - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mam także taką - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - także bardzo dobra i można ją samemu modyfikować - niestety w tym sklepie teraz niedostępna - ale można szukać w innych. Klawiatury też mają bardzo dobre za ułamek ceny tych w europejskich sklepach. - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wiele testów tych klawiatur i myszy można znależć w google. Cytuj
caro86wlkp Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2019 polecam Logitech MX Master lub nowszą wersje 2s. Lepszej do przeglądania internetu nie znajdziesz. Ma fajne kółko z dwoma prędkościami, z aplikacją logitecha jest kilka przydatnych gestów, ja korzystam głównie z dwóch: przeciągania okien do prawej/lewej z jednoczesnym ustawieniem tak że okno zajmuje idealnie pół ekranu i do sterowania multimediami, wciskam przypisany klawisz i jadę myszką w górę albo dół żeby zmienić poziom głośności, w prawo albo w lewo żeby odtworzyć kolejny/poprzedni film Cytuj
xddd Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Polecam myszkę rog harrier gt300 moim zdaniem jest wykonana solidnie i ma rgbWysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka Cytuj
Techlords Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Mysz powinno się dopasować do swojego chwytu. Cytuj
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Polecam myszkę bezprzewodową LogiTech M185, cena około 60 zł. Mam tą myszkę na laptopie i przy komputerze drugą. Cytuj
BartAcid Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Obecnie M185 to są defacto M175 czyli wycięli z M185 obsługę unyfing co mnie mocno wurwiło jak zakupiłem kolejną M185 po latach. Ale tak myszka wygodna i bardzo spoko działa na różnych powierzchniach. Niestety u mni często są problemy powyżej 3-4m od nadajnika. i bardzo wytrzymała (zwłaszcza gdy malutkie dzieci dostana ją w rączki) Cytuj
pasi17 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Również polecam Logitech M185, używam od wielu lat i jest świetna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi