ja3xy Posted July 17, 2019 Report Posted July 17, 2019 Po zainstalowaniu systemu po formacie mam problem z siecią - na dole mam żółty wykrzyknik : ,, brak dostepu do internetu '' ( internet działa ) - gdy wchodze w Sieci pod nazwa mojej sieci pisze ,, ograniczone '' Wiem ze był podobny problem z zapamietywaniem haseł ale u mnie zapamietuje po ponownym np właczeniu komputera ale jest ten komuikat przez to nie moge np zalogowac sie do konta offica zeby go aktywować Instaluje system juz 3 raz i mam ten problem , system czysty tylko zainstalowane sterowniki z płytek oryginalnych,komputer stacjonarny Quote
Crazy36 Posted July 17, 2019 Report Posted July 17, 2019 48 minut temu, ja3xy napisał: Po zainstalowaniu systemu po formacie mam problem z siecią - na dole mam żółty wykrzyknik : ,, brak dostepu do internetu '' ( internet działa ) - gdy wchodze w Sieci pod nazwa mojej sieci pisze ,, ograniczone '' Wiem ze był podobny problem z zapamietywaniem haseł ale u mnie zapamietuje po ponownym np właczeniu komputera ale jest ten komuikat przez to nie moge np zalogowac sie do konta offica zeby go aktywować Instaluje system juz 3 raz i mam ten problem , system czysty tylko zainstalowane sterowniki z płytek oryginalnych,komputer stacjonarny Miałem ten sam problem jak instalowałem sterowniki do neta ze strony producenta.Rozłączałem i włączałem ponownie neta i wykszyknik znikał.To chyba była wina sterowników po potem zaczołem instalować sterowniki tym programem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i problem już nie powrócił. Quote
ja3xy Posted July 17, 2019 Author Report Posted July 17, 2019 To nie wina sterowników mam nowy sprzet i oryginalne sterowniki z płytec cd Wina jest tego systemu , goscia który namieszał w nim i sam nie wie jak to rozwiazac Tak to jest jak sie cos modyfikuje a do konca nie wie jak Quote
Recommended Posts