Jump to content

Połaczenie ograniczone - brak dostepu do internetu?

Recommended Posts

Posted

Po zainstalowaniu systemu po formacie mam problem z siecią

- na dole mam żółty wykrzyknik : ,, brak dostepu do internetu ''  ( internet działa )

- gdy wchodze w Sieci pod nazwa mojej sieci  pisze ,, ograniczone ''

Wiem ze był podobny problem z zapamietywaniem haseł ale u mnie zapamietuje po ponownym np właczeniu komputera

ale jest ten komuikat przez to nie moge np zalogowac sie do konta offica zeby go aktywować

Instaluje system juz 3 raz i mam ten problem , system czysty tylko zainstalowane sterowniki z płytek oryginalnych,komputer stacjonarny

Posted
48 minut temu, ja3xy napisał:

Po zainstalowaniu systemu po formacie mam problem z siecią

- na dole mam żółty wykrzyknik : ,, brak dostepu do internetu ''  ( internet działa )

- gdy wchodze w Sieci pod nazwa mojej sieci  pisze ,, ograniczone ''

Wiem ze był podobny problem z zapamietywaniem haseł ale u mnie zapamietuje po ponownym np właczeniu komputera

ale jest ten komuikat przez to nie moge np zalogowac sie do konta offica zeby go aktywować

Instaluje system juz 3 raz i mam ten problem , system czysty tylko zainstalowane sterowniki z płytek oryginalnych,komputer stacjonarny

Miałem ten sam problem jak instalowałem sterowniki do neta ze strony producenta.Rozłączałem i włączałem ponownie neta i wykszyknik znikał.To chyba była wina sterowników po potem zaczołem instalować sterowniki tym programem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

i problem już nie powrócił.

Posted

To nie wina sterowników mam nowy sprzet i oryginalne sterowniki z płytec cd

Wina jest tego systemu , goscia który namieszał w nim i sam nie wie jak to rozwiazac

Tak to jest jak sie cos modyfikuje a do konca nie wie jak