sebio Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Radzior2010 napisał: Z ciekawości zacząłem szukać, ale nigdzie nie pisze żeby RX570 był kompatybilny. Za to RX460 już tak. Podobnie R9 270X. Z NVidii za to kompatybilny jest np. GTX 960, GTX 970, GTX 1050 Ti, GTX 1060. niekompatybilny znaczy , że karta sie nie zmieści? Cytuj
R95K Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 1 minutę temu, sebio napisał: niekompatybilny znaczy , że karta sie nie zmieści? Dodałem jeszcze jeden link. Sprawdź, tam widnieje RX570 Ale najlepiej będzie jak ktoś kto jest w temacie na bieżąco potwierdzi informację z tej strony którą podałem. Cytuj
sebio Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Radzior2010 napisał: Dodałem jeszcze jeden link. Sprawdź, tam widnieje RX570 Ale najlepiej będzie jak ktoś kto jest w temacie na bieżąco potwierdzi informację z tej strony którą podałem. ok czyli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pasuje ta też ją biore pod uwagę Cytuj
Widzior Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 A co to za dylematy, czy grafika będzie kompatybilna? Jak jest złącze PCI-E x16, nawet w wersji 2.0 (i takie ty masz), to grafika będzie działać. Jedynie można się martwić, czy wejdzie do obudowy, niektóre są naprawdę długie, no i czy zasilacz uciągnie. Cytuj
sebio Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 15 minut temu, Radzior2010 napisał: Z ciekawości zacząłem szukać, ale nigdzie nie pisze żeby RX570 był kompatybilny. Za to RX460 już tak. Podobnie R9 270X. Z NVidii za to kompatybilny jest np. GTX 960, GTX 970, GTX 1050 Ti, GTX 1060. EDIT: Znalazłem coś jeszcze. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jednak jest kompatybilny 3 minuty temu, Widzior napisał: A co to za dylematy, czy grafika będzie kompatybilna? Jak jest złącze PCI-E x16, nawet w wersji 2.0, to grafika będzie działać. Jedynie można się martwić, czy wejdzie do obudowy, niektóre są naprawdę długie, no i czy uciągnie. no własnie ,czy wejdzie mi ot to a uciągnąć uciągnie mam już nowy zasilacz 600W [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Widzior Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 5 minut temu, sebio napisał: no własnie ,czy wejdzie mi ot to To sobie weź miarkę i zmierz, tak normalnie po ludzku. Trochę inicjatywy ludzie. Moja grafa się nie mieściła, to brzeszczotem wypiłowałem kawał blachy i też weszła. Dla chcącego nic trudnego. MacGyvera sobie obejrzyj Cytuj
R95K Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Widzior napisał: To sobie weź miarkę i zmierz, tak normalnie po ludzku. Trochę inicjatywy ludzie. Moja grafa się nie mieściła, to brzeszczotem wypiłowałem kawał blachy i też weszła. Dla chcącego nic trudnego. MacGyvera sobie obejrzyj Dokładnie. Czy grafa wejdzie to zależy od obudowy MacGyver to by i z mojego PC zrobił rakietę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi