Sound1g Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Cześć, w sierpniu chciałbym zakupić nową klawiaturę do PC'a, bo moja półtora roczna którą kupiłem za 35zł wygląda już słabo. Wymagania: Podświetlenie Przewodowa Klawisze numeryczne po prawej Budżet 100 - 120zł Poleci mi ktoś z linkiem jakąś fajną ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
R95K Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Ja kupiłem na próbę jakieś 2 tyg temu, bo skusiła mnie promocja [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Outemu Blue może nie robi szału, klik jest słyszalny, no ale to moja pierwsza mechaniczna klawiatura także nie narzekam tym bardziej, że zapłaciłem za nią 120zł. Zobaczymy jak długo posłuży. Cytuj
MadDragory Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Cześć, Podświetlenie to zbędny bajer, który w niczym ci nie pomoże i nie doda ci FPS'ów . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
R95K Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 1 minutę temu, MadDragory napisał: Podświetlenie to zbędny bajer, który w niczym ci nie pomoże i nie doda ci FPS'ów . Przynajmniej widać po ciemku litery na klawiaturze Cytuj
Sound1g Opublikowano 8 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2019 15 godzin temu, MadDragory napisał: Cześć, Podświetlenie to zbędny bajer, który w niczym ci nie pomoże i nie doda ci FPS'ów . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ale mi nie chodzi o więcej FPS czy coś... Po prostu ułatwia to pisanie starszym członkom rodziny wieczorem. Cytuj
sebio Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] mam takie 2 są znakomite, cicho chodzą , niskie kalwisze, polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi