s43d3d Posted April 28, 2019 Report Posted April 28, 2019 witam szukam Routera Mobilnego do 100 zł zastanawiam sie nad tym Alcatel MW40V-2ARGPL1 jednak nie wiem czy warto nie znam sie na tym .. czy na tym modemie da sie wymusic tylko LTE ? chętnie rozważę wasze propozycje ;) podawajcie linki pozdrawiam Quote
LAGUNA Posted April 28, 2019 Report Posted April 28, 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Hermogenes Posted April 28, 2019 Report Posted April 28, 2019 Telefony nowej generacji ( smartfony ) mają modemy wyższej kategorii niż routery mifi, może rozważysz taką opcję i stówa zostanie w kieszeni. pozdrawiam Hermogenes Quote
franekfranek Posted March 22, 2020 Report Posted March 22, 2020 A nie prościej udostępnić ze swojego smartfona ? Oczywiście jeśli inni moga korzystać jedynie wtedy kiedy Ty jesteś w potrzebnej lokalizacji. Quote
razor1995 Posted March 22, 2020 Report Posted March 22, 2020 Odkop sprzed prawie roku, ale co ja tam wiem franekfranek likes this Quote
Recommended Posts