ziloth Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2019 Witajcie! Może mi ktoś poradzi, bo nie wiem co jest grane, Mam drukarkę EPSON XP-335, wieczne "tusze". Nie chce poprawnie drukować czarnego koloru! Reszta drukuje bardzo dobrze. Problem pojawił się po wymianie kartridża z tuszem. Tak. Kupiłem inny i to samo. Płynem do udrożniania udrażniałem, na papierku pod głowicą widać, że płyn się przedostaje. Próbowałem wyrównać głowicę, ale jakoś nie potrafię tego rozgryźć z tymi kwadratami. Załączam 2 pliki - na jednym jak ma wyglądać wydruk i na drugim jak drukuje: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
renatan Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2019 miałem podobnie na Epsonie sx218 i po wymianie tuszu mi ustąpiło Cytuj
ziloth Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2019 Wymieniałem już 2 kartridże. Dzięki za odpowiedź! Cytuj
BartAcid Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2019 Po zabawie ze wstrzykiwaniem płynu daj jej dzień odstać i potem zrób ze 2-3 czyszczenie czarnej głowice z menu drukarki. Dopiero po tym sprawdź czy jest poprawa. Jak coś powtórz operację. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi