Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam lapka ASUS rog stirx gl503vd, jednak od samego początku latop nie działa poprawnie mianowicie, liczne błędy w systemie 10. Korzystałem z pomocy technicznej microsoft'a, ale nie pomogło. Byłem w serwisie ASUS'A zrzucają wine na system microsoft'a. Używam lapka do pracy i przeglądania internetu. Na jaki sys przeinstalować może 7? czysta 10?

Procesor: Intel Core i7-7700HQ 4 rdzeniowy 2,80Ghz

Karta graficzna zintegrowana: Intel HD 630

Karta graficzna dedykowana: Ge Force GTX 1050-4gb DDR5

Pamięć RAM: 8GB DDR4

Z góry dzięki za pomoc. :)

Opublikowano

skoro nie windows 10 no to windows 8.1 spróbuj, niestety z tego co "paczem" to do starszych nie ma oficjalnie aktualizowanych sterowników :

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
55 minut temu, NextGen napisał:

Witam, posiadam lapka ASUS rog stirx gl503vd, jednak od samego początku latop nie działa poprawnie mianowicie, liczne błędy w systemie 10. Korzystałem z pomocy technicznej microsoft'a, ale nie pomogło. Byłem w serwisie ASUS'A zrzucają wine na system microsoft'a. Używam lapka do pracy i przeglądania internetu. Na jaki sys przeinstalować może 7? czysta 10?

Niestety będzie miał problem z zainstalowaniem Win7, ale możesz spróbować

lub

Ale jak są sterowniki do Win8.1, to bież jeden z:

lub czyste:

albo

A jak chcesz pozostać na Win10, to jedynie modyfikacje

lub

albo

Opublikowano
7 minut temu, wiktorynek napisał:

Rozumiem, że problem w kwestii umiejętności, bo w kwestii formalnej nie ma żadnego.

Nie wiem jak tam jest z gen. 7, bo nie instalowałem, a w skrócie napisałem problemy, chodziło mi o stare stery, brak EHCI, itd.

Opublikowano

W serwisie ASUS'a powiedzieli, że będzie niekorzystne dysponowanie energią i laptop będzie szybko tracił poziom naładowania na win7.

Ktoś chciałby się do tego ustosunkować?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie