Skocz do zawartości

Laptop do 300-400zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tej cenie to netbooka z celeronem i 2GB ram sprzedawałem a i tak poszedł na drugi dzień. Znaleźć coś będzie graniczyć z cudem o takiej specyfikacji, jak masz smykałkę do napraw to proszę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 339,80 zł

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 199,00 zł + 4GB + 320GB HDD | 347,00 zł

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 389,80 zł

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 389,80 zł

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 249,00 zł + 4GB + 320GB HDD | 397,00 zł
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 399,80 zł

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 276,00 zł + 4GB + 320GB HDD | 424,00 zł

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 276,00 zł + 4GB + 320GB HDD | 424,00 zł

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 299,00 zł + 4GB + 120GB SSD | 507,00 zł

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 399,00 zł + 4GB + 320GB HDD | 547,00 zł

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 399,00 zł + 4GB + 320GB HDD | 547,00 zł

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 429,00 zł

Opublikowano

Cena może i korzystna, ale wizualnie klasa B czyli zawsze gdzieś jakieś uszkodzenie zewnętrzne czy plamki na matrycy mogą się trafić. Jeśli Ci to nie przeszkadza to nie widzę problemu ;)
Dla mnie z tych które tutaj dodałeś najbardziej przemawia Dell. ;) 

Opublikowano
37 minut temu, Radzior2010 napisał:

Cena może i korzystna, ale wizualnie klasa B czyli zawsze gdzieś jakieś uszkodzenie zewnętrzne czy plamki na matrycy mogą się trafić. Jeśli Ci to nie przeszkadza to nie widzę problemu ;)
Dla mnie z tych które tutaj dodałeś najbardziej przemawia Dell. ;) 

:doh:A ja coś pisałem o wyglądzie? Napisałem że szczególnie ma być i5 czyli zależny na wydajność i ma nie być za bardzo zniszczony czyli w stanie użytkowym. Bo nie które uszkodzenia nie będą przeszkadzały w przeglądaniu Internetu oraz podłączaniu pod Telewizor czyli taki jak by SmartTV

Opublikowano
44 minuty temu, moszter napisał:

:doh:A ja coś pisałem o wyglądzie? Napisałem że szczególnie ma być i5 czyli zależny na wydajność i ma nie być za bardzo zniszczony czyli w stanie użytkowym. Bo nie które uszkodzenia nie będą przeszkadzały w przeglądaniu Internetu oraz podłączaniu pod Telewizor czyli taki jak by SmartTV

Ale ja pisałem. Nie można mieć własnego zdania? Widzior napisał w drugim poście, że w tej cenie nie ma szans na laptopa w dobrym stanie w tej cenie. I się z tym zgadzam. Nie wiem czy użytkowanie sprzętu z plamkami na matrycy i innymi rysami jest komfortowe, ale co kto lubi. Większość tego sprzętu ma klasę B czyli takie uszkodzenia mogą się pojawić. Na dodatek wg mnie bateria w tych sprzętach zapewne będzie do wymiany albo czas wymiany będzie się zbliżał, a to już są dodatkowe koszty. Chyba, że Ci nie przeszkadza użytkowanie laptopa podłączonego na stałe pod zasilanie ;)  
Poleasingowe mają to do siebie, że trzeba uważnie szukać i czytać oferty żeby nie wpakować się na minę. 

Opublikowano
W dniu 23.02.2019 o 13:55, Radzior2010 napisał:

Ale ja pisałem. Nie można mieć własnego zdania? Widzior napisał w drugim poście, że w tej cenie nie ma szans na laptopa w dobrym stanie w tej cenie. I się z tym zgadzam. Nie wiem czy użytkowanie sprzętu z plamkami na matrycy i innymi rysami jest komfortowe, ale co kto lubi. Większość tego sprzętu ma klasę B czyli takie uszkodzenia mogą się pojawić. Na dodatek wg mnie bateria w tych sprzętach zapewne będzie do wymiany albo czas wymiany będzie się zbliżał, a to już są dodatkowe koszty. Chyba, że Ci nie przeszkadza użytkowanie laptopa podłączonego na stałe pod zasilanie ;)  
Poleasingowe mają to do siebie, że trzeba uważnie szukać i czytać oferty żeby nie wpakować się na minę. 

A czy się różnią Laptopy Poleasingowe od tych [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w podobnej cenie i wydajności? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] też mają Laptopy Poleasingowe wyprzedarze.

Opublikowano
5 godzin temu, ALTeRNAt0R napisał:

Jak bardzo zniszczony jest laptop?

Procesor daje radę?

Tylko parę uszkodzeń plastyku oraz malutkie nie przeszkadzające plamki na matrycy.

Procesor z górnej półki bardzo dobrze działa.

Opublikowano

W ostateczności wybrałem oraz kupiłem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nawet nie widać że to jest "Klasy B". Laptop bardzo ładny, tylko trochę poprzecierany.