moszter Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 Witajcie. Poszukuję laptopa / netbook'a / notebook'a do 300-400zł: procesor: i5 (ewentualnie i3) ram: min. 4GB Cytuj
Widzior Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 Za tyle to co najwyżej C2D/C2Q z 4GB DDR2 znajdziesz, nie ma szans na sprawny, w dobry stanie i3, a co dopiero i5. Na allegro najtaniej 12.1" Fujitsu Lifebook P702 z i3 2gen za 319zł. Cytuj
neo3214 Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 W tej cenie to netbooka z celeronem i 2GB ram sprzedawałem a i tak poszedł na drugi dzień. Znaleźć coś będzie graniczyć z cudem o takiej specyfikacji, jak masz smykałkę do napraw to proszę: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
R95K Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2019 Ceny używanego laptopa z i3 bądź i5 zaczynają się od kwoty dwukrotnie wyższej niż masz podaną Musisz zmniejszyć wymagania albo zwiększyć cenę. Cytuj
moszter Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 339,80 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 199,00 zł + 4GB + 320GB HDD | 347,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 389,80 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 389,80 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 249,00 zł + 4GB + 320GB HDD | 397,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 399,80 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 276,00 zł + 4GB + 320GB HDD | 424,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 276,00 zł + 4GB + 320GB HDD | 424,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 299,00 zł + 4GB + 120GB SSD | 507,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 399,00 zł + 4GB + 320GB HDD | 547,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 399,00 zł + 4GB + 320GB HDD | 547,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 429,00 zł Cytuj
R95K Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Cena może i korzystna, ale wizualnie klasa B czyli zawsze gdzieś jakieś uszkodzenie zewnętrzne czy plamki na matrycy mogą się trafić. Jeśli Ci to nie przeszkadza to nie widzę problemu Dla mnie z tych które tutaj dodałeś najbardziej przemawia Dell. Cytuj
moszter Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 37 minut temu, Radzior2010 napisał: Cena może i korzystna, ale wizualnie klasa B czyli zawsze gdzieś jakieś uszkodzenie zewnętrzne czy plamki na matrycy mogą się trafić. Jeśli Ci to nie przeszkadza to nie widzę problemu Dla mnie z tych które tutaj dodałeś najbardziej przemawia Dell. A ja coś pisałem o wyglądzie? Napisałem że szczególnie ma być i5 czyli zależny na wydajność i ma nie być za bardzo zniszczony czyli w stanie użytkowym. Bo nie które uszkodzenia nie będą przeszkadzały w przeglądaniu Internetu oraz podłączaniu pod Telewizor czyli taki jak by SmartTV Cytuj
R95K Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 44 minuty temu, moszter napisał: A ja coś pisałem o wyglądzie? Napisałem że szczególnie ma być i5 czyli zależny na wydajność i ma nie być za bardzo zniszczony czyli w stanie użytkowym. Bo nie które uszkodzenia nie będą przeszkadzały w przeglądaniu Internetu oraz podłączaniu pod Telewizor czyli taki jak by SmartTV Ale ja pisałem. Nie można mieć własnego zdania? Widzior napisał w drugim poście, że w tej cenie nie ma szans na laptopa w dobrym stanie w tej cenie. I się z tym zgadzam. Nie wiem czy użytkowanie sprzętu z plamkami na matrycy i innymi rysami jest komfortowe, ale co kto lubi. Większość tego sprzętu ma klasę B czyli takie uszkodzenia mogą się pojawić. Na dodatek wg mnie bateria w tych sprzętach zapewne będzie do wymiany albo czas wymiany będzie się zbliżał, a to już są dodatkowe koszty. Chyba, że Ci nie przeszkadza użytkowanie laptopa podłączonego na stałe pod zasilanie Poleasingowe mają to do siebie, że trzeba uważnie szukać i czytać oferty żeby nie wpakować się na minę. Cytuj
moszter Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 W dniu 23.02.2019 o 13:55, Radzior2010 napisał: Ale ja pisałem. Nie można mieć własnego zdania? Widzior napisał w drugim poście, że w tej cenie nie ma szans na laptopa w dobrym stanie w tej cenie. I się z tym zgadzam. Nie wiem czy użytkowanie sprzętu z plamkami na matrycy i innymi rysami jest komfortowe, ale co kto lubi. Większość tego sprzętu ma klasę B czyli takie uszkodzenia mogą się pojawić. Na dodatek wg mnie bateria w tych sprzętach zapewne będzie do wymiany albo czas wymiany będzie się zbliżał, a to już są dodatkowe koszty. Chyba, że Ci nie przeszkadza użytkowanie laptopa podłączonego na stałe pod zasilanie Poleasingowe mają to do siebie, że trzeba uważnie szukać i czytać oferty żeby nie wpakować się na minę. A czy się różnią Laptopy Poleasingowe od tych [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w podobnej cenie i wydajności? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] też mają Laptopy Poleasingowe / wyprzedarze. Cytuj
moszter Opublikowano 23 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2019 Jak dla mnie tamte laptopy wystarczają, ale można podawać swoje propozycję laptopów do 400 zł, teraz parametry obojętne, ale nadal mają one być godne polecenia w swojej cenie. Cytuj
moszter Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Ciężko było, ale zdecydowałem się na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 449,00 zł + 4GB + 120GB SSD | 657,00 zł Cytuj
ALTeRNAt0R Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Jak bardzo zniszczony jest laptop? Procesor daje radę? Cytuj
moszter Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2019 5 godzin temu, ALTeRNAt0R napisał: Jak bardzo zniszczony jest laptop? Procesor daje radę? Tylko parę uszkodzeń plastyku oraz malutkie nie przeszkadzające plamki na matrycy. Procesor z górnej półki bardzo dobrze działa. Cytuj
moszter Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 W ostateczności wybrałem oraz kupiłem [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nawet nie widać że to jest "Klasy B". Laptop bardzo ładny, tylko trochę poprzecierany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi