Jump to content

VPN a utorrent

Recommended Posts

Posted

Witam nie moge za chiny ściągac torrentów gdy włącze VPN obojętnie jaki. IP sie zmienia a utorrent przestaje ściągać Gdy wylącze  VPN (disconend) utorrent ponownie ściąga

Internet mam z Vectry 100mb nie moge nic znalezc winternecie na ten temat.Moze ktoś tutaj coś wie na ten temat? Bardzo prosze o odpowiedz

Posted (edited)

Szczerze mówiąc, Brak obecności najlepszego darmowego VPN dla torrenta, który dystrybucje nieograniczoną przepustowość, aby twoja sieć torrentowa działała nieprzerwanie i utrzymuje dużą szybkość. Próbowałem odkryć torrentową sieć VPN, która spełnia potrzebę anonimowego połączenia. Free oznacza, że jesteś punktem zbierania danych. Płatne oznacza, że masz prywatność, tak jak w Wirtualnej sieci prywatnej . Darmowy VPN dla torrentów nie jest bezpieczny, na pewno zostaniesz złapany w pułapkę, ponieważ te VPN dzielą się informacjami użytkownika z ISP (Dostawca usług internetowych).;)

Dostawca usług internetowych może całkowicie zablokować VPN, ale nie niektóre usługi / porty w sieci VPN. 
Myślę, że jedynym powodem może być konfiguracja jego komputera. 
Używam *****VPN na Asus RT-AC68U, to działa 24 godziny na dobę, bez żadnych problemów. 

Ja niedawno kupiłem sobie Asus RT-AC68U. 

Edited by marcelgg
poprawnie