dziadzio Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 Witam nie moge za chiny ściągac torrentów gdy włącze VPN obojętnie jaki. IP sie zmienia a utorrent przestaje ściągać Gdy wylącze VPN (disconend) utorrent ponownie ściąga Internet mam z Vectry 100mb nie moge nic znalezc winternecie na ten temat.Moze ktoś tutaj coś wie na ten temat? Bardzo prosze o odpowiedz Quote
marcelgg Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 (edited) Szczerze mówiąc, Brak obecności najlepszego darmowego VPN dla torrenta, który dystrybucje nieograniczoną przepustowość, aby twoja sieć torrentowa działała nieprzerwanie i utrzymuje dużą szybkość. Próbowałem odkryć torrentową sieć VPN, która spełnia potrzebę anonimowego połączenia. Free oznacza, że jesteś punktem zbierania danych. Płatne oznacza, że masz prywatność, tak jak w Wirtualnej sieci prywatnej . Darmowy VPN dla torrentów nie jest bezpieczny, na pewno zostaniesz złapany w pułapkę, ponieważ te VPN dzielą się informacjami użytkownika z ISP (Dostawca usług internetowych). Dostawca usług internetowych może całkowicie zablokować VPN, ale nie niektóre usługi / porty w sieci VPN. Myślę, że jedynym powodem może być konfiguracja jego komputera. Używam *****VPN na Asus RT-AC68U, to działa 24 godziny na dobę, bez żadnych problemów. Ja niedawno kupiłem sobie Asus RT-AC68U. Edited January 30, 2019 by marcelgg poprawnie Quote
dziadzio Posted January 30, 2019 Author Report Posted January 30, 2019 Mam patny promocyja na rok seed Quote
marcelgg Posted January 30, 2019 Report Posted January 30, 2019 Wejdź na www.youtube.pl Szukaj - openvpn torrenting Jak dobrze znasz język angielski? Quote
dziadzio Posted January 31, 2019 Author Report Posted January 31, 2019 Zmieniłem klienta ,pomogło Temat zamukam Quote
sasik007 Posted October 26, 2019 Report Posted October 26, 2019 Na jakiego zmieniles?Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Quote
piosylant Posted October 26, 2019 Report Posted October 26, 2019 Do torrentów używam TORa. Może nie działa na 100% łącza, ale działa. Quote
Recommended Posts