User Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2019 Podpinam się do prośby, sam aktualnie zachowałem kompletny ale EX81 i EX100 Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Postaram się to sprawdzić i dam znać. Sam jestem na w7 więc bawię się co jakiś czas. Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Jak kto chce najnowsza wersja Winreducer juz z oprogramowaniem 7-zip, DISM, OSCDIMG, RESHACKER, SETALC wersja x86 i x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Mr.T Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 a nie lepiej podac ten link [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zamiast wspierac autora wspierasz obcy kapital Cytuj
Gość DRAGO Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 1 minutę temu, Mr.T napisał: a nie lepiej podac ten link [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] No tak tylko ze tu ja pobrałem to dodatkowe oprogramowanie co tam wypisane było 7-zip itp. Cytuj
ogotaj Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Na sam koniec WinReducer pyta się o kompatybilność z Bios, UEFI, Bios+UEFI .... która jest właściwa dla UEFI? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi