User Posted January 17, 2019 Report Posted January 17, 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Guest Posted January 18, 2019 Report Posted January 18, 2019 Podpinam się do prośby, sam aktualnie zachowałem kompletny ale EX81 i EX100 Quote
Guest DRAGO Posted July 7, 2019 Report Posted July 7, 2019 Postaram się to sprawdzić i dam znać. Sam jestem na w7 więc bawię się co jakiś czas. Quote
Guest DRAGO Posted July 7, 2019 Report Posted July 7, 2019 Jak kto chce najnowsza wersja Winreducer juz z oprogramowaniem 7-zip, DISM, OSCDIMG, RESHACKER, SETALC wersja x86 i x64 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Mr.T Posted July 7, 2019 Report Posted July 7, 2019 a nie lepiej podac ten link [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zamiast wspierac autora wspierasz obcy kapital Quote
Guest DRAGO Posted July 7, 2019 Report Posted July 7, 2019 1 minutę temu, Mr.T napisał: a nie lepiej podac ten link [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] No tak tylko ze tu ja pobrałem to dodatkowe oprogramowanie co tam wypisane było 7-zip itp. Quote
ogotaj Posted July 9, 2019 Report Posted July 9, 2019 Na sam koniec WinReducer pyta się o kompatybilność z Bios, UEFI, Bios+UEFI .... która jest właściwa dla UEFI? Quote
Recommended Posts