rafa84 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 No ścina się ta strona, nie działa płynnie. Poszukam skoro jest. Dzięki.
podlos Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 3 minuty temu, rafa84 napisał: No ścina się ta strona, nie działa płynnie. Poszukam skoro jest. Dzięki. Strona zamula na słabych sprzętach typu właśnie 4 gen intela z u ale tylko na chrome. Na firefoxie przykładowo nie ma tego problemu. rafa84 lubi to
rafa84 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2019 51 minut temu, podlos napisał: Strona zamula na słabych sprzętach typu właśnie 4 gen intela z u ale tylko na chrome. Na firefoxie przykładowo nie ma tego problemu. Nie używam chrome a opery, na firefoxie faktycznie działa płynnie.
rafa84 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zainstalowałem ósemkę, wgrałem sterowniki. Jak na razie problemów nie było. Jakieś wskazówki co do konfiguracji - optymalizacji? Ten system się aktualizuje? Który będzie najlepszy do niej aktywator? I to trzeba będzie co 180dni powtarzać aktywację? bo z tego co widziałem to na tyle dni.
Widzior Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 Aktywator używasz raz, tylko że on potem ciągle jest w procesach, w pamięci, i co włączenie kompa to resetuje licznik na 180dni. Pod tym względem fajniej działa loader Daz na Win7. Ja używałem KMS, jak się bawiłem winzgrozą 10, fajny i prosty (większość używa Microsoft Toolkit) - Co do aktualizacji, to ta wersja Personal od MrT chyba się nie aktualizuje. rafa84 lubi to
jorgusek Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 26 minut temu, Widzior napisał: Aktywator używasz raz, tylko że on potem ciągle jest w procesach, w pamięci, i co włączenie kompa to resetuje licznik na 180dni. Pod tym względem fajniej działa loader Daz na Win7. Ja używałem KMS, jak się bawiłem winzgrozą 10, fajny i prosty (większość używa Microsoft Toolkit) - Co do aktualizacji, to ta wersja Personal od MrT chyba się nie aktualizuje. Atywator działa na 180 dni i po 180 dniach trzeba znowu aktywować . Na obrazku który załączyłeś wyraźnie tp pisze. Jedynie niektóre aktywatory w Windows 10 dają licencję cyfrową. rafa84 lubi to
rafa84 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 Jak w tej ósemce wyłączyć Defendera? Nie mogę użyć aktywatora bo go kosi za każdym razem, w usługach nie można tego zrobić.
renatan Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 a no tak [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] rafa84 lubi to
Gość Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2019 Po co mieszacie mu w głowie jak sami nie wiecie nic! " Atywator działa na 180 dni i po 180 dniach trzeba znowu aktywować . " na jakie 180 dni co wy palicie . rafa84 wyślę Ci linka na PW tego co ja używam tylko wrzucę na dysk i będziesz miał z głowy. " Co do aktualizacji, to ta wersja Personal od MrT chyba się nie aktualizuje. " aktualizuje się tylko trzeba patrzeć co aktualizujesz - bzdety się odhacza.
DusieK Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2019 W dniu 3.01.2019 o 13:54, rafa84 napisał: Dysk HDD Intel core i3-4005U Nvidia geforce 920m 8GB Ram Laptop nie mój więc nie wiem czy ta ósemka nie będzie problemem. Kiedyś instalowałem to na starszym PC. Jaki RAM dokupiłeś do urządzenia? Zmieniałeś coś w biosie?
rafa84 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 W dniu 29.01.2019 o 20:29, DusieK napisał: Jaki RAM dokupiłeś do urządzenia? Zmieniałeś coś w biosie? Ram nie był dokupowany, tyle było. DusieK lubi to
Rekomendowane odpowiedzi