Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, rafa84 napisał:

No ścina się ta strona, nie działa płynnie. 
Poszukam skoro jest. Dzięki.

Strona zamula na słabych sprzętach typu właśnie 4 gen intela z u ale tylko na chrome. Na firefoxie przykładowo nie ma tego problemu.

rafa84 lubi to
Opublikowano
51 minut temu, podlos napisał:

Strona zamula na słabych sprzętach typu właśnie 4 gen intela z u ale tylko na chrome. Na firefoxie przykładowo nie ma tego problemu.

Nie używam chrome a opery, na firefoxie faktycznie działa płynnie.

Opublikowano

Zainstalowałem ósemkę, wgrałem sterowniki. Jak na razie problemów nie było.
Jakieś wskazówki co do konfiguracji - optymalizacji? Ten system się aktualizuje? Który będzie najlepszy do niej aktywator? I to trzeba będzie co 180dni powtarzać aktywację? bo z tego co widziałem to na tyle dni.

Opublikowano

Aktywator używasz raz, tylko że on potem ciągle jest w procesach, w pamięci, i co włączenie kompa to resetuje licznik na 180dni. Pod tym względem fajniej działa loader Daz na Win7.

Ja używałem KMS, jak się bawiłem winzgrozą 10, fajny i prosty (większość używa Microsoft Toolkit) -

Co do aktualizacji, to ta wersja Personal od MrT chyba się nie aktualizuje.

rafa84 lubi to
Opublikowano
26 minut temu, Widzior napisał:

Aktywator używasz raz, tylko że on potem ciągle jest w procesach, w pamięci, i co włączenie kompa to resetuje licznik na 180dni. Pod tym względem fajniej działa loader Daz na Win7.

Ja używałem KMS, jak się bawiłem winzgrozą 10, fajny i prosty (większość używa Microsoft Toolkit) -

Co do aktualizacji, to ta wersja Personal od MrT chyba się nie aktualizuje.

Atywator działa na 180 dni i po  180 dniach trzeba znowu aktywować . Na obrazku który  załączyłeś wyraźnie tp pisze. Jedynie niektóre aktywatory w Windows 10  dają licencję cyfrową.

rafa84 lubi to
Opublikowano

Po co mieszacie  mu w głowie  jak sami nie wiecie nic!   "  Atywator działa na 180 dni i po  180 dniach trzeba znowu aktywować .  "   na jakie  180 dni co wy  palicie .

rafa84   wyślę  Ci linka na PW  tego co ja używam  tylko wrzucę   na dysk i będziesz miał z głowy.

" Co do aktualizacji, to ta wersja Personal od MrT chyba się nie aktualizuje.  "   aktualizuje się  tylko trzeba patrzeć co  aktualizujesz  - bzdety się odhacza.   

Opublikowano
W dniu 3.01.2019 o 13:54, rafa84 napisał:

Dysk HDD
Intel core i3-4005U
Nvidia geforce 920m
8GB Ram

Laptop nie mój więc nie wiem czy ta ósemka nie będzie problemem. Kiedyś instalowałem to na starszym PC.

Jaki RAM dokupiłeś do urządzenia? Zmieniałeś coś w biosie? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie