Fugeo 4 Posted December 7, 2018 Report Share Posted December 7, 2018 Cześć Poszukuję nowego telefonu komórkowego (nie smartphone) do powiedzmy 150 zł. Telefon ma służyć mojej mamie. Czego przede wszystkim od niego wymagam: - czytelny wyświetlacz - intuicyjna, prosta obsługa - w miarę wytrzymała bateria - ładowarka microUSB - dobra jakość rozmów Telefon ogólnie ma służyć do rozmów i pisania smsów. Najlepiej coś w stylu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co polecicie mi w tej cenie Quote Link to post Share on other sites
0 senior38 42 Posted December 7, 2018 Report Share Posted December 7, 2018 25 minut temu, Fugeo napisał: Cześć Poszukuję nowego telefonu komórkowego (nie smartphone) do powiedzmy 150 zł. Telefon ma służyć mojej mamie. Czego przede wszystkim od niego wymagam: - czytelny wyświetlacz - intuicyjna, prosta obsługa - w miarę wytrzymała bateria - ładowarka microUSB - dobra jakość rozmów Telefon ogólnie ma służyć do rozmów i pisania smsów. Najlepiej coś w stylu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co polecicie mi w tej cenie Sam sobie wybrałeś. Quote Link to post Share on other sites
0 renatan 828 Posted December 7, 2018 Report Share Posted December 7, 2018 takie rzeczy to tylko w b.e [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wczoraj widziałem to na wyprz po 39 zł Quote Link to post Share on other sites
0 Fugeo 4 Posted December 7, 2018 Author Report Share Posted December 7, 2018 A co myślicie o myPhone Maestro Quote Link to post Share on other sites
0 CX3000 4 Posted December 7, 2018 Report Share Posted December 7, 2018 Polecam tego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
0 Mr.T 9,118 Posted December 8, 2018 Report Share Posted December 8, 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
0 Fugeo 4 Posted December 9, 2018 Author Report Share Posted December 9, 2018 Co sądzicie o tym telefonie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
0 CX3000 4 Posted December 9, 2018 Report Share Posted December 9, 2018 myphony ogólnie sa dobre Quote Link to post Share on other sites
0 HugoBoz 0 Posted December 11, 2018 Report Share Posted December 11, 2018 z mojej strony bym polecił maxcoma Quote Link to post Share on other sites
0 cathulu 0 Posted January 10, 2019 Report Share Posted January 10, 2019 Nokia 5310 xd Quote Link to post Share on other sites
0 TediPower 14 Posted January 11, 2019 Report Share Posted January 11, 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub inne [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
Question
Fugeo 4
Cześć
Poszukuję nowego telefonu komórkowego (nie smartphone) do powiedzmy 150 zł. Telefon ma służyć mojej mamie. Czego przede wszystkim od niego wymagam:
- czytelny wyświetlacz
- intuicyjna, prosta obsługa
- w miarę wytrzymała bateria
- ładowarka microUSB
- dobra jakość rozmów
Telefon ogólnie ma służyć do rozmów i pisania smsów.
Najlepiej coś w stylu
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Co polecicie mi w tej cenie
10 answers to this question
Recommended Posts