toja9704 Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Mam problem ze wspomnianym laptopem. Z boku ma włącznik WiFi. Niestety któregoś pięknego dnia włącznik przestał działać. To znaczy włącznik się przesuwa, ale bez reakcji. I mam cały czas wyłączone WiFi. Można coś na to poradzić, czy tylko serwis? Cytuj
Hells Angels Opublikowano 23 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 Jeśli to uszkodzenie mechaniczne to trzeba rozebrać laptopa (może się wyłamały "widełki" od samego suwaka), ale miałem taki sam objaw w laptopie z suwakiem gdy nie było sterownika od Wi-Fi lub był on niewłasciwy i jeszcze był jakiś sterownik wireless switch [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
toja9704 Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2018 System to Windows 7 Z angielskim u mnie to tak średnio. Rozebrać, to nie rozbiorę. Czyli to raczej uszkodzenie mechaniczne? Trzeba rozbierać? To muszę iść do serwisu.? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi