Skocz do zawartości

[+] Antywirus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od wielu lat nie używałem windowsa, ostatni raz chyba jak wchodziła 7 i wypadłem trochę z obiegu. Zanim nie kupię drugiego komputera dla syna ''zostałem zmuszony'' zainstalować ten system obok mojego. Komputer nie jest najwyższych lotów dlatego zainstalowałem:

Polećcie proszę lekki program antywirusowy, z komputera będzie korzystał 12 latek więc cholera wie gdzie będzie łaził.

Opublikowano
4 godziny temu, noiro napisał:

Komputer nie jest najwyższych lotów dlatego zainstalowałem:

4 godziny temu, noiro napisał:

Polećcie proszę lekki program antywirusowy, z komputera będzie korzystał 12 latek więc cholera wie gdzie będzie łaził.

Instalujesz najnowszą 10 i poszukujesz lekkiego antywirusa, dziwne.

Opublikowano
12 godzin temu, jarexpol napisał:

Instalujesz najnowszą 10 i poszukujesz lekkiego antywirusa, dziwne.

A co w tym dziwnego?

Jestem nowy na tym forum, może tutaj to normalne pisanie postów nic nie wnoszących do dyskusji i w jakikolwiek sposób odnosząc się do tematu wątku? Jeżeli tak to przepraszam za uszczypliwość.

Opublikowano
18 godzin temu, noiro napisał:

Witam

Od wielu lat nie używałem windowsa, ostatni raz chyba jak wchodziła 7 i wypadłem trochę z obiegu. Zanim nie kupię drugiego komputera dla syna ''zostałem zmuszony'' zainstalować ten system obok mojego. Komputer nie jest najwyższych lotów dlatego zainstalowałem:

Zainstaluj Eset Internet Security, super antywirus, mam zainstalowany ten sam system (rewelacyjny) na 10 letnim komputerze, i ten atywirus jest super.

Opublikowano
W dniu 18.10.2018 o 10:19, jorgusek napisał:

Pochwal się, jaki wybrałeś.

Zainstalowałem  Kaspersky Free Antywirus, zajmuje niecałe 70MB RAM, Na razie nic więcej nie mogę powiedzieć bo nie używam windowsa syn na nim siedzi.