noiro Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Witam Od wielu lat nie używałem windowsa, ostatni raz chyba jak wchodziła 7 i wypadłem trochę z obiegu. Zanim nie kupię drugiego komputera dla syna ''zostałem zmuszony'' zainstalować ten system obok mojego. Komputer nie jest najwyższych lotów dlatego zainstalowałem: Polećcie proszę lekki program antywirusowy, z komputera będzie korzystał 12 latek więc cholera wie gdzie będzie łaził. Cytuj
Gość Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Kaspersky Free Antywirus polecam. Cytuj
kamiloxf Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Proponował bym wykupienie płatnego rozwiązania np. MKS_VIR Mogę zagwarantować że spełni wszystkie oczekiwania Cytuj
m4s Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Co ty z tym MKSem.Avira FreeWysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
LAGUNA Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 Żaden. Daj tylko to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
jarexpol Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2018 4 godziny temu, noiro napisał: Komputer nie jest najwyższych lotów dlatego zainstalowałem: 4 godziny temu, noiro napisał: Polećcie proszę lekki program antywirusowy, z komputera będzie korzystał 12 latek więc cholera wie gdzie będzie łaził. Instalujesz najnowszą 10 i poszukujesz lekkiego antywirusa, dziwne. Cytuj
noiro Opublikowano 17 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 12 godzin temu, jarexpol napisał: Instalujesz najnowszą 10 i poszukujesz lekkiego antywirusa, dziwne. A co w tym dziwnego? Jestem nowy na tym forum, może tutaj to normalne pisanie postów nic nie wnoszących do dyskusji i w jakikolwiek sposób odnosząc się do tematu wątku? Jeżeli tak to przepraszam za uszczypliwość. Cytuj
jorgusek Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 18 godzin temu, noiro napisał: Witam Od wielu lat nie używałem windowsa, ostatni raz chyba jak wchodziła 7 i wypadłem trochę z obiegu. Zanim nie kupię drugiego komputera dla syna ''zostałem zmuszony'' zainstalować ten system obok mojego. Komputer nie jest najwyższych lotów dlatego zainstalowałem: Polećcie proszę lekki program antywirusowy, z komputera będzie korzystał 12 latek więc cholera wie gdzie będzie łaził. Zainstaluj Eset Internet Security, super antywirus, mam zainstalowany ten sam system (rewelacyjny) na 10 letnim komputerze, i ten atywirus jest super. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 Tutaj na rok. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
noiro Opublikowano 17 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2018 Dzięki panowie za pomoc, trochę poczytałem i już wybrałem. Cytuj
jorgusek Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2018 16 godzin temu, noiro napisał: Dzięki panowie za pomoc, trochę poczytałem i już wybrałem. Pochwal się, jaki wybrałeś. Cytuj
moszter Opublikowano 18 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2018 Ja tam dodam swój wybór [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Może wypróbować: Cytuj
noiro Opublikowano 19 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2018 W dniu 18.10.2018 o 10:19, jorgusek napisał: Pochwal się, jaki wybrałeś. Zainstalowałem Kaspersky Free Antywirus, zajmuje niecałe 70MB RAM, Na razie nic więcej nie mogę powiedzieć bo nie używam windowsa syn na nim siedzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi