Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie co za system byście polecili na tak słabego dziada intel atom 1,6GHz i 1 GB ram . próbuję wgrać win XP bo jest do niego klucz ale wyrzuca mi cały czas że brak pliku ASMS czymkolwiek bym nie zrobił pendriva . yumi,rufus.czy winsetubusb, te ręce mi opadają . kłapie jadaczką że mam włożyć CDROM z dodatkiem servispaka .systemy ściągane z naszego worum prawie wszystkie i wszystkie XP-ki , mnie tam wszystko jedno mogłob to być nawet win 2000 byle dałoby się to tam zapakować . nie mam napędu zewnętrznego a podobno ma to jakiś związek z CD napędem a ja chcę to robić i muszę z USB

Opublikowano

No tak tylko sęk w tym że ja też robiłem 3 różne pendrivy tym programem  winsetupfromusb  oraz yumi,rufus i za każdym razem to samo , podobny laptopek samusng nie miał problemów a ten dziad mnie wykończy . trzy dni to samo.

Opublikowano
18 minut temu, berthold61 napisał:

No tak tylko sęk w tym że ja też robiłem 3 różne pendrivy tym programem  winsetupfromusb  oraz yumi,rufus i za każdym razem to samo , podobny laptopek samusng nie miał problemów a ten dziad mnie wykończy . trzy dni to samo.

Spróbuj z innych portów usb

Opublikowano

Oszaleć można z tym małym śmierdzielem . jak po 3 dniach przy pomocy wintoflash udało się zainstalować choć trwało to 2 godziny to po instalacji nie da się zalogować bo trzeba aktywować system albo tel albo podać klucz , podaję swój z naklejki nie przyjmuję podaję z sieci nie przyjmuje qr*a wysiadam i o ścianę to rozwalę . to miało służyć do diagnostyki aut a systemu nie idzie zainstalować same problemy z tym . ten klucz znaklejki to jakiś pic czy co ? jak dostać się do tego drania by jakimś legalizatorem go potraktować ? ale coś czuję że bebechy po ścianach zaraz polecą .

Opublikowano

Nie wiem czy to ma jakiś związek ale na naklejce pisze windows home edition ulcpp , to jakiś specyficzny klucz czy co ? koniec końców udało się zainstalować winmmx 8,1 klucz miał zaszyty ale chyba te programy wyrzucają klucze bo jak to inaczej zrozumieć ? znaleziony w sieci zaskoczył ale wgrywanie windowsa prawie 3 godziny to jakaś paranoja bo na takim samym sprzęcie od samsunga trwało to 10 razy krócej .

Opublikowano

Dalej morduję tego małego gnoja na intel atom , mam kilka dysków to się bawię i teraz dla odmiany przy próbie instalacji kastrata zrobionego na pendrivie pluje się o te asms , za chwilę spróbuje wrzucić na tego małego smroda win7 starter okrojony zobaczymy czy wentylator wyrwie z obudowy .

No to zainstalowałem tego win 7 starter okrojonego ,chodzi to podobnie jak win xp . ale podczas instalacji sterowników z DPRSU czy jakoś tak pokazuje temp procka 76 stopni to chyba ciutkę za dużo co ? ten netbo acer one był używany przez te ok 7 lat chyba z 20 godzin w całości głównie się gdzieś walał i chyba wypadałoby mu dać nową pastę  na procek co ?

po instalacji pokazuje że wykorzystanie procka 1-2 % natomiast ramu zżera ok 400mb , świeżo po instalacji bez żadnych programów .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie