razor1995 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2018 Ludziki. W pracy mam Della Optiplex 3050 z dwoma złączami wideo: DisplayPort, do którego podłączony jest monitor główny i HDMI. Niestety oba monitory (Dell E2216H) mają tylko wejścia DisplayPort i VGA. Problem w tym, że drugi monitor, podłączony aktualnie przejściówką HDMI -> VGA po protu mnie miga, co jest niesamowicie irytujące. Pytanie brzmi - czym to podłączyć cyfrowo? Cytuj
m4s Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2018 tyle to kosztuje : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
BartAcid Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2018 Taniej i prościej [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
m4s Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2018 2 minuty temu, BartAcid napisał: Taniej i prościej [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] To jest tylko w kierunku DispayPort -> HDMI Ostatni wydaje się spełniać wymagania [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
BartAcid Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2018 Teraz się w opisy wczytuje i oczom nie wierzę. Z DP na HDMi to są grosze (u siebie mam nawet taniej), a w drugą stronę takie problemy. Zamień kable do monitorów i zobacz czy będzie taki sam efekt. Potem w zależności od wyniku trzeba by na początek zamienić adapter HDMI do VGA. Zrobił bym też próbe na innym kompie tych kabli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi