m4s Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 Czas komunii, czas prezentów Proszę o pomoc chętnych celem wyszukania dobrego laptopa dla chłopaka / nie różowy / oczywiście do grania, zakup: chyba allegro, xkom etc... Wielkość ekranu 17,3. Dziekuję Cytuj
FxJerzy Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2018 Cytat oczywiście do grania Nawet nie masz co się rozglądać za MX150 bo GTX 1050 jest ponad 2x wydajniejszy, więc w ten cenie nie 17,3" a 15,6" i jak najmocniejsza grafika. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - tylko unikaj wersji z 2GB GDDR5 Cytuj
m4s Opublikowano 30 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2018 hmm nikt nie ma żadnych propozycji ? Cytuj
MadDragory Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2018 Cześć, Szukałem jak dla siebie i znalazłem (zakładany budżet został przekroczony) taki który spełnia wymagane 17.3 cale: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edit. Najczęściej do 3k były laptopy z cpu ........U i GPU MX150, które omijałem szerokim łukiem a no i nie szukałem tylko na Allegro ponieważ za taką kasę prędzej odbiorę osobiście jak mieli by wysłać kurierem . Cytuj
m4s Opublikowano 30 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2018 dziękuje tylko tam brak systemu - komunista nie ogarnie, czyli trzeba zrobić 15,6 + system Cytuj
MadDragory Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2018 A o to kolejne każdy przekracza budżet ale jak mówiłem szukam jak dla siebie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
LAGUNA Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2018 @m4s Może nie konkretnie o danym modelu,ale sprawdzaj promocje,czasem można ugryźć parę zł. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
FxJerzy Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wliczając cashback. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi