Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki system na dwa różne komputery [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] oraz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w rzecz wchodzą tylko nowsze systemy Windows czyli 7, 8-8.1 lub 10. Proszę o nie podawanie Windows XP.

Opublikowano

Właśnie dzisiaj zainstalowałem i jutro będę sprawdzał jak działa, myślałem o innych propozycjach po polsku, ale dziękuję:good3: zapomniałem zaznaczyć ze po polsku.

Opublikowano
7 godzin temu, Miastowy napisał:

E5915 (Pentium D, 1GB RAM) - XP, tam nie widzę nawet Win 7. W tym drugim 7 obleci, tylko zaopatrz się w więcej RAM niż 1GB.

Przecież piszę!!! Nie XP.

22 godziny temu, moszter napisał:

Proszę o nie podawanie Windows XP.

Co do XP to jest zainstalowany, ale mało funkcjonalny pod względem przeglądarki i [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].

Robiłem tak jak kolega radził w:

i nić nie działa.

Co do dodania kości pamięci to może i być lepiej, a może być i gorzej, choć taniej wyjdzie kupienie nowego np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], niż rozbudowywać stare trupy, nie ma co inwestować w nie, jak działają to niech działają. A co do procesora to jak mówił mi profesor od UTK'ów Urządzenia techniki komputerowej to te dwie serie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].

Opublikowano

Mialam go kiedys do pracy biurowej dalam pamieci razem 2 GB i Windows 8.1 gdzies stad z forum pobralam(mam te wersje do dzis-bo jest lekka i wystarczajaca do tego co w sieci potrzebne)bez fajerwerkow,bo nie lubie choinki w kompie

i dzialal extra,sterowniki chyba z vista jak pamietam i bylo super ok-Ale mi spadl z biurka i dobilam go szpilkami :L

24 minuty temu, Miastowy napisał:

Pany, mam Athlona 64 3500+ w gratach i 1GB RAM, czy 10 będzie chulać dobrze?

To Ci paowie Lady :lol:Zobacz wymagania 10 tki w sieci,no chyba ze okrojony jak martadela przed pieczeniem z jajkami

Opublikowano

Jak byście śledzili moje post to byście wiedzieli dlaczego nie ... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].

A [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ma podobne wymagania jak np.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie