moszter Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2018 Jaki system na dwa różne komputery [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] oraz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w rzecz wchodzą tylko nowsze systemy Windows czyli 7, 8-8.1 lub 10. Proszę o nie podawanie Windows XP.
moszter Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2018 Właśnie dzisiaj zainstalowałem i jutro będę sprawdzał jak działa, myślałem o innych propozycjach po polsku, ale dziękuję zapomniałem zaznaczyć ze po polsku.
VACek Opublikowano 14 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2018 Jaka specyfikacja bo mi sie nie chce szukać po sieci
moszter Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2018 Dałem specyfikację w UR Link'ach.
Miastowy Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2018 E5915 (Pentium D, 1GB RAM) - XP, tam nie widzę nawet Win 7. W tym drugim 7 obleci, tylko zaopatrz się w więcej RAM niż 1GB.
moszter Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2018 7 godzin temu, Miastowy napisał: E5915 (Pentium D, 1GB RAM) - XP, tam nie widzę nawet Win 7. W tym drugim 7 obleci, tylko zaopatrz się w więcej RAM niż 1GB. Przecież piszę!!! Nie XP. 22 godziny temu, moszter napisał: Proszę o nie podawanie Windows XP. Co do XP to jest zainstalowany, ale mało funkcjonalny pod względem przeglądarki i [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Robiłem tak jak kolega radził w: i nić nie działa. Co do dodania kości pamięci to może i być lepiej, a może być i gorzej, choć taniej wyjdzie kupienie nowego np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], niż rozbudowywać stare trupy, nie ma co inwestować w nie, jak działają to niech działają. A co do procesora to jak mówił mi profesor od UTK'ów Urządzenia techniki komputerowej to te dwie serie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].
VACek Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2018 Na Pentium D i 1gb ram chcesz coś więcej niż XP, aha no to pozdro, polecam odwiedzić poradnię psychiatryczną Miastowy lubi to
Miastowy Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2018 Tak, psychiatria priorytetem w tym wypadku. Brak słów. Pany, mam Athlona 64 3500+ w gratach i 1GB RAM, czy 10 będzie chulać dobrze?
marqku Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2018 Mialam go kiedys do pracy biurowej dalam pamieci razem 2 GB i Windows 8.1 gdzies stad z forum pobralam(mam te wersje do dzis-bo jest lekka i wystarczajaca do tego co w sieci potrzebne)bez fajerwerkow,bo nie lubie choinki w kompie i dzialal extra,sterowniki chyba z vista jak pamietam i bylo super ok-Ale mi spadl z biurka i dobilam go szpilkami 24 minuty temu, Miastowy napisał: Pany, mam Athlona 64 3500+ w gratach i 1GB RAM, czy 10 będzie chulać dobrze? To Ci paowie Lady Zobacz wymagania 10 tki w sieci,no chyba ze okrojony jak martadela przed pieczeniem z jajkami
moszter Opublikowano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2018 Jak byście śledzili moje post to byście wiedzieli dlaczego nie ... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. A [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ma podobne wymagania jak np.
Rekomendowane odpowiedzi