ziloth Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Pobrałem z netu mod Win 8.1 x64. Zintegrowane języki: en-ru-cn-it. Grupy - Team-os - [HKRG] Nie zintegruję j. polskiego - bo jest plik .esd, dobra, zainstalowałem system to zainstaluję spolszczenie. Pobiera, zaczyna instalację i......niepowodzenie. Generalnie chodzi mi o to, czy da się jakoś zainstalowac język polski na taki system? Może jakaś opcja, pliki do skopiowania do sytemu. Może jest jakiś patch spalszczający, jaki był w wersji beta wina 8.1 Cytuj
dareckibmw Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 To jest jakis "mod - kastrat" i nie wiadomo co wycieli, wiec jest problem z instalacja jezyka/ów. Na Twoim miejscu omijal bym takie systemy. Jesli juz, to brac z pewnych zródeł np. z naszego forum. Cytuj
ziloth Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 To wiem. Dzięki za odpowiedź. Cytuj
winclub_team Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Podaj dokładną nazwę tego moda ? Jestem ciekawy jakie tam backdoory mogli wsadzić . Cytuj
dareckibmw Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Podaj dokładną nazwę tego moda ? Jestem ciekawy jakie tam backdoory mogli wsadzić . Ciekawe jakie Ty wstawiles w swoim Cytuj
winclub_team Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Możesz sprawdzić - jestem czysty, robiłem to dla siebie i przyjemności modowania. Zresztą można by od razu tak posądzić romka, albo fafała... Wśród swoich się takich rzeczy nie robi, ale na eksport, nie wiadomo co władowali. Zresztą zobacz to - całkowita żenada [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Płacenie za nielegalne przeróbki pewnie i tak nie udolnie robione po prostu ... Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]No tu masz rację ale wszędzie tak jest . Są osoby co robiąc coś dla zarobku i to często pisząc bzdury nie trzymających sie kupy , ładu składu i niczego ale jest wiele fachowych słówek i kilka fajnych obrazków . Tylko też nie ma co od razu szaleć z backdorami ( bo winda wiekszej ilosci nie uciągnie prócz swoich ) sam wiele modów w necie znalazłem fajnie działających i czystych bo nie tylko te nasze robione w Pl są czyste szybkie i dobre . Oj nie tylko na szczęście Cytuj
winclub_team Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Wiem. Na szczęście nie mam uprzedzeń przed innymi modami - np. miałem jakiego tureckiego i działał dobrze - ale do czasu. Prefetch był trochę źle zarządzany i się zapełniał za bardzo, poza tym ja go za bardzo zestroiłem i się posypał. Masz jakieś jeszcze ciekawe mody ?? Może wyślesz linki na PW . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi