Skocz do zawartości

Spolszczenie modowanego win 8.1---zonk.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem z netu mod Win 8.1 x64. Zintegrowane języki: en-ru-cn-it. Grupy - Team-os - [HKRG]

Nie zintegruję j. polskiego - bo jest plik .esd,      dobra,      zainstalowałem system to zainstaluję spolszczenie.

Pobiera, zaczyna instalację i......niepowodzenie.

Generalnie chodzi mi o to, czy da się jakoś zainstalowac język polski na taki system?

Może jakaś opcja, pliki do skopiowania do sytemu.

Może jest jakiś patch spalszczający, jaki był w wersji beta wina 8.1

Opublikowano

To jest jakis "mod - kastrat" i nie wiadomo co wycieli, wiec jest problem z instalacja jezyka/ów.

Na Twoim miejscu omijal bym takie systemy. Jesli juz, to brac z pewnych zródeł np. z naszego forum.

Opublikowano

Możesz sprawdzić - jestem czysty, robiłem to dla siebie i przyjemności modowania. Zresztą można by od razu tak posądzić romka, albo fafała... 

Wśród swoich się takich rzeczy nie robi, ale na eksport, nie wiadomo co władowali.

Zresztą zobacz to - całkowita żenada [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Płacenie za nielegalne przeróbki pewnie i tak nie udolnie robione po prostu ...

Opublikowano
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

No tu masz rację ale wszędzie tak jest . Są osoby co robiąc coś dla zarobku i to często pisząc bzdury  nie trzymających sie kupy , ładu składu i niczego 

ale jest wiele fachowych słówek i kilka fajnych obrazków . 

Tylko też nie ma co od razu szaleć z backdorami ( bo winda wiekszej ilosci nie uciągnie prócz swoich ) sam wiele modów w necie znalazłem fajnie działających i czystych 

bo nie tylko te nasze robione w Pl są czyste szybkie i dobre . Oj nie tylko na szczęście :) 

Opublikowano

Wiem. Na szczęście nie mam uprzedzeń przed innymi modami - np. miałem jakiego tureckiego :E i działał dobrze - ale do czasu. Prefetch był trochę źle zarządzany i się zapełniał za bardzo, poza tym ja go za bardzo zestroiłem i się posypał.

Masz jakieś jeszcze ciekawe mody ?? Może wyślesz linki na PW :D.