Czapelek Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Witam, szukam systemu pod mojego PC Specyfikacja Procek: i7-4790k Mobo:ASRock Z97 EXTREME3 Dysk na system SSD 120GB Grafa stare leciwe gigabyte GTS 450 OC Szukam czegoś lekkiego i wydajnego Gry w które czasem gram to jakiś CS,Gothic,Metin,Fortnite czasem nic wymagającego Miłego dnia
Gość Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Poza tematem to powiem ci ze grafika doyebana, lepiej jak u mnie Co do systemu polecam Windows 7 albo 8.1 ale jesli grasz w stare gierki jak Gothic to bardziej kieruj sie na 7ke [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]- Co do tego moda testowalem Core i za duzo wyciete przynajmniej jak dla mnie. Czyste windowsy sa przed poprawkami na Spectre/Meltdown wiec nie ma spadkow wydajnosci a zawsze mozesz sobie kilka aktualizacji wgrac Tutaj masz Windowsy z lutego z dodatkowymi sterownikami : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
VACek Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2018 A ja ze swojej strony polecam Mało wycięte sporo tweaków
Czapelek Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2018 @TheStraight powiem tak karta mi wystarcza nawet do streamowania CS( w cs caly czas 180klatek na niskich ) a jak na razie nie usmiecha mi sie pakować około 2k złotych na karte @M4T sprawdzę ten systemik bo fajnie wygląda A tak btw. to jedyne czego mi chyba bedzie brakowalo w win7 to tego zeby podpiąć sluchawki i głośniki jednocześnie i miec możliwość przelaczania się między nimi.
VACek Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2018 6 godzin temu, Czapelek napisał: A tak btw. to jedyne czego mi chyba bedzie brakowalo w win7 to tego zeby podpiąć sluchawki i głośniki jednocześnie i miec możliwość przelaczania się między nimi. Ja w w/w 8.1 nie raz miałem podłączone słuchawki usb i słuchawki aux w jednych leciało audio z csa w drugich z ts-a
Miastowy Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2018 A ja polecam czystego Windowsa 10 w wersji 64bit, będziesz Pan zadowolony. Najmniej problemów w przyszłości. Zawsze możesz pod siebie go zoptymalizować DISM++ usuwając zbędne rzeczy z systemu, to samo włączasz Compact OS po instalacji w wierszu polecenia i wsio, działa jak ta lala.
jorgusek Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2018 Polecam System kolegi konuss Windows 10 Pro RS4 v.1803 build 17134.1, jest rewelacyjny, działają wszystkie aktualizacje, zajmuje na dysku tylko 10 GB, a tu jest tylko dysk 120 Gb. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Gość Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2018 1803 spadki wydajności których już niczym sie nie cofnie. Szmelc.
Rekomendowane odpowiedzi