Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam systemu pod mojego PC 
Specyfikacja 
Procek: i7-4790k

Mobo:ASRock Z97 EXTREME3

Dysk na system SSD 120GB 
Grafa stare leciwe gigabyte GTS 450 OC 
Szukam czegoś lekkiego i wydajnego 
Gry w które czasem gram to jakiś CS,Gothic,Metin,Fortnite czasem nic wymagającego 
Miłego dnia ;)

Opublikowano

Poza tematem to powiem ci ze grafika doyebana, lepiej jak u mnie :D

Co do systemu polecam Windows 7 albo 8.1 ale jesli grasz w stare gierki jak Gothic to bardziej kieruj sie na 7ke :)
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]- Co do tego moda testowalem Core i za duzo wyciete przynajmniej jak dla mnie.
Czyste windowsy sa przed poprawkami na Spectre/Meltdown wiec nie ma spadkow wydajnosci a zawsze mozesz sobie kilka aktualizacji wgrac :)

Tutaj masz Windowsy z lutego z dodatkowymi sterownikami

Opublikowano

@TheStraight powiem tak karta mi wystarcza nawet do streamowania CS( w cs caly czas 180klatek na niskich ) a jak na razie nie usmiecha mi sie pakować około 2k złotych na karte 

@M4T  sprawdzę ten systemik bo fajnie wygląda

A tak btw. to jedyne czego mi chyba bedzie brakowalo w win7 to tego zeby podpiąć sluchawki i głośniki jednocześnie i miec możliwość przelaczania się między nimi.

Opublikowano
6 godzin temu, Czapelek napisał:

A tak btw. to jedyne czego mi chyba bedzie brakowalo w win7 to tego zeby podpiąć sluchawki i głośniki jednocześnie i miec możliwość przelaczania się między nimi.

Ja w w/w 8.1 nie raz miałem podłączone słuchawki usb i słuchawki aux w jednych leciało audio z csa w drugich z ts-a

Opublikowano

A ja polecam czystego Windowsa 10 w wersji 64bit, będziesz Pan zadowolony. Najmniej problemów w przyszłości. Zawsze możesz pod siebie go zoptymalizować DISM++ usuwając zbędne rzeczy z systemu, to samo włączasz Compact OS po instalacji w wierszu polecenia i wsio, działa jak ta lala. 

Opublikowano

Polecam System kolegi konuss  Windows 10 Pro RS4 v.1803 build 17134.1, jest rewelacyjny, działają wszystkie aktualizacje, zajmuje na dysku tylko 10 GB, a tu jest tylko dysk 120 Gb.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie