FAFAŁ Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 masz na dole płyty clr_cmos , obok złasz saty i jest to zlacze 2 pinowe bez tej kosteczki Tyle widze na stronie gigusia z tą płytą . tak to wyglada na złączu trój pinowym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale inne sposoby też są dobre , bo chodzi o wyładowanie pamieci biosu Cytuj
UrywistY Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ro bie wszystko to co mowicie i tylko nie rozumiem u Mr.T co to znaczy "zewrzyj" mam je połączyć tak ? a co do chłodzenia to mam to podpięte na 2 górne te jak by to nazwać plastkiowe rórki bo te 2 dolne od chłodzenia za nic nie chcą się przyczepić jak chcecie to nagram film jak to wygląda. Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 zwarcie w gnieździe baterii działa tak samo jak na tym co pisałem wcześniej . To co ja podaje to są złącza wyprowadzone od bateri , czyli tu czy tu muszą na jakiś czas być zwarte dwa styki / dwie nóżki . aa i jeszcze jedno widzę na fotce standardowe chłodzenie . Podobny miałem problem jak jego nie zamontowałem odpowiednio , jeden zatrzask wyskoczył co skutkowało szybkim grzaniem procka i restartem . Cytuj
italo11 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Miałem podobny problem co ty padł mi Dysk SSD dwa dni komp mi wariował podłącz innego twardziela Cytuj
UrywistY Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Dzwoniłem do kolegi który uczy się informatyki i powiedział żeby zainstalować sterowniki z płyty tak jak się instaluje windowsa czyli bootując czy to w ogole da radę ? Cytuj
UrywistY Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udało mi się wejśćna pulpit i próbowałem zainstalować sterwoniki z płyty, ale gdy instalowałem komputer znowu sam się wyłącza ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi