kamiloxf Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 1 minutę temu, TomaszTbg napisał: Pytanie: Bufor wydruku został usunięty bądź wyłączony? Przy instalacji Adobe Reader wywala ,że brak buforu wydruku, nie ma możliwości zainstalowania. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie Wyłączony aby włączyć wybierasz PPM----->Narzędzia Administracyjne-------->Usługi ----->bufor wydruku dajesz Automatyczny i uruchom TomaszTbg lubi to Cytuj
TomaszTbg Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 9 minut temu, kamiloxf napisał: Wyłączony aby włączyć wybierasz PPM----->Narzędzia Administracyjne-------->Usługi ----->bufor wydruku dajesz Automatyczny i uruchom 12 minut temu, zbigniew59 napisał: Włącz w usługach bufor wydruku. Dzięki chłopaki , ogarnąłem Cytuj
murawiak Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 2 godziny temu, konuss napisał: Nie żadnych zmian nie trzeba więcej robić Dziękuję za odpowiedź. Wesołych świąt. Cytuj
szymibtw Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 @konussmożna linka do wersji na starszym buildzie to chyba była wersja z 4 grudnia? Bo na tym najnowszym 535 nawet czysty obraz gryzie się z programem PredatorSense A jest on u mnie niezbedny.... Cytuj
kamiloxf Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 1 godzinę temu, szymibtw napisał: @konussmożna linka do wersji na starszym buildzie to chyba była wersja z 4 grudnia? Bo na tym najnowszym 535 nawet czysty obraz gryzie się z programem PredatorSense A jest on u mnie niezbedny.... to zgłoś to do supportu Acera Cytuj
konuss Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 WAŻNA INFORMACJA: Od teraz idąc za śladem kolegów z zagranicy nię będe rozpisywał dokłądnie co i jak jest usunięte - modyfikowane - tweak-owane. Powód jeden dosadny dość naśladowań i pseado identycznych wersji systemów jedynie pod inną nazwą !!! Cytuj
Geno Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 Mam 2 nowiusienkie dyski 2TB i jeden 4TB. I systemowy SSD 256. 4TB Widzi i po przerobieniu na gpt dziala lux. 2TB x2 - Widzi je bios widzidza je programy do partycjonowania ale nic z nimi nie da zrobic. Nawet przerobic na gpt. Pokazuje blad we/wy. Z racji ze sa to dyski nowe dopiero rozpakowane oba jednakowe... raczej uszkodzenie iich nie wchodzi w gre. Dyski WD Purple Surveillance Hard Drive. SC HA500 sa to dyski przeznaczone do rejestratorow. Co moze byc przyczyna? plyta? uszkodzone jakies kontrolery na plycie? Cytuj
zbychg Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 Jakie litery mają przypisane dyski może 2T - nie ma lub się dubluje. Cytuj
Geno Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 Dyski nie daja sie nawet sformatowac co dopiero przypisac im litere.... a pokazuje wszystkie ich pojemnosci wlasciwie. Dolaczylem zdjecia. Odpielem dysk systemowy i podpielem do tego... i takie kwiatki. AHCI wlaczone. Sa w biosie jeszcze jakies opcje do kontrolerow dyskow? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
kora Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 7 hours ago, konuss said: WAŻNA INFORMACJA: Od teraz idąc za śladem kolegów z zagranicy nię będe rozpisywał dokłądnie co i jak jest usunięte - modyfikowane - tweak-owane. Powód jeden dosadny dość naśladowań i pseado identycznych wersji systemów jedynie pod inną nazwą !!! Troszku to głupie,to jak niby mamy wiedzieć co jest zrobione, i czy nam dany obraz odpowiada? To będzie rosyjska ruletka,i ja czegoś takiego nie ściągnę, bo nie mam pojęcia czy są wszystkie rzeczy których potrzebuję, i których nie potrzebuję. Przemyśl to jeszcze, co sie przejmujesz innymi, dobra robota obroni się sama. Ja najpierw studiuje pół godziny wszelkie zmiany które są rozpisane, i chyba wszyscy tak robią. Cytuj
konuss Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 11 minut temu, kora napisał: Troszku to głupie,to jak niby mamy wiedzieć co jest zrobione, i czy nam dany obraz odpowiada? To będzie rosyjska ruletka,i ja czegoś takiego nie ściągnę, bo nie mam pojęcia czy są wszystkie rzeczy których potrzebuję, i których nie potrzebuję. Przemyśl to jeszcze, co sie przejmujesz innymi, dobra robota obroni się sama. Ja najpierw studiuje pół godziny wszelkie zmiany które są rozpisane, i chyba wszyscy tak robią. Niby masz rację ale wszyscy teraz tak robią. Zobacz na inne o wiele większe społeczności i ogólnie rozumiem to. Cytuj
kora Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 ano Twój wybór, dzieki za poprzednie wstawki. instalacja systemu bez szczegółowego opisu co jest zmodyfikowane jest zbyt dużym ryzykiem, i naraża tylko ludzi na strate czasu i niepotrzebnej instalacji. czas pokaże czy to dobra decyzja. trzeba będzie szukać innych obrazów Cytuj
szymibtw Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 @koraale to systemy Konnusa i ja je biore w ciemno. Nigdy nie xzytam opisów Cytuj
kora Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 14 minutes ago, szymibtw said: @koraale to systemy Konnusa i ja je biore w ciemno. Nigdy nie xzytam opisów Ale ja też biorę w ciemno, nie o to chodzi Po prostu może być usunięte to, czego akurat potrzebujemy, i będziemy w plecy kilka godzin, albo i więcej, bo to może wyjść po paru dniach po instalacji. Jak sie chodziło do szkoły, to się miało czas na instalowanie systemów codziennie, teraz to już nie jest takie proste. Cytuj
szymibtw Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 Ja akurat w windowsie nic nie potrzebuje na moje potrzeby może być dosłownie wszystko wycięte aby przeglądarka działała i gry Cytuj
konuss Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 Godzinę temu, kora napisał: Ale ja też biorę w ciemno, nie o to chodzi Po prostu może być usunięte to, czego akurat potrzebujemy, i będziemy w plecy kilka godzin, albo i więcej, bo to może wyjść po paru dniach po instalacji. Jak sie chodziło do szkoły, to się miało czas na instalowanie systemów codziennie, teraz to już nie jest takie proste. Ogólnie prosta odpowiedź. Ponieważ ten system akurat mogą dojść nowe rzeczy nic innego się nie zmieni Cytuj
kora Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 Ok jeśli to nadal będzie tylko oryginalny windows z powycinanym niepotrzebnym dziadostwem, i bez żadnych super gaming version modyfikacji to faktycznie changelog w sumie nie jest potrzebny . Byle by były opisane takie rzeczy jak to pakowanie plików systemowych, i programy dodane. Cytuj
szymibtw Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2019 mA ktoś linka do wersji starszej na buildzie 418? Cytuj
zbychg Opublikowano 23 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2019 (edytowane) Win_10_Home_Pro_1909_x64_18363.476_04.12.2019 lecz musiałbym go wrzucić na Dysk Google Edytowane 23 Grudnia 2019 przez zbychg Cytuj
konuss Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 Mam nowy build poprawiony. Lecz mam problem straciłem neta. Jeśli ktoś ma chęć wspomóc. Prosiłbym o doładowanie na nr. 576-388-269 wystarczy 5 zł żeby pojawiła się nowa wersja Wysłane z mojego ZTE BLADE A310 przy użyciu Tapatalka Cytuj
zbychg Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 Są Święta życzenia się spełniają. Chociaż tak symbolicznie mogę podziękować Ci za Twą ciężką pracę. Norbert2352m lubi to Cytuj
konuss Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 31 minut temu, zbychg napisał: Są Święta życzenia się spełniają. Chociaż tak symbolicznie mogę podziękować Ci za Twą ciężką pracę. A ja dzięki temu mogę odwdzięczyć się ciężką pracą. Nowa aktualizacja w drodze... Cytuj
konuss Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 Aktualizacja 1-szy post. Cytuj
niger12 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 mozna zainstalowac system np. z poziomu windowsa 7? mam na mysli ze odpalam plik setup.exe z folderu sources i instaluje go z poziomu systemu bez pendrive Cytuj
konuss Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 ZAPYTANIE: Chciałbym ogólnie dodać małą notkę bo może ktoś ma możliwość taka. Żeby móc się ciągle rozwijać przy tworzeniu nie tylko modow ale i ciekawych dodatków potrzebny jest sprzęt wydajny ale i dostępny cały czas. Niestety fizyczny mój sprzęt w tym roku zawiódł dwa razy a w życiu różnie to bywa. Nie zawsze stać nas na najlepsze. Stąd moje pytanie. Potrzebuje albo przydałoby mi Google Cloud. Nie posiadam kart bankowych operuje gotówką i nie mam opcji założenia darmowego konta a ono by mi Starczyło ba bardzo pomogło by przy tworzeniu lub opcja zdalnego dostępu do jakiegoś serwa z systemem Windows to by tak rozwinęło mi temat modow że zapomnielibyscie o firmie Microsoft. Więc jak miałby ktoś ochotę mnie w ten sposób wesprzeć. Czekam na kontakt PW. br4kus lubi to Cytuj
sebio Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 W dniu 22.12.2019 o 18:23, kora napisał: Ale ja też biorę w ciemno, nie o to chodzi Po prostu może być usunięte to, czego akurat potrzebujemy, i będziemy w plecy kilka godzin, albo i więcej, bo to może wyjść po paru dniach po instalacji. Jak sie chodziło do szkoły, to się miało czas na instalowanie systemów codziennie, teraz to już nie jest takie proste. ale jak konuss czas poświęca to nie patrzysz, zwykły z ciebie egoista i tyle, po prostuy nie wgrywaj i nie marudz, czemu tutaj tylu takich jak ty jest masakra BGT lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 Chciałem ci wysłać PW ale dostałem odpowiedż forumową - tzn przy próbie wysłania - że - konuss nie może otrzymywać wiadomości. O co chodzi? Nie znam się na tym google cloud ale z ciekawości sprawdziłem o co biega. Darmowe konto jest wartości 300 dolarów na rok - tego się nie płaci - ale trzeba do niego podpiąć własną kartę płatniczą - i następnie udostępnić ci to konto ? Trochę ryzykowna sprawa. A po za tym co ma do tego fizyczny sprzęt - jeśli padnie ci procesor, pamięć,zasilacz to i tak nie będziesz miał dostępu do tego google cloud. PRZEPRASZAM ŻE SIĘ CZEPIAM, może nie rozumiem tego ? Cytuj
konuss Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 Tak ale po aktywacji konta odpinasz kartę i nie ma tematu. Rozumiesz że np jak mi udostępnisz to już tego nie będę widział. Karta potrzebna jest do aktywacji. Jeśli chodzi o PW szczerze nie mam pojęcia nic nie zmieniałem. Cytuj
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 Ok.Mogę ci takie coś zrobić ale jak pisałem nie znam się na tym wcale więc napisz mi na PW KROK PO KROKU JAK TO ZROBIĆ - tzn odpiąć kartę zanim ci podam dane do konta. A co jeśli chodzi o to drugie pytanie - masz słaby sprzet więc jak ci padnie to i tak nie będziesz miał dostępu do tego konta ? Cytuj
konuss Opublikowano 25 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2019 Opisać załóż to darmowe konto na starcia i wszystko rób jak ci każą w opisach jak to zrobisz w ustawieniach konta to jest chyba płatności usuń kartę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi