sebio Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 2 minuty temu, AlonsoPL napisał: brak narzędzia wycinania a często z tego korzystam to se wgraj pełną wersje a nie marudź a więc jestem mile zaskoczony tą wersją moda, poki co wgrałem na lapka , bardzo płynnie chodzi, wgram również na kompa, mod po patu nieudanych wersjach wymiata, także polecam Cytuj
AlonsoPL Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 13 minut temu, sebio napisał: to se wgraj pełną wersje a nie marudź a więc jestem mile zaskoczony tą wersją moda, poki co wgrałem na lapka , bardzo płynnie chodzi, wgram również na kompa, mod po patu nieudanych wersjach wymiata, także polecam gościu wcale nie marudzę tylko piszę jak jest. w każdych wcześniejszych wersjach było. Cytuj
jacobobbo Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Może ktoś spradzić zdalny dostęp czy działa ? Odnośnie wycinarki to bardzo słabo bo też korzystam bardzo często. Można ją jakoś dograć jak coś albo jest jakiś program, który jest w stanie to zastąpić ? Cytuj
BGT Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 16 minut temu, AlonsoPL napisał: brak narzędzia wycinania a często z tego korzystam Dograj ze sklepu M$ AlonsoPL lubi to Cytuj
sebio Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2019 Konuss jestem pod wrażeniem, najlepszy mod jaki wydałeś , prosze nie kombinuj więcej, oczywiście zartuje, ale faktycznie dobrze zrobiłeś, że się nie odzywałeś, zrobiłeś moda jak trza, mega szybki Cytuj
wioslo1 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 czyli w 1 poscie sa juz linki do tej ostatecznej dopracowanej wersji bo data jest na 1 lipca? Dziwne ze nadal nie ma niektorych rzeczy bo Konuss pisal ze tym razem ma mnie ja okroic Cytuj
jacobobbo Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Wrzuciłem System na Virtualboxie, żeby nie tracić czasu sprawdzania wszystkiego system z 1.07 i co się zmieniło w stosunku do 30.06 Działa Start is Back Narzędzie wycinania nie działa, ale jak pisaliście łatwo dograć ze sklepu. Usługi Xbox i gry strike pod win10 nie hulają, ale nie miały - dlatego pytałem czy można je dograć jakoś ??? Niestety dalej moja główna bolączka to brak zdalnego dostępu. Screen jest z mojego Systemu też konussa 1809 i wersji 1.07 Telefon nadal nie może połączyć się zdalnie z komputerem, a miało to zostać poprawione. Możecie przetestować u siebie może robię coś nie tak ? Moim zdaniem kwestia jak w wersji z 13.06 opcji " Pomoc zdalna" na innych była zaznaczona i zawsze działała. Poza tym nie odniosłem wrażenia, że czegoś brakuję. System poza tym zapier....a aż miło Tylko błagam o ten zdalny dostęp, bo potrzebuję do pracy i będzie miodzio. P.S No i Xboxa jak nikogo to nie zaboli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
sebio Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 2 minuty temu, jacobobbo napisał: Wrzuciłem System na Virtualboxie, żeby nie tracić czasu sprawdzania wszystkiego system z 1.07 i co się zmieniło w stosunku do 30.06 Działa Start is Back Narzędzie wycinania nie działa, ale jak pisaliście łatwo dograć ze sklepu. Usługi Xbox i gry strike pod win10 nie hulają, ale nie miały - dlatego pytałem czy można je dograć jakoś ??? Niestety dalej moja główna bolączka to brak zdalnego dostępu. Screen jest z mojego Systemu też konussa 1809 i wersji 1.07 Telefon nadal nie może połączyć się zdalnie z komputerem, a miało to zostać poprawione. Możecie przetestować u siebie może robię coś nie tak ? Moim zdaniem kwestia jak w wersji z 13.06 opcji " Pomoc zdalna" na innych była zaznaczona i zawsze działała. Poza tym nie odniosłem wrażenia, że czegoś brakuję. System poza tym zapier....a aż miło Tylko błagam o ten zdalny dostęp, bo potrzebuję do pracy i będzie miodzio. P.S No i Xboxa jak nikogo to nie zaboli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale męczysz z tym zdalnym sterowaniem, jak nie chodzi , wgraj wersje niemodyfikowana, życie nie wszystkim dogodzisz Cytuj
jacobobbo Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 1 minutę temu, sebio napisał: ale męczysz z tym zdalnym sterowaniem, jak nie chodzi , wgraj wersje niemodyfikowana, życie nie wszystkim dogodzisz Nie przesadzaj, była wcześniej i wszyscy żyli. Jak pisałem potrzebuję do pracy a bez moda wiesz jak chodzi. Poza tym gościu, ona jest tylko nie działa .... więc sam nie pisz jak Cię to boli a o tym nie wiesz Cytuj
QAUZ Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 Niewiarygodne jak moża tak sp... modowanie systemu,chyba nie ma tu odważnego żeby napisać prawdę konusowi,bo to co zrobił nie nadaje się do niczego,pół sterowników nie działa,a ochy i achy są pod niebiosa.Ludziska ogarnijcie się,przecież gorszego na winclub-ie moda nie było. CorAngar lubi to Cytuj
BGT Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 1 godzinę temu, QAUZ napisał: Niewiarygodne jak moża tak sp... modowanie systemu,chyba nie ma tu odważnego żeby napisać prawdę konusowi,bo to co zrobił nie nadaje się do niczego,pół sterowników nie działa,a ochy i achy są pod niebiosa.Ludziska ogarnijcie się,przecież gorszego na winclub-ie moda nie było. typek wyjdz Cytuj
Crazy36 Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 5 godzin temu, QAUZ napisał: Niewiarygodne jak moża tak sp... modowanie systemu,chyba nie ma tu odważnego żeby napisać prawdę konusowi,bo to co zrobił nie nadaje się do niczego,pół sterowników nie działa,a ochy i achy są pod niebiosa.Ludziska ogarnijcie się,przecież gorszego na winclub-ie moda nie było. U mnie niema żadnego problemu ze sterownikami.Albo instalujesz jakieś trefne stery albo sypie ci się komp. Cytuj
sebio Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2019 7 godzin temu, QAUZ napisał: Niewiarygodne jak moża tak sp... modowanie systemu,chyba nie ma tu odważnego żeby napisać prawdę konusowi,bo to co zrobił nie nadaje się do niczego,pół sterowników nie działa,a ochy i achy są pod niebiosa.Ludziska ogarnijcie się,przecież gorszego na winclub-ie moda nie było. wymień sobie kompa, pewnie jakiś stary złom co pamieta windows 98, a jak żes taki cwany i mądry to pokaż co potrafisz i sam zrób moda nail57 i BGT lubią to Cytuj
Gość Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2019 PRZEPRASZAM że w tym temacie- ale dla tych co narzekają na tego moda - może spróbujecie tego - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na tym forum jest więcej modów 1903. To TYLKO dla tych, którym mod z tego tematu nie pasuje. Cytuj
konuss Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2019 W dniu 3.07.2019 o 22:02, AlonsoPL napisał: brak narzędzia wycinania a często z tego korzystam W następnym modzie zostawię 40 minut temu, zbigniew59 napisał: PRZEPRASZAM że w tym temacie- ale dla tych co narzekają na tego moda - może spróbujecie tego - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na tym forum jest więcej modów 1903. To TYLKO dla tych, którym mod z tego tematu nie pasuje. Nie da się zadowolić wszystkich. Ogolnie zacząłem udostępniać swój mod który wyłącznie robiłem dla siebie. Zauważyłem waszą reakcje i staram się robić go dla was. Ale jeden chce to drugi tam nie chce i trochę ciężko zadowolić wszystkich. BGT i eidur lubią to Cytuj
Gość Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2019 Nigdy nie zadowolisz wszystkich. Dalej rób mody według swoich preferencji. Jeśli niektórym nie pasuje niech szukają innych. Ogólnie - to denerwujące są posty tych - darmozjadów - którzy chcą mieć system modowany dokładnie do swoich preferencji. ZRÓBCIE SOBIE WŁASNY SYSTEM - mój poradnik jest na forum - to jest bardzo proste. Większość problemów to wiele wyłączonych usług . Dla dobrego - w miarę - sprzętu ilość usług nie gra roli - system jest tak samo szybki. Cytuj
Tomii Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2019 Witam. Testuję mod z 13.06 i nie mam problemów. Co ciekawe łatki mikroszitu obciążają mocniej procek- musiałem dowoltować 8700k. Część ludzi ma problemy z nowym Win 10 1903 i tutaj twórca Konuss nie pomoże w modzie bo sama winda ma problemy. Takim polecam dopracowane kompilacje 1803/1809 lub czyściocha. Dzięki za pracę nad modami:) Cytuj
nexxus1 Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Witam. Czy jest szansa na wersję x86 ? Cytuj
BGT Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 18 minut temu, nexxus1 napisał: Witam. Czy jest szansa na wersję x86 ? Koleżko byl juz poruszany taki temat i chyba byla odpowiedz ze nie Cytuj
dziadzio Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Witam nie uruchamia programów z consoli CMD i BAT Cytuj
nexxus1 Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Na której stronie ? Musiało mi umknąć :-) Cytuj
sebio Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 8 godzin temu, nexxus1 napisał: Na której stronie ? Musiało mi umknąć :-) A czy to ważne pytanie nie wnoszące nic do tematu... Cytuj
nexxus1 Opublikowano 6 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2019 Wydawało mi się, że forum ma służyć pomocą, a nie dywagacjom :-( Cytuj
RetroN Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Również korzystam z wersji z 13.06, dokładnie .175 i wszystko działa bezbłędnie oraz szybko. Jedynie wkurza mnie kursor który się pojawia w firefoxie i miga jak w wordzie, ale już trudno No i szkoda że są wycięte funkcje i nie można ich włączyć takie jak Linux Subsystem czy Windows Sandbox, przez to muszę instalować dodatkowe programy (linux w wirutalboxie i systemy w wirtualu). Cytuj
konuss Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 W dniu 6.07.2019 o 10:41, dziadzio napisał: Witam nie uruchamia programów z consoli CMD i BAT TZN ??? 4 godziny temu, RetroN napisał: Również korzystam z wersji z 13.06, dokładnie .175 i wszystko działa bezbłędnie oraz szybko. Jedynie wkurza mnie kursor który się pojawia w firefoxie i miga jak w wordzie, ale już trudno No i szkoda że są wycięte funkcje i nie można ich włączyć takie jak Linux Subsystem czy Windows Sandbox, przez to muszę instalować dodatkowe programy (linux w wirutalboxie i systemy w wirtualu). Zalecam przesiadke na najnowszy mod tam dziaął wszystko bez problemu. eidur lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 W dniu 16.06.2019 o 08:40, mazut napisał: i startuje szybciej [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to niczego nie przypiesza. Ta opcja służy do ograniczania wydajności procka a nie jego przyspieszania System jest bardzo wrażliwe małą głupotka i traci integralność To chyba nie tak miało brzmieć. Cytuj
dziadzio Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Wlaśnie pisałem o nowym modzie Cytuj
psn555 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Windows update jest wyłączony tak? Cytuj
wioslo1 Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Godzinę temu, konuss napisał: TZN ??? Zalecam przesiadke na najnowszy mod tam dziaął wszystko bez problemu. czyli rozumiem ze na 1 stronie jest juz dostepna ta ostateczna wersja moda? Cytuj
sebio Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 9 minut temu, psn555 napisał: Windows update jest wyłączony tak?samemu wyłączysz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi