Skocz do zawartości

Windows 10 Home Pro RS6 v.1909 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 09.07.2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, AlonsoPL napisał:

brak narzędzia wycinania a często z tego korzystam :(

to se wgraj pełną wersje a nie marudź 

a więc jestem mile zaskoczony tą wersją moda, poki co wgrałem na lapka , bardzo płynnie chodzi, wgram również na kompa, mod po patu nieudanych wersjach wymiata, także polecam 

Opublikowano
13 minut temu, sebio napisał:

to se wgraj pełną wersje a nie marudź 

a więc jestem mile zaskoczony tą wersją moda, poki co wgrałem na lapka , bardzo płynnie chodzi, wgram również na kompa, mod po patu nieudanych wersjach wymiata, także polecam 

gościu wcale nie marudzę tylko piszę jak jest. w każdych wcześniejszych wersjach było.

Opublikowano

Może ktoś spradzić zdalny dostęp czy działa ?

Odnośnie wycinarki to bardzo słabo bo też korzystam bardzo często.

Można ją jakoś dograć jak coś albo jest jakiś program, który jest w stanie to zastąpić ?

Opublikowano

Konuss jestem pod wrażeniem, najlepszy mod jaki wydałeś , prosze nie kombinuj więcej, oczywiście zartuje, ale faktycznie dobrze zrobiłeś, że się nie odzywałeś, zrobiłeś moda jak trza, mega szybki :)

Opublikowano

Wrzuciłem System na Virtualboxie, żeby nie tracić czasu sprawdzania wszystkiego system z 1.07 i co się zmieniło w stosunku do 30.06

Działa Start is Back

Narzędzie wycinania nie działa, ale jak pisaliście łatwo dograć ze sklepu.

Usługi Xbox i gry strike pod win10 nie hulają, ale nie miały - dlatego pytałem czy można je dograć jakoś ???

Niestety dalej moja główna bolączka to brak zdalnego dostępu. Screen jest z mojego Systemu też konussa 1809 i wersji 1.07 Telefon nadal nie może połączyć się zdalnie z komputerem, a miało to zostać poprawione. Możecie przetestować u siebie może robię coś nie tak ?

Moim zdaniem kwestia jak w wersji z 13.06 opcji " Pomoc zdalna" na innych była zaznaczona i zawsze działała.

Poza tym nie odniosłem wrażenia, że czegoś brakuję.

System poza tym zapier....a aż miło :) 

Tylko błagam o ten zdalny dostęp, bo potrzebuję do pracy i będzie miodzio.

P.S No i Xboxa jak nikogo to nie zaboli :)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
2 minuty temu, jacobobbo napisał:

Wrzuciłem System na Virtualboxie, żeby nie tracić czasu sprawdzania wszystkiego system z 1.07 i co się zmieniło w stosunku do 30.06

Działa Start is Back

Narzędzie wycinania nie działa, ale jak pisaliście łatwo dograć ze sklepu.

Usługi Xbox i gry strike pod win10 nie hulają, ale nie miały - dlatego pytałem czy można je dograć jakoś ???

Niestety dalej moja główna bolączka to brak zdalnego dostępu. Screen jest z mojego Systemu też konussa 1809 i wersji 1.07 Telefon nadal nie może połączyć się zdalnie z komputerem, a miało to zostać poprawione. Możecie przetestować u siebie może robię coś nie tak ?

Moim zdaniem kwestia jak w wersji z 13.06 opcji " Pomoc zdalna" na innych była zaznaczona i zawsze działała.

Poza tym nie odniosłem wrażenia, że czegoś brakuję.

System poza tym zapier....a aż miło :) 

Tylko błagam o ten zdalny dostęp, bo potrzebuję do pracy i będzie miodzio.

P.S No i Xboxa jak nikogo to nie zaboli :)

ale męczysz z tym zdalnym sterowaniem, jak nie chodzi , wgraj wersje niemodyfikowana, życie nie wszystkim dogodzisz

Opublikowano
1 minutę temu, sebio napisał:

ale męczysz z tym zdalnym sterowaniem, jak nie chodzi , wgraj wersje niemodyfikowana, życie nie wszystkim dogodzisz

Nie przesadzaj, była wcześniej i wszyscy żyli. Jak pisałem potrzebuję do pracy a bez moda wiesz jak chodzi. 

Poza tym gościu, ona jest tylko nie działa .... ;) więc sam nie pisz jak Cię to boli a o tym nie wiesz ;)

Opublikowano

Niewiarygodne jak moża tak sp... modowanie systemu,chyba nie ma tu odważnego żeby napisać prawdę konusowi,bo to co zrobił nie nadaje się do niczego,pół sterowników nie działa,a ochy i achy są pod niebiosa.Ludziska ogarnijcie się,przecież gorszego na winclub-ie moda nie było.

CorAngar lubi to
Opublikowano
1 godzinę temu, QAUZ napisał:

Niewiarygodne jak moża tak sp... modowanie systemu,chyba nie ma tu odważnego żeby napisać prawdę konusowi,bo to co zrobił nie nadaje się do niczego,pół sterowników nie działa,a ochy i achy są pod niebiosa.Ludziska ogarnijcie się,przecież gorszego na winclub-ie moda nie było.

typek wyjdz

Opublikowano
5 godzin temu, QAUZ napisał:

U mnie niema żadnego problemu ze sterownikami.Albo instalujesz jakieś trefne stery albo sypie ci się komp.

Opublikowano
7 godzin temu, QAUZ napisał:

wymień sobie kompa, pewnie jakiś stary złom co pamieta windows 98, a jak żes taki cwany i mądry to pokaż co potrafisz i sam zrób moda 

nail57 i BGT lubią to
Opublikowano

PRZEPRASZAM że w tym temacie- ale dla tych co narzekają na tego moda - może spróbujecie tego - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Na tym forum jest więcej modów 1903. To TYLKO dla tych, którym mod z tego tematu nie pasuje.

Opublikowano
W dniu 3.07.2019 o 22:02, AlonsoPL napisał:

brak narzędzia wycinania a często z tego korzystam :(

W następnym modzie zostawię 

40 minut temu, zbigniew59 napisał:

PRZEPRASZAM że w tym temacie- ale dla tych co narzekają na tego moda - może spróbujecie tego - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Na tym forum jest więcej modów 1903. To TYLKO dla tych, którym mod z tego tematu nie pasuje.

Nie da się zadowolić wszystkich. Ogolnie zacząłem udostępniać swój mod który wyłącznie robiłem dla siebie. Zauważyłem waszą reakcje i staram się robić go dla was. Ale jeden chce to drugi tam nie chce i trochę ciężko zadowolić wszystkich. 

BGT i eidur lubią to
Opublikowano

Nigdy nie zadowolisz wszystkich. Dalej rób mody według swoich preferencji.

Jeśli niektórym  nie pasuje niech szukają innych.

Ogólnie -  to denerwujące są posty tych - darmozjadów - którzy chcą mieć system  modowany  dokładnie do swoich preferencji.

ZRÓBCIE SOBIE  WŁASNY SYSTEM - mój poradnik jest na forum - to jest bardzo proste.

Większość problemów to wiele wyłączonych usług .

Dla dobrego - w miarę - sprzętu ilość usług nie gra roli - system jest tak samo szybki. 

Opublikowano

Witam. Testuję mod z 13.06 i nie mam problemów. Co ciekawe łatki mikroszitu obciążają mocniej procek- musiałem dowoltować 8700k.
Część ludzi ma problemy z nowym Win 10 1903 i tutaj twórca Konuss nie pomoże w modzie bo sama winda ma problemy.
Takim polecam dopracowane kompilacje 1803/1809 lub czyściocha.

Dzięki za pracę nad modami:)

Opublikowano
18 minut temu, nexxus1 napisał:

Witam.

Czy jest szansa na wersję x86 ?

Koleżko byl juz poruszany taki temat i chyba byla odpowiedz ze nie

Opublikowano

Również korzystam z wersji z 13.06, dokładnie .175 i wszystko działa bezbłędnie oraz szybko. Jedynie wkurza mnie kursor który się pojawia w firefoxie i miga jak w wordzie, ale już trudno:laie_67:

No i szkoda że są wycięte funkcje i nie można ich włączyć takie jak Linux Subsystem czy Windows Sandbox, przez to muszę instalować dodatkowe programy (linux w wirutalboxie i systemy w wirtualu).

Opublikowano
W dniu 6.07.2019 o 10:41, dziadzio napisał:

Witam nie uruchamia programów z consoli CMD i BAT

TZN ???

4 godziny temu, RetroN napisał:

Również korzystam z wersji z 13.06, dokładnie .175 i wszystko działa bezbłędnie oraz szybko. Jedynie wkurza mnie kursor który się pojawia w firefoxie i miga jak w wordzie, ale już trudno:laie_67:

No i szkoda że są wycięte funkcje i nie można ich włączyć takie jak Linux Subsystem czy Windows Sandbox, przez to muszę instalować dodatkowe programy (linux w wirutalboxie i systemy w wirtualu).

Zalecam przesiadke na najnowszy mod tam dziaął wszystko bez problemu.

eidur lubi to
Opublikowano
W dniu 16.06.2019 o 08:40, mazut napisał:

i startuje szybciej :)

to niczego nie przypiesza. Ta opcja służy do ograniczania wydajności procka a nie jego przyspieszania

System jest bardzo wrażliwe małą głupotka i traci integralność

To chyba nie tak miało brzmieć.

Opublikowano
Godzinę temu, konuss napisał:

TZN ???

Zalecam przesiadke na najnowszy mod tam dziaął wszystko bez problemu.

czyli rozumiem ze na 1 stronie jest juz dostepna ta ostateczna wersja moda?