konuss Opublikowano 15 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Ogolnie rzecz biorąc nie rozumiem co do sterownika moze miec wirtualna maszyna i jej usługi hmm sprawdze. Nowa aktualizacja już dostepna do pobrania !!! eidur lubi to Cytuj
sebio Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 2 godziny temu, konuss napisał: Ogolnie rzecz biorąc nie rozumiem co do sterownika moze miec wirtualna maszyna i jej usługi hmm sprawdze. Nowa aktualizacja już dostepna do pobrania !!! jakie zmiany? Cytuj
RetroN Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 3 godziny temu, my_g0t napisał: Próbowałem zainstalować Twój system i wszystko niby ok, ale już na *.145 i teraz na *.175 miałem problem z zainstalowaniem sterownika urządzenia o kodzie: root/vid/0000 Trochę pogrzebałem i stawiam, że to jest "Hyper-V". Próbowałem uruchamiać usługi, ale ostała się ino jedna i niestety podczas próby jej uruchomienia wyskakuje błąd. Jakbyś w przyszłych kompilacjach przyjrzał się temu byłbym wdzięczny. Jakby to było pomocne: płyta ASUS H87M-PRO. Też miałem ten problem, u mnie był to w teorii interfejs audio, ale jak wyznaczyłem sterownik to pokazał błąd ale przeszło i obok sie pokazał sprawny to tamten usunąłem i znikło. @konuss Czym się różni dzisiejsza od tej z 13 czerwca? I czy można aktualizować prosto na tą z 13 czerwca? Cytuj
jacobobbo Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Jestem na wersji PRO z 15 czerwca i nie działa mi [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy może ktoś sprawdzić czy u was działa i co można zrobić żeby zadziałało ? Mam tam wszystkie dane przeglądarki. Sama synchronizacja mi nie przywróci wszystkiego. Help ! Cytuj
12345asd Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Da się jakoś ustawić w msconfig zeby system starował normalnie a nie selektywnie bo mi błąd na esea się pokazuje . Cytuj
renatan Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 włączyłem defendera ale nie przyjmuje mi akrualizacji bazy Cytuj
mazut Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 W dniu 14.06.2019 o 11:42, Marecki napisał: czyli czas uruchamiania systemu, szybkie reagowanie na polecenia i startuje szybciej [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
sebio Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2019 zainstalowałem moda i na lapku, również śmiga , także z moda na mod coraz lepiej , pozdrawiam Cytuj
mateusz145 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 dziala super, mam tylko pytanie....Czy istnieje jakaś możliwość doinstalowania usługi Windows Search ? Cytuj
jacobobbo Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 Wielka prośba. Działa wam Zdalny pulpit ? na kompilacji 1809 miałem podłączony telefon i zdalny dostęp po Wifi i z LTE co jest ważne dla mnie z uwagi na pracę. Wszystko konfigurowałem jak tutaj na wideo z YT i działało pięknie. Niestety tutaj siedze już od 2 godzin i nie mogę nic ustawić ani WiFi ani LTE.... Czy to może kwestia windows defender i zapory ? Widze, że nia ma zaznaczenia opcji pomoc zdalna a była wcześniej. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - też go teraz nie widzi. W ustawieniach zapory dałem dostęp wszystkiemu na liście. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc żeby to skonfigurować. To dla mnie mega ważne i wisienka na torcie po całym weekendzie reinstalki systemu i instalacji z ustawieniami wszystko od nowa a bez tego niestety muszę wracać na stary system czego nie chce. Jestem na kompilacji z 13.06 PRO bo miałem problemy na ostatniej z google chromem. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
tokacz Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 2 godziny temu, mateusz145 napisał: dziala super, mam tylko pytanie....Czy istnieje jakaś możliwość doinstalowania usługi Windows Search ? nie ma Cytuj
Crazy36 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 4 godziny temu, mateusz145 napisał: dziala super, mam tylko pytanie....Czy istnieje jakaś możliwość doinstalowania usługi Windows Search ? Zainstaluj startisback eidur lubi to Cytuj
andreii Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 Jak wygląda sytuacja z wydajnością na dyskach hdd? Cytuj
mateusz145 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 BlueStacks App Player 4.100.0.1053 - nie moge zainstalowac za nic ;/....wlączam instalke...dochodzi do 100% i znika instalacja..za kazdym razem Cytuj
sebio Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 55 minut temu, andreii napisał: Jak wygląda sytuacja z wydajnością na dyskach hdd? jest ok 28 minut temu, mateusz145 napisał: BlueStacks App Player 4.100.0.1053 - nie moge zainstalowac za nic ;/....wlączam instalke...dochodzi do 100% i znika instalacja..za kazdym razem u mnie ok zaisnalowałem , fajny programik Cytuj
jacobobbo Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 7 godzin temu, jacobobbo napisał: Wielka prośba. Działa wam Zdalny pulpit ? na kompilacji 1809 miałem podłączony telefon i zdalny dostęp po Wifi i z LTE co jest ważne dla mnie z uwagi na pracę. Wszystko konfigurowałem jak tutaj na wideo z YT i działało pięknie. Niestety tutaj siedze już od 2 godzin i nie mogę nic ustawić ani WiFi ani LTE.... Czy to może kwestia windows defender i zapory ? Widze, że nia ma zaznaczenia opcji pomoc zdalna a była wcześniej. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - też go teraz nie widzi. W ustawieniach zapory dałem dostęp wszystkiemu na liście. Czy ktoś jest w stanie mi pomóc żeby to skonfigurować. To dla mnie mega ważne i wisienka na torcie po całym weekendzie reinstalki systemu i instalacji z ustawieniami wszystko od nowa a bez tego niestety muszę wracać na stary system czego nie chce. Jestem na kompilacji z 13.06 PRO bo miałem problemy na ostatniej z google chromem. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wróciłem do kompilacji 1809 i tutaj wszystko śmiga. Ja obstawiam opcję "Pomoc zdalna" gdzie po wejściu na zaawansowane pojawia się opcja "zezwalaj na zdalne sterowanie tym komputerem " Jak widać w najnowszej kompilacji nie można jej włączyć., To wydaje mi się być przyczyną problemu. Czy ktoś wie jak temu zaradzić ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
mateusz145 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 kaspersky online...ma problem z zainiconowaniem net. framework 4.0 coraz więcej problemów.... Cytuj
sebio Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 34 minuty temu, mateusz145 napisał: kaspersky online...ma problem z zainiconowaniem net. framework 4.0 coraz więcej problemów.... nie wiem co u ciebie sie dzieje, jak u mnie śmiga jak tralalalala Cytuj
mateusz145 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 11 minut temu, sebio napisał: nie wiem co u ciebie sie dzieje, jak u mnie śmiga jak tralalalala przeinstalowałem system...dupa dalej to samo... chyba trzeba wrócić do zamulonego fulla ;/ Cytuj
sebio Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 2 minuty temu, mateusz145 napisał: przeinstalowałem system...dupa dalej to samo... chyba trzeba wrócić do zamulonego fulla ;/ ok ale jaki mod najnowszy z 15.06? Cytuj
mateusz145 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 3 minuty temu, sebio napisał: ok ale jaki mod najnowszy z 15.06? tak Cytuj
sebio Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 u mnie instalka od zera i działa wszystko tak jak powinno Cytuj
Alex121 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 Witam działa wam Adguard za nic w świecie nie mogę go zainstalować? Cytuj
mateusz145 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 6 minut temu, Alex121 napisał: Witam działa wam Adguard za nic w świecie nie mogę go zainstalować? nie mi też nie chce sie zainstalować, czyli nie tylko u mnie coś nie gra Kilkanascie godzin zmarnowanych na instalki zabawy...czas wrócić do orginalnego pażdzierza !:D Cytuj
sebio Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 2 minuty temu, mateusz145 napisał: nie mi też nie chce sie zainstalować, czyli nie tylko u mnie coś nie gra Panowie zainstalowałem i działa bez problemu, coś namieszaliście w systemie, czy instalka od początku? Cytuj
niedbalski Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 Ludzie to jest mod dla uzytkownikow ktorzy rozumieja co to kastrat autor nie bedzie wam sprawdzal kazdego programu czy dziala zamiast mazac sie podziekujcie autorowi za jego prace bo jak widac jako jedyny ma jeszcze checi bawic sie w obcinanie tego grubasa Cytuj
sebio Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 Panowie ja używam tego pro [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
mateusz145 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 pierwszy pulpit po istalacji wersji PRO i odrazu próba zainstalowania....wychodzi na to jakby instalka nie mogla wypakowac poczatkowo plików...jak wypakuje 7zip.... wypakuje wszystko i wcisnę instalke.....na ekranie nie pojawia się nic Cytuj
sebio Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 1 minutę temu, niedbalski napisał: Ludzie to jest mod dla uzytkownikow ktorzy rozumieja co to kastrat autor nie bedzie wam sprawdzal kazdego programu czy dziala zamiast mazac sie podziekujcie autorowi za jego prace bo jak widac jako jedyny ma jeszcze checi bawic sie w obcinanie tego grubasa Tylko widzisz, te programy co niby nie śmigaja u mnie śmigają , że hohho:) Cytuj
mateusz145 Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 5 minut temu, sebio napisał: Panowie ja używam tego pro [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a ja z 15.06 zatem z tą wersją cos nie tak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi