Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 godzin temu, srom-otnik napisał(a):

Nie gram w nic, więc nie odpowiem.

Na LTSC przez kilka lat nie funkcjonowałem, ale do 26 procesów zszedłem wczoraj na LTSB i to chyba niezły wynik.

LTSB to stary dziadek i jeszcze nie tak spaprany jak nowsze pomioty M$.

Sami zobaczycie niebawem..

Szczerze, jak zapytałem w wątku 11 aio o LTSB w10, to nie spodziewałem się, że zrobisz tego potworka. Pozdrawiam byczka

Opublikowano
39 minut temu, srom-otnik napisał(a):

Została mi do napisania tylko instrukcja na pulpit i oddaję Wam na testy.

To oczywiscie nie Final

Będzie coś na wzór aio? Lite, extreme, full? Sam zawsze wybieram najbardziej pociętego z twoich modów 🤪

Opublikowano
22 godziny temu, srom-otnik napisał(a):

Będą 2 wersje: Full lub Lite oraz  Extreme po - mam nadzieję - udanych testach pierwszej wstawki

a moge cie prosić abyś instrukcje też robił w txt, bo ja nie moge przeczytać jej jak jest w wersji graficznej 

Opublikowano
W dniu 23.07.2024 o 10:54, piter1114 napisał(a):

To bardzo dobra wiadomość. Myślę, że wielu użytkowników nadal będzie korzystać  z modowanej 10-ki z prostej przyczyny. Nie każdy posiada nowego lub kilkuletniego kompa ,na którym  11-stka chodzi poprawnie. Większość 7-10 letnich urządzeń ma już z tym windowsem różne problemy. Po za tym, ogrom  śmieci i brak reakcji na potrzeby użytkowników zniechęca do korzystania z 11-ki. W10 nadal jest w dobrej formie i oby do  jakiegoś przełomu w 11stce tak pozostało.

Ja mam dosyć nowy sprzęt, jakiś nie za mocny na ten czas (3060ti i procka będę teraz kupował po sprzedaniu i5 10400f) i nie wyobrażam sobie siedzieć na 11. Wolę mody sromotnika, ale od czasu jak facet nie działał, musiałem szukać alternatywy w postaci ltsc od noxusa z worldofpc

Opublikowano
W dniu 26.07.2024 o 14:28, srom-otnik napisał(a):

Będą 2 wersje: Full lub Lite oraz  Extreme po - mam nadzieję - udanych testach pierwszej wstawki

Fajnie jakby była też możliwość wyboru wersji lot enterprise akurat mam klucz w biosie czy gdzie on tam zaszyty😜