Eraptor Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 Na HP 625 z SSD mam kubuntu.. (teść tylko win swój stary a ma teraz kubuntu i problem z dźwiękiem i WiFi) Więc jak tylko dopieścisz sys zaraz będę instalował twój niezawodny swiniarobert69 lubi to Cytuj
potrzebuje Opublikowano 25 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2024 20 godzin temu, srom-otnik napisał(a): Nie gram w nic, więc nie odpowiem. Na LTSC przez kilka lat nie funkcjonowałem, ale do 26 procesów zszedłem wczoraj na LTSB i to chyba niezły wynik. LTSB to stary dziadek i jeszcze nie tak spaprany jak nowsze pomioty M$. Sami zobaczycie niebawem.. Szczerze, jak zapytałem w wątku 11 aio o LTSB w10, to nie spodziewałem się, że zrobisz tego potworka. Pozdrawiam byczka starcraft2fan, Icogoo, kwasior500 i 2 innych lubią to Cytuj
Icogoo Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2024 Czekamy Czekamy cierpliwe musi być doskonałość ! PIEKNE TO JEST ! aż będę wszystkie kilka systemów na partycjach instalować i każdego używać ! swiniarobert69 lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 26 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2024 Godzinę temu, Icogoo napisał(a): Czekamy Czekamy cierpliwe musi być doskonałość ! PIEKNE TO JEST ! aż będę wszystkie kilka systemów na partycjach instalować i każdego używać ! Została mi do napisania tylko instrukcja na pulpit i oddaję Wam na testy. To oczywiscie nie Final Layon, boniek, kwasior500 i 5 innych lubią to Cytuj
potrzebuje Opublikowano 26 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2024 39 minut temu, srom-otnik napisał(a): Została mi do napisania tylko instrukcja na pulpit i oddaję Wam na testy. To oczywiscie nie Final Będzie coś na wzór aio? Lite, extreme, full? Sam zawsze wybieram najbardziej pociętego z twoich modów Cytuj
srom-otnik Opublikowano 26 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2024 2 godziny temu, potrzebuje napisał(a): Będzie coś na wzór aio? Lite, extreme, full? Sam zawsze wybieram najbardziej pociętego z twoich modów Będą 2 wersje: Full lub Lite oraz Extreme po - mam nadzieję - udanych testach pierwszej wstawki Icogoo, JanKo66, Layon i 3 innych lubią to Cytuj
swiniarobert69 Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2024 22 godziny temu, srom-otnik napisał(a): Będą 2 wersje: Full lub Lite oraz Extreme po - mam nadzieję - udanych testach pierwszej wstawki a moge cie prosić abyś instrukcje też robił w txt, bo ja nie moge przeczytać jej jak jest w wersji graficznej Cytuj
potrzebuje Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2024 W dniu 23.07.2024 o 10:54, piter1114 napisał(a): To bardzo dobra wiadomość. Myślę, że wielu użytkowników nadal będzie korzystać z modowanej 10-ki z prostej przyczyny. Nie każdy posiada nowego lub kilkuletniego kompa ,na którym 11-stka chodzi poprawnie. Większość 7-10 letnich urządzeń ma już z tym windowsem różne problemy. Po za tym, ogrom śmieci i brak reakcji na potrzeby użytkowników zniechęca do korzystania z 11-ki. W10 nadal jest w dobrej formie i oby do jakiegoś przełomu w 11stce tak pozostało. Ja mam dosyć nowy sprzęt, jakiś nie za mocny na ten czas (3060ti i procka będę teraz kupował po sprzedaniu i5 10400f) i nie wyobrażam sobie siedzieć na 11. Wolę mody sromotnika, ale od czasu jak facet nie działał, musiałem szukać alternatywy w postaci ltsc od noxusa z worldofpc Cytuj
wunderbaum Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2024 W dniu 26.07.2024 o 14:28, srom-otnik napisał(a): Będą 2 wersje: Full lub Lite oraz Extreme po - mam nadzieję - udanych testach pierwszej wstawki Fajnie jakby była też możliwość wyboru wersji lot enterprise akurat mam klucz w biosie czy gdzie on tam zaszyty swiniarobert69 lubi to Cytuj
Icogoo Opublikowano 27 Lipca 2024 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2024 już bym sobie zainstalował swiniarobert69 lubi to Cytuj
srom-otnik Opublikowano 27 Lipca 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2024 Skończone, kompresuję iso i wrzucam na hosting. Może dziś w nocy link w nowym temacie swiniarobert69, sudione i LaptopIpc lubią to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi