larryy Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2018 obecnie użytkuję moda LITE i jestem zadowolony, wersja ULTRA LITE miała wycięte odzyskiwanie i przywracanie, przez co program Driver Pack Solution nie działał poprawnie przy próbie instalacji sterowników. Cytuj
MiloV Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2018 Witam, mógłby ktoś zuploadować folder tuning? Cytuj
Hustler2k3 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2018 do Autora, mam pytanko da rade coś ściągnąć sklepu microsoftu czy nie ma opcji ? niby sklep dziala ale gdy daje pobierz to cisza w dodatku pisze błąd : Ten produkt musi zostać zainstalowany na wewnętrznym dysku twardym Cytuj
Franc Opublikowano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2018 @Hustler2k3 - przeczytaj uważnie punkt 4 w pierwszym poście - tam jest wyjaśniona sprawa Sklepu w tym modzie Cytuj
Fiolek Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Kiedy będzie można się spodziewać "Red Stone 4"? @srom-otnik Cytuj
xech Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2018 Witam. Pomoże ktoś nie mogę zainstalować net framework 4.7.2 na wersji CORE Cytuj
Patryk22 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 Witam Mam pytanie jak włączyć online wyszukiwanie sterowników bądź jak zainstalować jakikolwiek sterownik bo w moim lenovo ideapad 500s nie mogę zainstalować sterów nawet ręcznie. Dodam że wersja LTSB działa normalnie. Pozdrawiam Cytuj
mariant Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2018 2 godziny temu, Patryk22 napisał: Witam Mam pytanie jak włączyć online wyszukiwanie sterowników bądź jak zainstalować jakikolwiek sterownik bo w moim lenovo ideapad 500s nie mogę zainstalować sterów nawet ręcznie. Dodam że wersja LTSB działa normalnie. Pozdrawiam https://pcsupport.lenovo.com/pl/pl/products/DESKTOPS-AND-ALL-IN-ONES/300-SERIES/300-20ISH/90DA/90DA008RGE/downloads/DS102688 Cytuj
alubie Opublikowano 21 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2018 Kilka problemów z Win 10 Pro JG (Core). Będę wdzięczny za pomoc Cytuj
JulciaX Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Hej wszystkim Mam malutki problem mianowicie chodzi o to, że po odpaleniu instalacji wyskakuje mi okienko, w którym powinnam wybrać wersję systemu, którą chce zainstalować problem w tym, że wyskakuje mi, że nie ma żadnego obrazu Albo ja robię coś źle albo robię coś źle Cytuj
br4kus Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 "Albo ja robię coś źle albo robię coś źle" XDDD Sprawdź sumy kontrolne pobranego obrazu, nagraj jeszcze raz na pendrive. Cytuj
JulciaX Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Dobra sprawdzone Nie zgadzają się tylko ten co teraz mam zrobic Cytuj
stens Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 23 minuty temu, JulciaX napisał: Dobra sprawdzone Nie zgadzają się tylko ten co teraz mam zrobic Pobrać jeszcze raz. Cytuj
JulciaX Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Pobierałam już to 10 razy i dalej to samo :c Cytuj
stens Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Muszą się zgadzać sumy kontrolne pobranego obrazu, bo jak się nie zgadzają to obraz jest nie pełny. A Emotikon daje się( a nie C Cytuj
GrelYk Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 Sromotnik help !! Cześć mam laptop Asus gl503 i twój system jg nie mogę zainstalować sterowników aura błąd aio.sys próbowałem wszystkiego wraz z trickem na odblokowanie spakowanych plików nie działa :/ może masz jakiś pomysł? Dzięki za pomoc z góry Cytuj
lugasek Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 W dniu 21.03.2018 o 23:58, srom-otnik napisał: Win JG10 Pro x64 BAZA - RS3 (1709) 1. Dodano: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Po instalacji wyskoczyło zapytanie czy system jest na ssd. Wcisnąłem tak i po 2 sec wyskoczyło okno, że komputer musi się zresetować i się zresetował :). To już cała konfiguracja? Czy trzeba to uruchomić jeszcze raz, bo jakieś okienko jeszcze mi mignęło zanim się wyłączył? Cytuj Franc Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 @lugasek - to cała konfiguracja, po instalacji sterowników możesz uruchomić Czyszczenie i Optymalizator Usług - i to wszystko. Cytuj lugasek Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 1 godzinę temu, Franc napisał: @lugasek - to cała konfiguracja, po instalacji sterowników możesz uruchomić Czyszczenie i Optymalizator Usług - i to wszystko. Dzięki. Na razie wszystko udało się zainstalować. Jedynie Bitdefender nie chcę działać. Albo tak długo się instaluję. Od godziny stoi na" Przygotowanie Bitdefender 2018" Cytuj CloudX Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 @GrelYk Sprawdzałeś czy sumy kontrolne iso się zgadzają? Miałeś ustawione domyślne usługi w optymalizatorze usług? Jak możesz to udostępnij screena lub zdjęcie na czym Ci konkretnie staje instalka. Postaram się Ci pomóc, lecz najpierw muszę mieć te informacje. Napisano z blaszaka przy użyciu tradycyjnej klawiatury Cytuj Winmaniac Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2018 Obraz jest zdatny do użytku już praktycznie w lipcu? Nie brakuje waznych aktualizacji? Jak wygląda sytuacja z aktualizacją luki w intelach? Cytuj mariant Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 W dniu 27.06.2018 o 09:52, JulciaX napisał: Pobierałam już to 10 razy i dalej to samo :c pobrałem i na VMware player poszło jak należy Cytuj mowain Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 U mnie też problem z obrazem, pobieram na dwóch róznych kompach i dalej nic Proszę o pomoc. A co najlepsze CRC-32 oraz MD5 jak i SHA-1 się zgadzają. Ciekawe gdzie problem istnieje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj zeisse Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 W dniu 28.06.2018 o 19:49, lugasek napisał: Dzięki. Na razie wszystko udało się zainstalować. Jedynie Bitdefender nie chcę działać. Albo tak długo się instaluję. Od godziny stoi na" Przygotowanie Bitdefender 2018" Udało sie ruszyć z Bitdefender? Mam ten sam problem. Cytuj Mayex Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 System bardzo przyjemny, czasem są problemy z usługami i nie działającym wifi po ponownym uruchomieniu komputera ale zazwyczaj kilka kliknięć i 2 min czekania załatwia sprawę. Mam pytanie, czy da się wejść w program defragmentacja? Nie mogę znaleźć tej usługi żeby ją włączyć Cytuj Ataman Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Bardzo fajnie wszystko co mi potrzebne działa na Core ale mam jeden problem po przełączeniu tylko na drugi ekran wywala mi internet po prostu karta sieciowa przestaje działać i muszę ją uruchamiać za pomocą menadżera urządzen szukaj w poszukiwaniu sprzętu czy jest na to jakiś patent aby to na sztywno ustawić? Cytuj Mayex Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Da się aktywować ten system kluczem bo wchodzę w aktywowanie i nic się nie otwiera? Mowa o wersji core Cytuj magda1309 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 Witam... jestem od samego poczatku uzytkownikiem JG7 i pomyślałam że najwyższy czas zobaczyć co jesteś w stanie zrobić z 10..więc zainstalowalam i my mojemu zdziwieniu po odpaleniu chrome... nie mogłam się polaczyc z Internetem pisze nin stop czekam na pamieć podreczną. Po jakimś czasie dłuższym dopiero sìę laduje strona,system sie zawieszam na najprostszych czynnościach kiedy ładuje sie strona. Nie wiem co mogłam zainstalować źle. Sprawdziłam CORE i UL i jest to samo.. nawet nic nie zainstalowalam jeszcze. Zalogowalam sie do systemu używając konta offline pozniej wszystkie te reklamy lokalizacje wyłączyłam..mam nadzieje ze mi pomozecie.. i bede mogła sie cieszyć tym systemem. Pozdrawiam Magda Cytuj Gość Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 @magda1309 Szczegóły dotyczące systemu potrzebne od zaraz... Cytuj magda1309 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2018 JG10 x 64 Dziękuję.. komputer nie jest moze najnowszy Ale jakiś Grat to nie jest 8gb pamięci ddr3 procesor AMD 1100T 6 cores internet na kablu Cytuj Poprzednia 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Dalej Strona 16 z 42 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Ładowanie × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij https://winclub.pl/topic/16809-w%C4%85tek-archiwalny/ Więcej opcji udostępniania... Obserwujący 17
Franc Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 @lugasek - to cała konfiguracja, po instalacji sterowników możesz uruchomić Czyszczenie i Optymalizator Usług - i to wszystko. Cytuj
lugasek Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 1 godzinę temu, Franc napisał: @lugasek - to cała konfiguracja, po instalacji sterowników możesz uruchomić Czyszczenie i Optymalizator Usług - i to wszystko. Dzięki. Na razie wszystko udało się zainstalować. Jedynie Bitdefender nie chcę działać. Albo tak długo się instaluję. Od godziny stoi na" Przygotowanie Bitdefender 2018" Cytuj
CloudX Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2018 @GrelYk Sprawdzałeś czy sumy kontrolne iso się zgadzają? Miałeś ustawione domyślne usługi w optymalizatorze usług? Jak możesz to udostępnij screena lub zdjęcie na czym Ci konkretnie staje instalka. Postaram się Ci pomóc, lecz najpierw muszę mieć te informacje. Napisano z blaszaka przy użyciu tradycyjnej klawiatury Cytuj
Winmaniac Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2018 Obraz jest zdatny do użytku już praktycznie w lipcu? Nie brakuje waznych aktualizacji? Jak wygląda sytuacja z aktualizacją luki w intelach? Cytuj
mariant Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 W dniu 27.06.2018 o 09:52, JulciaX napisał: Pobierałam już to 10 razy i dalej to samo :c pobrałem i na VMware player poszło jak należy Cytuj
mowain Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 U mnie też problem z obrazem, pobieram na dwóch róznych kompach i dalej nic Proszę o pomoc. A co najlepsze CRC-32 oraz MD5 jak i SHA-1 się zgadzają. Ciekawe gdzie problem istnieje. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
zeisse Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2018 W dniu 28.06.2018 o 19:49, lugasek napisał: Dzięki. Na razie wszystko udało się zainstalować. Jedynie Bitdefender nie chcę działać. Albo tak długo się instaluję. Od godziny stoi na" Przygotowanie Bitdefender 2018" Udało sie ruszyć z Bitdefender? Mam ten sam problem. Cytuj
Mayex Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2018 System bardzo przyjemny, czasem są problemy z usługami i nie działającym wifi po ponownym uruchomieniu komputera ale zazwyczaj kilka kliknięć i 2 min czekania załatwia sprawę. Mam pytanie, czy da się wejść w program defragmentacja? Nie mogę znaleźć tej usługi żeby ją włączyć Cytuj
Ataman Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Bardzo fajnie wszystko co mi potrzebne działa na Core ale mam jeden problem po przełączeniu tylko na drugi ekran wywala mi internet po prostu karta sieciowa przestaje działać i muszę ją uruchamiać za pomocą menadżera urządzen szukaj w poszukiwaniu sprzętu czy jest na to jakiś patent aby to na sztywno ustawić? Cytuj
Mayex Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2018 Da się aktywować ten system kluczem bo wchodzę w aktywowanie i nic się nie otwiera? Mowa o wersji core Cytuj
magda1309 Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 Witam... jestem od samego poczatku uzytkownikiem JG7 i pomyślałam że najwyższy czas zobaczyć co jesteś w stanie zrobić z 10..więc zainstalowalam i my mojemu zdziwieniu po odpaleniu chrome... nie mogłam się polaczyc z Internetem pisze nin stop czekam na pamieć podreczną. Po jakimś czasie dłuższym dopiero sìę laduje strona,system sie zawieszam na najprostszych czynnościach kiedy ładuje sie strona. Nie wiem co mogłam zainstalować źle. Sprawdziłam CORE i UL i jest to samo.. nawet nic nie zainstalowalam jeszcze. Zalogowalam sie do systemu używając konta offline pozniej wszystkie te reklamy lokalizacje wyłączyłam..mam nadzieje ze mi pomozecie.. i bede mogła sie cieszyć tym systemem. Pozdrawiam Magda Cytuj
Gość Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 @magda1309 Szczegóły dotyczące systemu potrzebne od zaraz... Cytuj
magda1309 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2018 JG10 x 64 Dziękuję.. komputer nie jest moze najnowszy Ale jakiś Grat to nie jest 8gb pamięci ddr3 procesor AMD 1100T 6 cores internet na kablu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników