Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

obecnie użytkuję moda LITE i jestem zadowolony, wersja ULTRA LITE miała wycięte odzyskiwanie i przywracanie, przez co program Driver Pack Solution nie działał poprawnie przy próbie instalacji sterowników.

Opublikowano

do Autora, mam pytanko da rade coś ściągnąć sklepu microsoftu czy nie ma opcji ?
niby sklep dziala ale gdy daje pobierz to cisza :(

w dodatku pisze błąd : Ten produkt musi zostać zainstalowany na wewnętrznym dysku twardym

Opublikowano

Witam

Mam pytanie jak włączyć online wyszukiwanie sterowników bądź jak zainstalować jakikolwiek sterownik bo w moim lenovo ideapad 500s nie mogę zainstalować sterów nawet ręcznie. Dodam że wersja LTSB działa normalnie.

Pozdrawiam

Opublikowano
2 godziny temu, Patryk22 napisał:

Witam

Mam pytanie jak włączyć online wyszukiwanie sterowników bądź jak zainstalować jakikolwiek sterownik bo w moim lenovo ideapad 500s nie mogę zainstalować sterów nawet ręcznie. Dodam że wersja LTSB działa normalnie.

Pozdrawiam

https://pcsupport.lenovo.com/pl/pl/products/DESKTOPS-AND-ALL-IN-ONES/300-SERIES/300-20ISH/90DA/90DA008RGE/downloads/DS102688

Opublikowano

Hej wszystkim :wub:

Mam malutki problem mianowicie chodzi o to, że po odpaleniu instalacji wyskakuje mi okienko, w którym powinnam wybrać wersję systemu, którą chce zainstalować problem w tym, że wyskakuje mi, że nie ma żadnego obrazu 

Albo ja robię coś źle albo robię coś źle 

Opublikowano

Sromotnik help !!

Cześć mam laptop Asus gl503 i twój system jg nie mogę zainstalować sterowników aura błąd aio.sys próbowałem wszystkiego wraz z trickem na odblokowanie spakowanych plików nie działa :/ może masz jakiś pomysł? Dzięki za pomoc z góry 

Opublikowano
W dniu 21.03.2018 o 23:58, srom-otnik napisał:

Win JG10 Pro x64

BAZA - RS3 (1709)

1. Dodano:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Po instalacji wyskoczyło zapytanie czy system jest na ssd. Wcisnąłem tak i po 2 sec wyskoczyło okno, że komputer musi się zresetować i się zresetował :). To już cała konfiguracja? Czy trzeba to uruchomić jeszcze raz, bo jakieś okienko jeszcze mi mignęło zanim się wyłączył?

Opublikowano
1 godzinę temu, Franc napisał:

@lugasek - to cała konfiguracja, po instalacji sterowników możesz uruchomić Czyszczenie i Optymalizator Usług - i to wszystko. 

Dzięki. Na razie wszystko udało się zainstalować. Jedynie Bitdefender nie chcę działać. Albo tak długo się instaluję. Od godziny stoi na" Przygotowanie Bitdefender 2018" :)

Opublikowano

@GrelYk Sprawdzałeś czy sumy kontrolne iso się zgadzają? Miałeś ustawione domyślne usługi w optymalizatorze usług? Jak możesz to udostępnij screena lub zdjęcie na czym Ci konkretnie staje instalka. Postaram się Ci pomóc, lecz najpierw muszę mieć te informacje.

Napisano z blaszaka przy użyciu tradycyjnej klawiatury :biggrin3:

Opublikowano

U mnie też problem z obrazem, pobieram na dwóch róznych kompach i dalej nic :(  Proszę o pomoc. A co najlepsze CRC-32 oraz MD5 jak i SHA-1 się zgadzają. Ciekawe gdzie problem istnieje. 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
W dniu 28.06.2018 o 19:49, lugasek napisał:

Dzięki. Na razie wszystko udało się zainstalować. Jedynie Bitdefender nie chcę działać. Albo tak długo się instaluję. Od godziny stoi na" Przygotowanie Bitdefender 2018" :)

Udało sie ruszyć z Bitdefender?

Mam ten sam problem.

Opublikowano

System bardzo przyjemny, czasem są problemy z usługami i nie działającym wifi po ponownym uruchomieniu komputera ale zazwyczaj kilka kliknięć i 2 min czekania załatwia sprawę. Mam pytanie, czy da się wejść w program defragmentacja? Nie mogę znaleźć tej usługi żeby ją włączyć 

Opublikowano

Bardzo fajnie wszystko co mi potrzebne działa na Core ale mam jeden problem po przełączeniu tylko na drugi ekran wywala mi internet po prostu karta sieciowa przestaje działać i muszę ją uruchamiać za pomocą menadżera urządzen szukaj w poszukiwaniu sprzętu

czy jest na to jakiś patent aby to na sztywno ustawić?

Opublikowano

Witam... jestem od samego poczatku uzytkownikiem JG7 i pomyślałam że najwyższy czas zobaczyć co jesteś w stanie zrobić z 10..więc zainstalowalam i my mojemu zdziwieniu po odpaleniu chrome... nie mogłam się polaczyc z Internetem pisze nin stop czekam na pamieć podreczną. Po jakimś czasie dłuższym dopiero sìę laduje strona,system sie zawieszam na najprostszych czynnościach kiedy ładuje sie strona. Nie wiem co mogłam zainstalować źle. Sprawdziłam CORE i UL i jest to samo.. nawet nic nie zainstalowalam jeszcze. Zalogowalam sie do systemu używając konta offline pozniej wszystkie te reklamy lokalizacje wyłączyłam..mam nadzieje ze mi pomozecie.. i bede mogła sie cieszyć tym systemem. Pozdrawiam Magda