Liściu23 Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2018 Witam, chciałbym najlepiej zainstalować Windows 10. Pasuje mi to: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] , ale tam nie ma synchronizacji, która by mi się przydała. Specyfikacje tego leciwego już laptopa (2011 rok): - Intel Core i3-350M 2,27 GHz; - RAM 3,00 GB; - AMD Mobility Radeon 5470 - 1GB VRAM + Intel HD Graphics; - Dysk 250 GB, 5400 rpm; Teraz jest Windows 7 Home Premium, zastanawiam się nad zaktualizowaniem do dziesiątki. Oczywiście 10 pójdzie, ale żeby było płynnie jak w 7. Dzięki za odpowiedzi! P.S. Kiedyś w indeksie wydajności było 5,0, ale teraz jest jak na zdjęciu (4,1). [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Liściu23 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2018 Dobra, zainstalowałem Windows 10 i fajnie chodzi Przeprowadziłem czystą instalację, bo aktualizacja z poziomu systemu stała na "Sprawdzamy, czy wszystko gotowe do instalacji. Czekaj" Fajnie, fajnie. Nawet nie wiem po co ten temat stworzyłem, myślałem że tu nie pójdzie pełna dziesiątka. Może ktoś usunąć, zamknąć ten temat? Dziękuję. Następnym razem pomyślę lub zrobię zanim napiszę nowy temat
Liściu23 Opublikowano 21 Marca 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Dobra, zainstalowałem Windows 10 i fajnie chodzi Przeprowadziłem czystą instalację, bo aktualizacja z poziomu systemu stała na "Sprawdzamy, czy wszystko gotowe do instalacji. Czekaj" Fajnie, fajnie. Nawet nie wiem po co ten temat stworzyłem, myślałem że tu nie pójdzie pełna dziesiątka. Może ktoś usunąć, zamknąć ten temat? Dziękuję. Następnym razem pomyślę lub zrobię zanim napiszę nowy temat Nie, bo już się Windows 10 popsuł Mam "Błąd systemu plików" i różne liczby. Tego już nie da się naprawić (tylko na tym HP'ku). Wiadomo o co chodzi, "Uruchom jako Administrator" > przez chwilę sam pulpit > "Błąd systemu plików". Zawsze tak było jak na tym laptopie był byle jaki Windows 10. Nie chcę wracać do Windows 7, bo jest mi potrzebny Sklep Microsoft i gry z niego (chodzi tu o np. Minecraft: Windows 10 Edition i inne) Polecacie jakieś systemy na takie komputery? Jeśli tak, bardzo prosiłbym o odpowiedź. Dzięki
Miastowy Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2018 Coś kosztem czegoś. Aczkolwiek cienki procek szczerze mówiąc, ale ok. Dla Twojego dobra lepiej wgrać 7 (32bit) od Mr.T, ewentualnie na upartego możesz poszukać moda, który posiada Sklep.
Rekomendowane odpowiedzi