brattanek Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Jak w temacie. Od kilku dni walczę z instalacją w 8.1 na pendrivie. Próbowałem różnych poradników / klonowania itp. ciągle jest ten sam problem Windows się ładuje i crash. Znacie sprawdzony sposób na instalację? Cytuj
maniek1310 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 @brattanek problem występuje w tym, że podczas uruchamiania systemu porty usb są resetowane. Gdzieś widziałem poradnik jak to obejść, jak znajdę link to ci podeślę Ps. Masz tutaj link ale to jest odnośnie Windows XP [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Musisz zrobić pewndrive z systemem bootowalny (sądzę że to potrafisz) i rozpocząć instajację przez port USB 2.0 z 3.0 takie jajca są częste Cytuj
brattanek Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Musisz zrobić pewndrive z systemem bootowalny (sądzę że to potrafisz) i rozpocząć instajację przez port USB 2.0 z 3.0 takie jajca są częste tylko ja nie chce instalować Z tylko NA pendriva. Cytuj
nemo1960 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zainstaluj windows 8/8.1/8.1.1 Enterprise i "Windows To Go" potrafi bez zbędnych "ceregieli" zainstalować się na dyskach przenośnych, tylko musi być odpowiedni pendrive. Cytuj
brattanek Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zainstaluj windows 8/8.1/8.1.1 Enterprise i "Windows To Go" potrafi bez zbędnych "ceregieli" zainstalować się na dyskach przenośnych, tylko musi być odpowiedni pendrive. Chcialem ale mam pendriva 32 GB od Kingostona który ma 29 GB :/ więc potrzebuję innego sposobu Cytuj
jawka1009 Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Spróbuj metody opisanej na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] siódemki ale powinno pójść z 8 Cytuj
robertnik Opublikowano 25 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2014 Albo tego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Adasi3k Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 bardzo mi sie przydalo smiga jak czeba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi