podlos Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Właśnie piszę poradnik do windowsa 8.1. Wszystko od nagrania systemu aż po aktywację. Myślę że komuś się przyda , jeśli coś jest źle lub macie jakieś sugestie to piszcie , poprawię. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2014 Dobry pomysł dla totalnych laików, ale z każdym systemem takie coś musiałoby być OGROMNE by poruszyć choć ciut kwestii początkowych. P.S. "Propsy" (takie coś, sam nie wiem co to znaczy) za pomysł Cytuj
SNIPER1991 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Dzięki, przyda się. Pozdrawiam Cytuj
podlos Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2014 Aktywacja telefoniczna jest juz poprawiona (wcześniej była stara) i już nie powinno być problemów z aktywacją. Jutro dodam instrukcję do instalacji i jak automatycznie logować się do win z kontem Microsoft. Jeśli macie jakieś pomysły co można było by dodać piszcie. Cytuj
podlos Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Poradnik przeszedł wiele poprawek, zmieniona aktywacja telefoniczna (teraz nie powinno być problemów) dodany link do punktu 2.Instalacja i nowe dodatki. Poprawione są też błędy i ogólny wygląd. Oceniajcie Cytuj
Portalnet Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 dodaj ważna informację, że aby zrobić bakup/restore aktywacji należy mieć odłączony internet Cytuj
podlos Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zmieniłem program na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ponieważ mniej zajmuje i automatycznie rozłącza internet podczas przywracania licencji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi