darkowal Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 Download Android Oreo 8.1 via Officialny Link: (Build OPM2.171019.012) Download Android 8.1 for Nexus 6P | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Download Android 8.1 for Nexus 5X | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Download Android 8.1 for Pixel | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Download Android 8.1 for Pixel XL | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Download Android 8.1 for Pixel 2 | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Download Android 8.1 for Pixel 2 XL | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Download Android 8.1 for Pixel C | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Download Android Oreo 8.0 via Officialny Link (Build OPR6): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (All Other Networks) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (Telstra, Rogers, TMO, Sprint, USCC, Project Fi) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (All Other Networks) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (Telstra, Rogers, TMO, Sprint, USCC, Project Fi) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2018 Ty ale Oficjalne czy Custom ROM'y, to tak jakby napisać Oficjalne pirackie kopie Windows 10... Cytuj
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 Resseruction remix jest już Oreo Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj
samson4x Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 Resseruction remix jest już Oreo Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka A czy wiadomo coś o RR Oreo dla Samsung Galaxy S5? Czy w ogóle będzie? Ja mam obecnie Ressurection Remix wersja 7.1.2 a ciekawe czy zrobią Oreo. Cytuj
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 A czy wiadomo coś o RR Oreo dla Samsung Galaxy S5? Czy w ogóle będzie? Ja mam obecnie Ressurection Remix wersja 7.1.2 a ciekawe czy zrobią Oreo.Póki co nie ma a lista jest mała Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj
G77 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 macie cos na huawei mate8 ? siedze na kangvip 6.0 , bo zrobic na nim update to maskara , samsung root itd to pikus Cytuj
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 macie cos na huawei mate8 ? siedze na kangvip 6.0 , bo zrobic na nim update to maskara , samsung root itd to pikus Tylko LOS 13 nieoficjalny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Dodam że dużo rzeczy na nim nie działa więc nie polecam Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Cytuj
Gość Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2018 Ja się męczę z Oreo 8.0 na Nokia 6, które nadal w fazie beta chyba jest. Czekam na 8.1 a w tym roku ma być 9.0 i 10.0 Cytuj
Gość Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 Android 8.0 jak i 8.1 to wielkie G.........no ( Redmi Note 4 SX ) wgrywałem 3 różne i żadne z nich nie było godne uwagi - więcej błędów , niedopracowania itd. - bawiłem się tym G..... dwa dni i szybko wróciłem do MIUI 9.6 - 8,3,8 Android 7.0 . Po za wodotryskami i bzdetami psu na budę potrzebne nic tam nie ma po za wieloma niedopracowanymi problemami. Różnica między Anroid 5.0 a 7.0 duża i zauważalna a między 7.0 a 8.0 i 8.1 po za bzdetami żadna nie opłaca sobie D......y tym nawet zawracać i czasu marnować no chyba że ktoś jest uparty i lubi " grzebać " Dla ciekawskich : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
DanieI Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2018 Moim zdaniem cały ten temat jest bez sensu, bo Android to nie Windows, że jeden obraz pasuje do wielu sprzętów, tylko pod każde urządzenie oddzielnie. Chce Wam się umieszczać linki do kompilacji na poszczególne urządzenia i na bieżąco to aktualizować bo przecież nowe wersje wychodzą co kilka dni? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi