Skocz do zawartości

Android Oreo 8.0/8.1 Oficjalne CustomRomy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lvm21ja.jpg

Download Android Oreo 8.1 via Officialny Link: (Build OPM2.171019.012)

• Download Android 8.1 for Nexus 6P | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
  • Download Android 8.1 for Nexus 5X | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
  • Download Android 8.1 for Pixel | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
  • Download Android 8.1 for Pixel XL | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
  • Download Android 8.1 for Pixel 2 | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
  • Download Android 8.1 for Pixel 2 XL | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
  • Download Android 8.1 for Pixel C | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Download Android Oreo 8.0 via Officialny Link (Build OPR6):

• [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
  • [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (All Other Networks)
  • [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (Telstra, Rogers, TMO, Sprint, USCC, Project Fi)
  • [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (All Other Networks)
  • [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (Telstra, Rogers, TMO, Sprint, USCC, Project Fi)
Opublikowano

Resseruction remix jest już Oreo

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka

A czy wiadomo coś o RR Oreo dla Samsung Galaxy S5? Czy w ogóle będzie? Ja mam obecnie Ressurection Remix wersja 7.1.2 a ciekawe czy zrobią Oreo.

Opublikowano

A czy wiadomo coś o RR Oreo dla Samsung Galaxy S5? Czy w ogóle będzie? Ja mam obecnie Ressurection Remix wersja 7.1.2 a ciekawe czy zrobią Oreo.

Póki co nie ma a lista jest mała

Opublikowano

macie cos na huawei mate8 ?

siedze na kangvip 6.0 , bo zrobic na nim update to maskara , samsung root itd to pikus

Tylko LOS 13 nieoficjalny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Dodam że dużo rzeczy na nim nie działa więc nie polecam

Opublikowano

Ja się męczę z Oreo 8.0 na Nokia 6, które nadal w fazie beta chyba jest. Czekam na 8.1 a w tym roku ma być 9.0 i 10.0

Opublikowano

Android 8.0 jak i 8.1  to wielkie   G.........no   (  Redmi Note 4 SX )  wgrywałem  3 różne  i  żadne z nich  nie było godne uwagi  - więcej błędów , niedopracowania itd. - bawiłem się tym  G.....  dwa dni  i szybko wróciłem  do  MIUI 9.6 - 8,3,8  Android 7.0 .

Po za wodotryskami  i bzdetami  psu na budę potrzebne  nic tam nie ma  po za  wieloma niedopracowanymi  problemami.

Różnica  między  Anroid 5.0 a 7.0  duża i zauważalna  a  między  7.0  a 8.0 i 8.1  po za  bzdetami żadna nie opłaca sobie  D......y   tym nawet zawracać  i czasu marnować  no chyba że ktoś jest uparty i lubi  " grzebać "

Dla  ciekawskich :

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Moim zdaniem cały ten temat jest bez sensu, bo Android to nie Windows, że jeden obraz pasuje do wielu sprzętów, tylko pod każde urządzenie oddzielnie. Chce Wam się umieszczać linki do kompilacji na poszczególne urządzenia i na bieżąco to aktualizować bo przecież nowe wersje wychodzą co kilka dni?