DanieI Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2018 Witam, piszę do Was z problemem z którym nie mogę sobie poradzić, tymbardziej z czymś z czym mam doczynienia pierwszy raz. Mianowicie komputer w całkowicie losowych momentach się resetuje, niezależnie od obciążenia czy czasu, raz chodzi 6 godzin bez przerwy a raz się zresetuje po 30 minutach od włączenia. W dzienniku zdarzeń znalazłem błąd krytyczny Kernel-Power 41 63. Benchmarki, testy obciążeniowe chodzą bez problemu. MemTest robiony, nic nie wykazał, pamiątki też podkładalem inne.. Wstępnie podejrzewam zasilacz, ale troche mnie to dziwi bo to dość nowy model beQuieta Specyfikacja: A8 6600k MSI A88XM-E35 2x4GB RAM DDR3 Kingstona 1600 MHz 400W Be Quiet (w miare nowy) SSD OCZ Agility 3 60GB Windows 10 x64 czyścioch Co to może być? Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Dysk oki ?. Zasilacz przy testach kompa by się wydał . Tak że raczej nie on .wszystko podpiete docisniete dobrze masz. Edytowane 6 Lutego 2018 przez FAFAŁ Cytuj
Hells Angels Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2018 Może spowodowane tym [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
DanieI Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2018 Wrzuce mu zmodowanego 8.1 bo i tak miałem robić formata i zobaczę jak będzie się sprawował.. jak bedzie to samo to podmienie zasiłke i sprawdze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi