groverr Opublikowano 1 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2018 Witam Z Windołsa przeniosłem się jakiś czas temu i zacząłem używać Manjaro , ładny , intuicyjny i był Pacman yaourt Tutaj w Deepin nie ma , czy może ktoś napisać jak zrobić żeby działał ?? tak krok po kroku. Podziękował Cytuj
G77 Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 wedle mojej skromnej wiedzie , nie ma takiej opcji W dniu 1.11.2018 o 21:29, groverr napisał: Witam Z Windołsa przeniosłem się jakiś czas temu i zacząłem używać Manjaro , ładny , intuicyjny i był Pacman yaourt Tutaj w Deepin nie ma , czy może ktoś napisać jak zrobić żeby działał ?? tak krok po kroku. Podziękował Cytuj
Gość Opublikowano 6 Listopada 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2018 W dniu 1.11.2018 o 21:29, groverr napisał: Witam Z Windołsa przeniosłem się jakiś czas temu i zacząłem używać Manjaro , ładny , intuicyjny i był Pacman yaourt Tutaj w Deepin nie ma , czy może ktoś napisać jak zrobić żeby działał ?? tak krok po kroku. Podziękował Nie ma takiej opcji korzystałeś z Manjaro (bazowo Arch) to miałeś możliwość korzystania z AUR w Debianie takich opcji nie ma bo działa na innych pakietach. Deepina można na każdej dystrybucji zainstalować a po drugie w tych czasach nie korzysta sie z Yaourta bo porzucili Cytuj
Gość Opublikowano 2 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2019 Deepin - poznajcie „chińskiego” Linuxa 15.9 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
tomaszekx Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wersja stabilna 15.10 Cytuj
sebio Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 a ja mam pytanie jak zainstalowac crossvoera , chodzi mi o windowsowe programy Cytuj
G77 Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 23 minuty temu, sebio napisał: a ja mam pytanie jak zainstalowac crossvoera , chodzi mi o windowsowe programy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] program WINE nim odpalasz exe na linux Cytuj
sebio Opublikowano 15 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2019 28 minut temu, G77 napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] program WINE nim odpalasz exe na linux a ja mam pytanie jak zainstalowac crossvoera , chodzi mi o windowsowe programy , dzięki, ale ja z angielskiego to nie bardzo ., po polsku moze i bym temat pojął , pozdro Cytuj
G77 Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2019 W dniu 15.05.2019 o 22:23, sebio napisał: a ja mam pytanie jak zainstalowac crossvoera , chodzi mi o windowsowe programy , dzięki, ale ja z angielskiego to nie bardzo ., po polsku moze i bym temat pojął , pozdro wez i poszukaj w GOOGLE tam jest wsio opisane co i jak nawet w naszym jezyku PL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi