Skocz do zawartości

Deepin: testujemy chińskiego Linuksa, który ma czym zachwycić Polaków

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Z Windołsa przeniosłem się jakiś czas temu i zacząłem używać  Manjaro , ładny , intuicyjny i był Pacman yaourt Tutaj w Deepin nie ma , czy może ktoś napisać jak zrobić żeby działał ?? tak krok po kroku.

Podziękował

Opublikowano

wedle mojej skromnej wiedzie , nie ma takiej opcji :)

W dniu 1.11.2018 o 21:29, groverr napisał:

Witam Z Windołsa przeniosłem się jakiś czas temu i zacząłem używać  Manjaro , ładny , intuicyjny i był Pacman yaourt Tutaj w Deepin nie ma , czy może ktoś napisać jak zrobić żeby działał ?? tak krok po kroku.

Podziękował

Opublikowano
W dniu 1.11.2018 o 21:29, groverr napisał:

Podziękował

Nie ma takiej opcji korzystałeś z Manjaro (bazowo Arch) to miałeś możliwość korzystania z AUR w Debianie takich opcji nie ma bo działa na innych pakietach.
Deepina można na każdej dystrybucji zainstalować a po drugie w tych czasach nie korzysta sie z Yaourta bo porzucili :)

Opublikowano

Deepin - poznajcie „chińskiego” Linuxa   15.9   [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
23 minuty temu, sebio napisał:

a ja mam pytanie jak zainstalowac crossvoera , chodzi mi o windowsowe programy 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

program WINE nim odpalasz exe na linux

Opublikowano
28 minut temu, G77 napisał:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

program WINE nim odpalasz exe na linux

a ja mam pytanie jak zainstalowac crossvoera , chodzi mi o windowsowe programy , dzięki, ale ja z angielskiego to nie bardzo :) ., po polsku moze i bym temat pojął , pozdro 

Opublikowano
W dniu 15.05.2019 o 22:23, sebio napisał:

a ja mam pytanie jak zainstalowac crossvoera , chodzi mi o windowsowe programy , dzięki, ale ja z angielskiego to nie bardzo :) ., po polsku moze i bym temat pojął , pozdro 

wez i poszukaj w GOOGLE  tam jest wsio opisane co i jak nawet w naszym jezyku PL :linuxlover: