Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]  jak nie umiesz pobrać to tu masz ten sam Win 8.1  tylko ma dodane sterowniki  i tu nie powinieneś  mieć żadnych problemów z pobraniem

15 minut temu, C9S napisał:

bez sensu lepiej zrobić nowy obraz 

widzę że jesteś z tych ciężko wytłumaczalnych  "  nie bo nie  zabieram zabawki i idę do domu "  .

A ten nowy obraz co będzie miał ? po za  poprawkami jakie wyszły  od wydania modu do dnia dzisiejszego ?

Opublikowano

@[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

System wygląda swietnie, tylko dlaczego nie można wlaczyc opcji "aero peek"? Czyli, ze po najechaniu mysza tak jak w win7 wyswietla się zmaksymalizowana zawartość podświetlonego okna?

Kolejna kwestia w win7 przy wyszukiwaniu jakiejś frazy w polu wyszukiwaniu miałem wrazenie, ze wyszukiwalo szybciej, czy jest możliwe ze wyszukiwanie działa wolniej przez konfiguracje "StartIsBack"?

Opublikowano
15 godzin temu, ChatStresser napisał:

@[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

System wygląda swietnie, tylko dlaczego nie można wlaczyc opcji "aero peek"? Czyli, ze po najechaniu mysza tak jak w win7 wyswietla się zmaksymalizowana zawartość podświetlonego okna?

Kolejna kwestia w win7 przy wyszukiwaniu jakiejś frazy w polu wyszukiwaniu miałem wrazenie, ze wyszukiwalo szybciej, czy jest możliwe ze wyszukiwanie działa wolniej przez konfiguracje "StartIsBack"?

Startisback nie jest perfekcyjny to zamiennik menu ;)

Opublikowano
W dniu 23.04.2020 o 20:07, michalczarny23 napisał:

Startisback nie jest perfekcyjny to zamiennik menu ;)

Do perfekcji temu daleko skoro wyszykuje pliki 2-3x dłużej niż normalnie. To już wole siedzieć na starym windowsie 7, bo to bardzo istotna kwestia nie po to kupuje się dyski SSD, żeby wyszukiwać pliki jak na HDDku...

Kolejna kwestia, brak aero peek, dla mnie również niezbędny program, nie wiem dlaczego @Mr.T nie dodał go w swojej modyfikacji :<

Opublikowano
34 minuty temu, ChatStresser napisał:

aero peek

tak trudno zaznaczyc ptaszka?

595.jpg

W dniu 23.04.2020 o 20:07, michalczarny23 napisał:

Startisback nie jest perfekcyjny to zamiennik menu

wystarczy odinstalowac i wgrac co pasuje

Opublikowano

Czy ktoś z was spotkał się z takim problemem. Na moim dysku przenośnym zbootowalem system - na dwóch innych laptopach poszło bez problemu, a na hp 650 niestety, wchodząc w BIOS wersja dość okrojona wstawiam screeny, nie ma opcji żeby zmienić UEFI ani primary Legacy, mogę jedynie wybrać jednorazowy rozruch ale po nim system nie ładuje się z dysku zewnętrznego tylko wyskakują takie kropeczki jak na załączonym zdjęciu. Macie jakieś pomysły co z tym zrobić?? 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Witam, wersja pro zainstalowana świeżo postawiony system ale jedno pytanie co to jest ? jak się tego pozbyć ?
Przechwytywanie.PNG.1ac38f12da5c2a2ca7aa4bd209e7c177.PNG

Edit: Czy możliwe że zainstalowało mi stery do routera ? 
Podłączony jestem po kablu do neta a router w innym pokoju na światłowodzie.

Opublikowano

Na tym systemie instalacja poprawki miesięcznej 2020-07 kończy się błędem. Próbowałem aż 4 razy. W międzyczasie wskoczyła poprawka do stosu 2020-07, ale to nic nie pomogło. Wie ktoś jak zainstalować tę poprawkę?

Opublikowano

Da radę dograć tu język (interfejs) niemiecki? Bo pakiet się pobiera, ale przy instalacji wywala problem. Nie wiem czy coś robię źle czy na tym modzie dogranie języka jest niemożliwe...

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W dniu 15.11.2020 o 12:58, lukaszolej1 napisał:

Jakiś sprawdzony i polecany aktywator do tego systemu? Hmmm?

W dniu 15.11.2020 o 13:03, M4T napisał:

Tylko klucz :) 

:cwl:   :L

Opublikowano
W dniu 21.04.2020 o 23:02, Mr.T napisał:

linki aktywne

Dzięki za system, póki co najlepszy jaki testowałem, szybko chodzi, nie zamula, jest mega wydajny, warto przechodzić na twój system z starszego wpisu, wersja pro?

Opublikowano

Mam podobny problem do [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Tylko, że u mnie podczas startu z usb nie ma kropeczek ale ekran jest czarny i czasami pokazuje się kursor myszy i jeszcze jakaś ikona, chyba braku sieci. Próbuję go wystartować z pendriva przygotowanego  programem wintousb. W maszynce wirtualnej śmigają wszystkie wersje tego moda a z pendriva nie chce żadna. Nie chcę na pendrivie wersji instalacyjnej  tylko gotową do użytku. Z innymi wersjami się tak udaje z tą nie. Jest na to jaka rada?