KamilGames Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Na początku chciałem podziękować administratorowi za pomoc. Mam win 8 i nie wiem jak zrobić update do 8.1 mimo że w sklepie nic nie mam że mogę zaktualizować do win 8.1 a aktualizowałem wszystkie programy. Pomoże ktoś Cytuj
balusiek Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Przede wszystkim jak aktywowany system, czy zainstalowana łatka RT-KB2871389. Poza tym, najlepiej zainstalować czysty Win8.1. Mniej problemów później. Cytuj
KamilGames Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nie mam tego zainstalowanego mimo że od 2 dni instaluje każdą aktualizację oraz wyszukuje co 2 h Cytuj
balusiek Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
KamilGames Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Pisze że mam zainstalowaną tę aktualizację Ale .. Przed chwilą uruchomiłem ponownie komputer Cytuj
nemo1960 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Może być tak że twój sprzęt procesor, chipset itd. nie obsłuży windows 8.1. Sprawdź tutaj :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy jest możliwość zainstalowania win 8.1 na twoim komputerze. Ps. A nie lepiej pobrać czysty win 8.1 i zainstalować? Update przez sklep trwa dość długo (trzeba ściągnąć ok 3GB) i zdarza się dość często że aktualizacji nie można dokończyć. Cytuj
provectus Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 aktualizuje sie łatki ale uprgade systemu lepiej przez formata... Cytuj
KamilGames Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Może być tak że twój sprzęt procesor, chipset itd. nie obsłuży windows 8.1. Sprawdź tutaj :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy jest możliwość zainstalowania win 8.1 na twoim komputerze. Ps. A nie lepiej pobrać czysty win 8.1 i zainstalować? Update przez sklep trwa dość długo (trzeba ściągnąć ok 3GB) i zdarza się dość często że aktualizacji nie można dokończyć. Wyrabia wszystko bo już sprawdzałem aż takiego najgorszego kompa nie mam aktualizuje sie łatki ale uprgade systemu lepiej przez formata... Ostatnia rzecz jaką bym chciał zrobić to format gdyż aktualizowałem z WIN 7 do 8 // System powinien stać na x64 dlatego pobrałem x64 i myślę że zrobię formata po świętach jak zakupie pendrive nowego bo tego którego mam nie czyta mi bios nie wiem czemu Cytuj
provectus Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 bo xle nagrany ^^ rufusem trzeba w8.1.1 nagrać nie wiem dlaczego normalny boot sekctor dzila tylko do w8.1 Cytuj
KamilGames Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Mam lekkie problemy z pendrive "System windows nie mógł dokończyć fomatowania" i nie mogę sformatować do NTFS ale znalazłem poradnik jak coś to pozwolę sobie odezwać się do ciebie na pw i prosić o pomoc jeśli można bo nie wiem czy opłaca się ciągnąć temat jeśli nie chodzi o system bo już wszystkiego się dowiedziałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi