Skocz do zawartości

Brak aktualizacji w sklepie do w 8.1 PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku chciałem podziękować administratorowi za pomoc.

Mam win 8 i nie wiem jak zrobić update do 8.1 mimo że w sklepie nic nie mam że mogę zaktualizować do win 8.1 a aktualizowałem wszystkie programy.

Pomoże ktoś ;)

Opublikowano

Może być tak że twój sprzęt procesor, chipset itd. nie obsłuży windows 8.1.

Sprawdź tutaj :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy jest możliwość zainstalowania win 8.1 na twoim komputerze.

Ps.

A nie lepiej pobrać czysty win 8.1 i zainstalować?

Update przez sklep trwa dość długo (trzeba ściągnąć ok 3GB) i zdarza się dość często że aktualizacji nie można dokończyć.

Opublikowano

Może być tak że twój sprzęt procesor, chipset itd. nie obsłuży windows 8.1.

Sprawdź tutaj :[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czy jest możliwość zainstalowania win 8.1 na twoim komputerze.

Ps.

A nie lepiej pobrać czysty win 8.1 i zainstalować?

Update przez sklep trwa dość długo (trzeba ściągnąć ok 3GB) i zdarza się dość często że aktualizacji nie można dokończyć.

Wyrabia wszystko bo już sprawdzałem aż takiego najgorszego kompa nie mam ;)

aktualizuje sie łatki ale uprgade systemu lepiej przez formata... 

Ostatnia rzecz jaką bym chciał zrobić to format gdyż aktualizowałem z WIN 7 do 8 

//

System powinien stać na x64 dlatego pobrałem x64 i myślę że zrobię formata po świętach jak zakupie pendrive nowego bo tego którego mam nie czyta mi bios nie wiem czemu

Opublikowano

Mam lekkie problemy z pendrive "System windows nie mógł dokończyć fomatowania" i nie mogę sformatować do NTFS ale znalazłem poradnik jak coś to pozwolę sobie odezwać się do ciebie na pw i prosić o pomoc jeśli można bo nie wiem czy opłaca się ciągnąć temat jeśli nie chodzi o system bo już wszystkiego się dowiedziałem