kamiloxf Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 Cześć mam pytanie jaki system wybrać pod takiego latopa HP Probook 4510sProcesor : Intel Core 2 Duo T6570 2.10GHz Pamięć Ram : 3GB Dysk 320GB Karta Graficzna: ATI Mobility Radeon 4350 512MB z laptopem była Vista HP jednak klucz jest nieczytelny Obecnie zainstalowany jest Windows 7 Pro x86 jednak działa bardzo słaboSmart dysku w załączniku PS Mam jeszcze pytanie czy Zerowanie HDD przywróci pełną wydajność dyskuZ góry dzięki za wszystkie odpowiedzi [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
darkowal Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 Cześć mam pytanie jaki system wybrać pod takiego latopa HP Probook 4510s Procesor : Intel Core 2 Duo T6570 2.10GHz Pamięć Ram : 3GB Dysk 320GB Karta Graficzna: ATI Mobility Radeon 4350 512MB z laptopem była Vista HP jednak klucz jest nieczytelny Obecnie zainstalowany jest Windows 7 Pro x86 jednak działa bardzo słabo Smart dysku w załączniku PS Mam jeszcze pytanie czy Zerowanie HDD przywróci pełną wydajność dysku Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi Jedyne wyjście to zmiana dysku na SDD w laptopie co da sprawniejszą szybkość pracy systemu. Polecam Windows Lite 10. [ Wysłane z satelity Falcon9 ]
Miastowy Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2017 Obecnie zainstalowany jest Windows 7 Pro x86 jednak działa bardzo słabo Instaluj jakiegoś moda 7, ewentualnie XP. Przy tym procku to ciężko, żeby coś sensowniejszego działało bez problemów. czy Zerowanie HDD przywróci pełną wydajność dysku Wątpię, jeżeli dysk jest uwalony to tylko wymiana może pomóc. Jeżeli chcesz usprawnić tego lapa bez kupowania nowego (bo np. nie masz tylu funduszy) to wymień na 2x2GB i ten procesorek, wtedy ładujesz 7 64bit i będzie lepiej to działać.
DziiinXD Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Witam. Mam takie pytanie. Jaki system byście mi mogli doradzic na mojego laptopa. Lenovo g500. Intel core i3 3gen. 2 dyski ssd. Grafika Intel HD 4000 i AMD radeon 8570m. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
darkowal Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Witam. Mam takie pytanie. Jaki system byście mi mogli doradzic na mojego laptopa. Lenovo g500. Intel core i3 3gen. 2 dyski ssd. Grafika Intel HD 4000 i AMD radeon 8570m. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Jak na minimalne wymagania sprzętowe polecam Windows 10 Airlock Premium Edition 2018 podobny jest z modem lite okrojony ale b. Stabilny [ Wysłane z czarnej skrzynki T.k ]
DziiinXD Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Kurcze mam nadzieję że już bd mógł zainstalować ten system xD a mam jeszcze takie pytanie. Jakiś już czas jest pro Lem ze sterownikami amd na mój laptop. Może wiecie jak je zainstalować bez problemu bo jak zawsze muszę kombinować z tym. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Pod twój sprzęt bym się nie pchał z 10tką jak jesteś nieobeznany to wyjdzie więcej pecha niż pożytku lepiej już 8.1 albo 7 wrzuć 8.1 Czysty [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 8.1 Mod [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 7 czysta : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wybierz co uważasz za stosowne 8.1 mod jest okrojony z aplikacji metro, sam nie lubię modów ale jeśli chce ci się bawić to proszę zresztą jak coś nie trybi zawsze piszesz to ci autor lub ktoś odpowie
VACek Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2018 Jak na minimalne wymagania sprzętowe polecam Windows 10 Airlock Premium Edition 2018 podobny jest z modem lite okrojony ale b. Stabilny [ Wysłane z czarnej skrzynki T.k ] Ogarnij się z wpychaniem wszędzie na siłe zdychy człowieku czasem pomyśl
Rekomendowane odpowiedzi