godfather Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 czy mozna prosic o reupload iso? 2 razy sciagalem z google drive i za kazdym razem na sam koniec wywala blad sciagania Cytuj
Piesek64 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Reupload nie jest potrzebny. Wystarczy dodać do dysku. Jednak pamiętaj że trzeba przetestować i musisz mieć odpowiedni komputer Cytuj
Piesek64 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Wiem że sporo czasu minęło. Skryptu instalacyjnego nie testowałem, instalowałem ręcznie. Czemu? Mam 4 dyski, dysk SSD na którym instaluję jest jako 1 nie jako 0. Ale dobra: żadna gra nie działa (czarny ekran + 2s = wyrzucenie do pulpitu, głównie EA, Ubisoft, Steam...), do programowania świetnie się nadaje (wada: lekko zmniejszone wczytywanie), zmniejszona ilość miejsca (co z tego że z 111 GB zajmowane jest tylko 4,89GB jak partycji Images bierze 4,20GB), programy Adobe nie działają zawsze poprawnie (sprawdzone na After Effects i Edge Code), Sony Vegas i Action! nie zawsze działają, wirtualizacja...virtualbox dość słabo, a vmware działa dość dobrze, nie zawsze można zainstalować sterowniki od asusa, ubuntu ma problem z uruchomieniem windowsa i na odwrót. Dość sporo wad, przez co reinstaluję system. Cytuj
robertnik Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2014 Z poprawnym działaniem aplikacji podejrzewałem że mogą być problemy, ale CC ostatnio miał awarię. Sam testuję na rożnych tabletach x86 i jeszcze nie znalazłem aplikacji, która by strajkowała. Z Adobe na takich sprzętach jest tylko Flash i reader ;P. Co do zajętości miejsca to ostatnio znajoma przyniosła [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników](śliczny netbook). Tam goły system po odinstalowaniu śmieci i po update do 8.1.1 przez store zajmował 32GB(plus recovery, które powinienem skasować, bo po update i tak nie działa, ale czasu mi zabrakło). System x64, ale na HDD, więc wimboota nie robiłem. Cytuj
Piesek64 Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2014 O CC od Adobe wiem, lecz u mnie nie było problemu. Mogłem się zalogować i używać program. Jedynie czcionki nie zawsze działały. Ja już znalazłem kilka niedziałających aplikacji. SimCity The Sims 3 prawie każda gra od EA, nie będąca na pełnym ekranie G Data (potrafi się przyciąć) SDK dla androida (ADT, eclipse, SDK, USB drivers) Sony Vegas Action! VirtualBox VMware (lekko, maszyny się uruchamiają więcej niż bez wimboota (bez 6,34 sekund; z 11,98 () sekund)) Chrome Metro Edge Code After Effects nawet powerpoint Spikit (nie wykrywa mikrofonu, czemu? odpowiem następnym punktem) Asus Driver Installer, dokładniej sterownik audio od którego są nieprzewidziane i różne bluescreeny (i to nie są złe sterowniki)... Visual Studio Designer (Modern, przy tworzeniu aplikacji Metro) Cytuj
Piesek64 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2014 Doszedłem jak naprawić simcity i kilka innych gier. Jest to problem z updatami przez origin. Pozostaje jeszcze problem z szyfrowaniem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi