Marcel1 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam. Tak z czystej ciekawości nam takie pytanie.Czy jest możliwa wirtualizacja na Androidzie? Znalazłem coś takiego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Napiszcie co wy o tym sądzicie. Cytuj
Tupak Amaru Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Sądzę że ten temat w ogóle nie jest warty rozważań. Gdybyś przeczytał cały artykuł a nie tylko tytuł to pewnie doszedlbyś do tego samego. Cytuj
Marcel1 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Sądzę że ten temat w ogóle nie jest warty rozważań. Gdybyś przeczytał cały artykuł a nie tylko tytuł to pewnie doszedlbyś do tego samego. Tak? A niby dlaczego? Przeczytałem artykuł i wiem co w nm npisano,to po pierwsze. Po drugie artykuł jest 2015 a dziś mamy koniec 2017 i sytuacja mogła się zmienić. Po trzecie swego czasu nawet vmware prowadziło testy wirtualizacji na smartphone więc coś w tym może być. Wreszcie po czwarte wyraźnie zaznaczyłem,że chodzi tu o czystą ciekawości i nic więcej. Cytuj
Tupak Amaru Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Napiszcie co wy o tym sądzicie. Odniosłem się do tego, sądzę że nie warto sobie zawracać głowy takimi bzdetami. Cytuj
Marcel1 Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 Odniosłem się do tego, sądzę że nie warto sobie zawracać głowy takimi bzdetami. Tak napisałem bo chciałem poznać opinię innych w tym temacie. Może i nie jest to temat zbyt popularny ale za jakiś czas kto wie co będzie Cytuj
VACek Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2017 A ja powiem tak, wirtualizacja jest możliwa, ale po co co ci to da, działa to tragicznie i większego pożytku prócz włączenia nie ma Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi