Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja 22H2 do wersji 19045.4529 😎

KB5039299 Windows 10 22H2 19045.4593 update preview

ssu x64

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

x64

ssu x86

x86

Opublikowano

Aktualizacja 22H2 do wersji 19045.4651 😎

KB5040525 Windows 10 22H2 19045.4713 update preview

ssu x64

x64

ssu x86

x86

Opublikowano

Co z tym obrazem jest nie tak, że rufus przy tworzeniu instalki nawet nie pyta żeby wyłączyć konto online? Przy win11 jest ta informacja. Pytam bo zainstalowałem Win10 i koniecznie chce żeby się logować kontem microsoft. 

Opublikowano
14 minut temu, stens napisał(a):

No to po zainstalowaniu zaloguj się na konto Microsoftu.😃

Nie mam konta mikroszitu i nie chcę mieć. W poprzednich wstawkach tego nie miałem, dlatego pytam czy coś jest nie tak\inaczej z tym obrazem. 

Opublikowano
1 minutę temu, stens napisał(a):

Nigdy instalator sam Ciebie nie zainstaluje jak nie poklikasz tm gdzie nie trzeba.😁

Weź może nie odpisuj, bo po pierwsze nie pomagasz, a po drugie setki razy instalowałem Windowsa i setki razy rufusem robiłem instalkę. Nie wiesz czy w obrazie coś zmieniono to się nie wypowiadaj. 

Opublikowano
2 minuty temu, Tominjo87 napisał(a):

Nie wiesz czy w obrazie coś zmieniono to się nie wypowiadaj.

A ty bądź grzeczniejszy, jeszcze raz TOBIE i, że w 10_tce NIGDY instalator nie zaloguje Ciebie na konto Microsoftu jak TY nie zrobisz tego, ale widzę że Ty to zrobiłeś kilka razy.😃

Opublikowano
6 minut temu, stens napisał(a):

A ty bądź grzeczniejszy, jeszcze raz TOBIE i, że w 10_tce NIGDY instalator nie zaloguje Ciebie na konto Microsoftu jak TY nie zrobisz tego, ale widzę że Ty to zrobiłeś kilka razy.😃

Gościu, odpiszę Ci ostatni raz. NIE MAM ZAMIARU SIĘ LOGOWAĆ KONTEM MICOROSOFT. Podczas instalki nie mam opcji "nie mam internetu" oraz potem "kontynuuj z ograniczoną odpowiedzialnością" żeby utworzyć konto lokalne. Od razu przechodzi do łączenia się z internetem i logowania się kontem microsoft. 

Opublikowano
7 godzin temu, Tominjo87 napisał(a):

Co z tym obrazem jest nie tak, że rufus przy tworzeniu instalki nawet nie pyta żeby wyłączyć konto online? Przy win11 jest ta informacja. Pytam bo zainstalowałem Win10 i koniecznie chce żeby się logować kontem microsoft. 

Po prostu zaznacz żeby stworzył konto lokalne, możesz zostawić domyślną nazwę albo ją zmienić :)

Opublikowano
22 minuty temu, Depsones napisał(a):

Po prostu zaznacz żeby stworzył konto lokalne, możesz zostawić domyślną nazwę albo ją zmienić :)

Już tak robiłem i nic. Kompletnie tego nie rozumiem, bo setki razy to działało. 

Opublikowano

W dniu 9.08.2024 o 14:23, Tominjo87 napisał(a):

proszę

więc to nie wina iso

sławek i Kuba555 lubią to
Opublikowano
W dniu 9.08.2024 o 15:36, Tominjo87 napisał(a):

Gościu, odpiszę Ci ostatni raz. NIE MAM ZAMIARU SIĘ LOGOWAĆ KONTEM MICOROSOFT. Podczas instalki nie mam opcji "nie mam internetu" oraz potem "kontynuuj z ograniczoną odpowiedzialnością" żeby utworzyć konto lokalne. Od razu przechodzi do łączenia się z internetem i logowania się kontem microsoft. 

czesc tak przyznaje ci racje tak bylo wczesniej ale microsoft to zmienil obrazy sa te same oryginalne pozdrawiam

Opublikowano
19 godzin temu, sławek napisał(a):

czesc tak przyznaje ci racje tak bylo wczesniej ale microsoft to zmienil obrazy sa te same oryginalne pozdrawiam

To może ktoś ma obraz z maja, albo czerwca? Bo jak dobrze pamiętam to nie występowało jak z tym z lipca obrazem.

Opublikowano
23 godziny temu, Tominjo87 napisał(a):

To może ktoś ma obraz z maja, albo czerwca? Bo jak dobrze pamiętam to nie występowało jak z tym z lipca obrazem.

mialem ale skasowalem z pendrive

Opublikowano

ISO z 13 sierpnia, przy instalacji w czasie kopiowania wywala błąd " System Windows nie może zainstalować wymaganych plików kod błędu 0x8007025D" Próbowałem z USB jak również Ventoy i WinNTSetup_x64. Sumy kontrolne się zgadzają. Błąd jest przy 86% i na wszystkich wersjach.

Opublikowano
W dniu 20.08.2024 o 09:09, stens napisał(a):

ISO z 13 sierpnia, przy instalacji w czasie kopiowania wywala błąd " System Windows nie może zainstalować wymaganych plików kod błędu 0x8007025D" Próbowałem z USB jak również Ventoy i WinNTSetup_x64. Sumy kontrolne się zgadzają. Błąd jest przy 86% i na wszystkich wersjach.

Potwierdzam. U mnie to samo. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 22.08.2024 o 22:28, Tominjo87 napisał(a):

Potwierdzam. U mnie to samo. 

W dniu 20.08.2024 o 09:09, stens napisał(a):

U mnie błąd nie występuje wrzucę jeszcze raz na hostingi 

KB5041582 Windows 10 22H2 19045.4842 update preview

ssu x64

x64

ssu x86

x86

Reupload linków poprzedni upload jednym działał innym nie

linki nowe z reuploadowane można pobierać

Edytowane przez djrys
nowe linki
Opublikowano
W dniu 16.08.2024 o 14:02, Tominjo87 napisał(a):

Windows 10 (x64) [19045.4046] (22H2) 13 Lutego (2024) [PL]  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
W dniu 16.08.2024 o 14:02, Tominjo87 napisał(a):

Spróbuj nowych obrazów może MS się wycofał

Kuba555 lubi to
Opublikowano
4 minuty temu, djrys napisał(a):

Spróbuj nowych obrazów może MS się wycofał

Ogólnie to widzę, że są z tym jakieś jaja. Na starym  asusie i hp chciało się logować kontem online, a na dellu 13gen dało się stworzyć konto lokalne. 

Opublikowano
1 minutę temu, Tominjo87 napisał(a):

Ogólnie to widzę, że są z tym jakieś jaja. Na starym  asusie i hp chciało się logować kontem online, a na dellu 13gen dało się stworzyć konto lokalne. 

Przy Ms Wszystko możliwe 🤣😂 poczekamy na rozwój sytuacji

Kuba555 lubi to