Skocz do zawartości

Czy po aktywacji aktywatorem z WINCLUB można używać win. Update ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, aktywowałem system aktywatorem z tej strony, i chcę wiedzieć czy mogę używać windows update bez żadnych problemów czy obaw. Mam oryginalny windows 7 oraz oryginalne uaktualnienie do windows 8. Ale było dla mnie bez sensu od nowa instalować 7 żeby ją uaktualnić do 8 a później jeszcze do 8.1 więc wgrałem sobie 8.1 ale klucz z uaktualnienia nie działał to aktywator w dłoń i wio. Więc czy mogę używać Windows Update czy nie ?

Opublikowano

@peritus, co ty masz z tym wsparciem i wymaganiami ? Skoro mia Win7 to Win8 wyrobi na tym sprzecie, z reszta ten temat nie dotyczy wymagan i innych rozwazan, tylko problemu z metoda aktywacji.

@xCymeS mogles uaktualnic swoj stary egzemplarz Windows 7, mialbys dozywotnia, legalna aktywacje, a nie KMS na 180 dni ;)

Opublikowano

@peritus, co ty masz z tym wsparciem i wymaganiami ? Skoro mia Win7 to Win8 wyrobi na tym sprzecie, z reszta ten temat nie dotyczy wymagan i innych rozwazan, tylko problemu z metoda aktywacji.

@xCymeS mogles uaktualnic swoj stary egzemplarz Windows 7, mialbys dozywotnia, legalna aktywacje, a nie KMS na 180 dni ;)

bys sie zdziwił, co ma w7 do w8? w7 wydany w 2009 a w8 w 2013... wsparcie nie musi byc zwłaszcza w lapkach , ponadto sterowniki maja baardzo duzo do powiedzenia zwłaszcza od chipsetu, peryferii sprzetowych czy zarządzania... 

Ps: proponuje ci "wygooglowac" co to jest wsparcie sprzetowe/producenta po czym sprawdzić do czego sie stosuje...

Opublikowano

Wiem co to jest, ale wiem tez, ze Windows 7 i 8 maja prawie to samo jadro, wiekszosc sterownikow do peryferii dziala, a co do chipsetu - nawet kompy sprzed 4-5 lat maja sterowniki dla Windows 8 ;) po drugie nadal nie widze sensu dla twojego pytania :) Proponuje skonczyc juz offtopic ;)

Opublikowano

Wiem co to jest, ale wiem tez, ze Windows 7 i 8 maja prawie to samo jadro, wiekszosc sterownikow do peryferii dziala, a co do chipsetu - nawet kompy sprzed 4-5 lat maja sterowniki dla Windows 8 ;) po drugie nadal nie widze sensu dla twojego pytania :) Proponuje skonczyc juz offtopic ;)

W8 ma wspar ie dla AM2, ale w8.1 juz NIE! ;) a że w8 bazuje na w7 to nie znaczy ze to samo, bo w7 bazuje na viscie ale co to ma do rzeczy?

Opublikowano

W8 ma wspar ie dla AM2, ale w8.1 juz NIE! ;) a że w8 bazuje na w7 to nie znaczy ze to samo, bo w7 bazuje na viscie ale co to ma do rzeczy?

Robisz OT 

co twoje pytania maja wspolnego z dzialaniem WU 

bezsens :L

Opublikowano

Ps: proponuje ci "wygooglowac" co to jest wsparcie sprzetowe/producenta po czym sprawdzić do czego sie stosuje...

Czy to znaczy że producent będzie mi wspierał sprzęt? Przy WU.

Wybaczcie ale nie mogłem :L

Opublikowano

Jeśli aktywowałeś system przez fake KMS to będziesz "legalnie" instalować aktualizacje, ja tak stale robię i jest wszystko ok :D

Opublikowano

Rozwieje wątpliwości co do "uciągnięcia" windows 8.1... PC

i5 4570

Asrock H87 Pro4

Geil value plus 4gb cl9 1.5V (niedługo druga kostka)

Gigabyte HD7770 OC

A zainstalowałem win 8.1 z czystej instalki bo:

- system instalowany na czysto jest szybszy

- zainstalowałem go w 10min a z updatate do 8 i potem 8.1 wyszłoby pół dnia :] 

- miałem nadzieje że skoro z win 8 do 8.1 przechodzisz za darmo to klucz z 8 zadziała, lecz w moim przypadku tak nie jest ;( 

Aktywowałem dokładnie tym aktywatorem KMS

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

//edit

Chciałem dodać że zmieniałem Mobo CPU i RAM więc musiałem robić formata tak czy siak :) Stąd pomysł na czystą 8.1 ;p