dante82 Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Panowie swego czasu trafiłem w necie na fajny styl [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jednakże nie mogę znaleźć poprawnego downloadu. Pytanko ma ktoś jakieś wiarygodne namiary na ten skin ? Quote
Guest Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 No normalnie klikasz "Visit Download " później "Download free with ads" a jak nie tu masz link : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie sprawdzałem tego bo śmierdzi mi wirusem ale jeśli chcesz Quote
dante82 Posted April 14, 2017 Author Report Posted April 14, 2017 Nie sprawdzałem tego bo śmierdzi mi wirusem ale jeśli chcesz Dlatego zapytałem tu, bo też mi to śmierdzi wirusem, a pomyślałem, że może ktoś z tu obecnych takowy posiada ? Quote
Guest DRAGO Posted April 14, 2017 Report Posted April 14, 2017 Jutro to sprawdze i dam znać wyślij mi linki do tych skinów, theme na PW. Sprawdze to na 2 dysku na czystym patchowanym systemie Windows 10. Quote
Guest FoRMaT2007 Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Guest DRAGO Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 Nie polecam instalować tego stylu rozwala w połowie system. Quote
dante82 Posted April 15, 2017 Author Report Posted April 15, 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nie wiem jak u ciebie ale u mnie przy próbie instalacji AVG wywala go odrazu. Nie polecam instalować tego stylu rozwala w połowie system. Kurde szkoda, bo bardzo spodobał mi się ten system. Panowie może znacie coś podobnego w tym stylu ? Quote
Guest Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 Przecież jest nowy temat od TheStraight Quote
Guest DRAGO Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 Jeśli odpowiada to ja mam takie theme/styl ale nie full wersja.: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Więc jak co daje ale z inna tapetą. Edit.: W google jest sporo styli/theme już powoli się pojawiają z patchami i jak je ustawić na ok. Quote
dante82 Posted April 15, 2017 Author Report Posted April 15, 2017 Jakby co używam tej wersji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Guest Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 Jakby co używam tej wersji [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Musisz użyć UXstyle : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zeby odblokować style Później znajdujesz skin polecam devianart "Windows 10 themes" i instalujesz go do C:\Windows\Resources\Themes Quote
ampa Posted April 15, 2017 Report Posted April 15, 2017 Użyłem tego UXstyle i coś mi się pokaszaniło...nie mogę wejść w themes bo zwiecha,w wyborze stylów nie ma nic a przecież nic nie ruszałem ze stylami...ściągnąłem pierwszy lepszy styl z devianart i po wypakowaniu antywirus od razu usunął jakieś pliki po czym straciłem dostęp do tego dysku...jak to możliwe,nawet restarty nie pomogły...walczę dalej...odinstalowałem UX...wróciło do normy,dostęp wszędzie jest,te style bez tych usuniętych plików też są ale wiadomo jak to działa....normalnie microsyf dał po całości z tymi stylami i czcionkami,po całości z personalizacją wyglądu przy dzisiejszych prockach,grafikach i pamięciach Quote
Recommended Posts