Skocz do zawartości
  • 0

Szukam aplikacji na telefon

Pytanie

Opublikowano
Witam.

Szukam apki do telefony z systemem windows phone 8.1 do obsługi mojego serwera Western Digital my book live duo a jest to WD 2 GO ale firma WD wycofała sie ze wsparcia tej aplikacji dla win phone.

Miałem od ponad roku za instalowana tą apke na telefone i podkusiło mnie zeby zmienić karte pamieci i po wymianie zamiast sprawdzić czy nowa karta działa prawidłowo sformatowałem starą tracąc wszystkie aplikacje zapisane na sd.

Szukałem w necie ale za zadne skarby nie moge znaleść , są ale na androida lub inne systemy ale na win phone niestety nie.

Jeżeli ktoś jest w posiadaniu tej aplikacji to jestem w stanie nawet za nia zapłacic bo wydałem troche kasy na telefon a teraz sie okazuje że nie moge korzystać z tej aplikacji a spore ilości plików na serwerze jest poza moim zasięgiem jak nie jestem przy kompie lub w domu.

Mam nadzieje że ktoś mnie poratuje a w najgorszym wypadku wskaże inną aplikacje która ogarnie ten problem

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Jedyne rozwiązanie to znalezienie aplikacji udostępnioną poprzez osoby trzecie - wyciągnięte z telefonu - w formacie xap co jak widzę nie należy do prostych rzeczy i ręczna instalacja poprzez xap deployer (apka do instalowania aplikacji spoza sklepu na telefonie za pomocą komputera i kabla usb). Sam przeszukałem i na znanych mi stronach nigdzie tej aplikacji nie udało mi się znaleźć. Ale jak to w internecie jest, jak coś raz zostało umieszczone to zawsze gdzieś będzie, wytrwałość i z czasem gdzieś się znajdzie.

• 0
Opublikowano

Niestety nie znalazłem ani aplikacji wyciągnietej ani osoby które sa w posiadaniu tej apki czy to na telefonie czy tez osobno.

Rozpatrywałem kwestie przeszukiwania płyt dostarczanych do sprzetu ale tez zadnych efektów , zostaje mi tylko przejscie na androida i kolejna zmiana telefonu.

Dzieki za pomoc