Szukam apki do telefony z systemem windows phone 8.1 do obsługi mojego serwera Western Digital my book live duo a jest to WD 2 GO ale firma WD wycofała sie ze wsparcia tej aplikacji dla win phone.
Miałem od ponad roku za instalowana tą apke na telefone i podkusiło mnie zeby zmienić karte pamieci i po wymianie zamiast sprawdzić czy nowa karta działa prawidłowo sformatowałem starą tracąc wszystkie aplikacje zapisane na sd.
Szukałem w necie ale za zadne skarby nie moge znaleść , są ale na androida lub inne systemy ale na win phone niestety nie.
Jeżeli ktoś jest w posiadaniu tej aplikacji to jestem w stanie nawet za nia zapłacic bo wydałem troche kasy na telefon a teraz sie okazuje że nie moge korzystać z tej aplikacji a spore ilości plików na serwerze jest poza moim zasięgiem jak nie jestem przy kompie lub w domu.
Mam nadzieje że ktoś mnie poratuje a w najgorszym wypadku wskaże inną aplikacje która ogarnie ten problem
Question
machdi
3 answers to this question
Recommended Posts