Jakub Posted February 23, 2017 Report Share Posted February 23, 2017 Witaj, z tej strony jakub dzisiaj przedstawię ci program NTlite , zaprezentuje poszczególne cechy tego programu. Ponieważ, sporo osób może mieć problemy z prawidłowym wyświetlaniem stron WWW, tyczy się to osób, które posiadają słabszy sprzęt i łącze internetowe, postanowiłem, ten artykuł zrobić w wersji tekstowej. Coś dla siebie znajdą też osoby, które mają lepszy sprzęt komputerowy i szybsze łącze internetowe. Takie osoby odsyłam na swój kanał YT, gdzie będą mogli zobaczyć filmy w 1080p z możliwością zmiany jakości. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wersja 1.5.6 NTlite aktywowana portable full [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pozwala ona obrabiać wszystkie windowsy prócz: XP i kompilacji Windows 10 1803 Wersja 1.6 trial [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pozwala ona obrabiać wszystkie windowsy prócz: XP . Obsługuje także najnowszą kompilację systemu Windows 10 build: 1803 Kluczowe zmiany w poradniku: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 and 11111 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4s Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 Czy będą tam linki czy ma być takie puste?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted May 25, 2018 Author Report Share Posted May 25, 2018 (edited) Linki aktywne Edited June 5, 2018 by Jakub Aktualizacja tematu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Icebox Posted December 28, 2020 Report Share Posted December 28, 2020 Czy tą wersją da się obrobić w pełni LTSC 1809? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DRAGO Posted January 4, 2021 Report Share Posted January 4, 2021 A gdzie podziały sie aktualne wersje nowe.? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiloxf Posted March 20, 2021 Report Share Posted March 20, 2021 W dniu 4.01.2021 o 17:40, DRAGO napisał: A gdzie podziały sie aktualne wersje nowe.? Ten program ciężko złamać Depsones likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaba44 Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 Są jakieś szanse na nową pełną wersję? Potrzebuję obrobić 21H1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiloxf Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 32 minuty temu, zaba44 napisał: Są jakieś szanse na nową pełną wersję? Potrzebuję obrobić 21H1 MSMG Toolkit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaba44 Posted June 5, 2021 Report Share Posted June 5, 2021 10 godzin temu, kamiloxf napisał: MSMG Toolkit Sprawdziłem. Fajny program ale nie ma kilku kosmetycznych rzeczy które chcę zmienić. A w NTLite są tylko w pełnej wersji :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinExpert Posted June 1, 2022 Report Share Posted June 1, 2022 Cześć, czy w NTlite zrobię modyfikację do zastosowania w wielu komputerach o różnych parametrach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Depsones Posted June 20, 2022 Report Share Posted June 20, 2022 W dniu 1.06.2022 o 09:01, WinExpert napisał: Cześć, czy w NTlite zrobię modyfikację do zastosowania w wielu komputerach o różnych parametrach? Jeśli przez zastosowanie masz na myśli tylko instalacje to tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub Posted June 20, 2022 Author Report Share Posted June 20, 2022 W dniu 1.06.2022 o 09:01, WinExpert napisał: Cześć, czy w NTlite zrobię modyfikację do zastosowania w wielu komputerach o różnych parametrach? Virtualbox , sysprep , łaty plus start is back , sterów nie polecam integrować itp bo można sporo namieszać. Drivery ja pobieram programem Drive EASY i gotowe biblioteki możesz wrzucić do płytki acronisa ( acronis true image ma taką funkcje że sobie komputer sam dobrze. ) Jak mam pełną wersję drive easy płątna wieć kopia i przywracanie to bajka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts