Lidex Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Witajcie, posiadam takiego o to staruszka AMD 3200+ 2.1GHz 1GB ram 1 kosc Grafika Radeon 9600 256mb Dysk 160GB Chcial bym pograc w metina no i world of tanks blitz o lolu i innych tego typu moge zapomniec to wiem ale gry powyzej powinny dzialac Pytanie jaki system obecnie siedze na linux mint Prosze o link do windows 7 lub moze inne na ten komputer Ogolnie chce przegladac internet i grac w to co powyzej. Za wszelkie odpowiedzi, pomoc i nakierowanie na pobranie systemu dziekuje
renatan Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 jakbym miał 1 GB ram to powyżej XP bym się nie wychylał
Lidex Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 moge dolozyc z 1gb ramu bardzo prosze o ewentualny link ktory pobrac system prawdopodobnie moge dolozyc 1 gb kostke albo 2gb w jednej kosci i 1 gb w jednej co da razem 3 wiecej nie ma szans a zalezy mi tylko na tych grach i komfortowym uzytkowaniu
bison616 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 akurat lol to pójdzie na tym na min około 30-35fps (mam stary pc do testów i tak mi wyszło) ale 1gb dołóż i tylko winxp nic innego, co do linków masz wszystko na tym forum
Lidex Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 mialem wczoraj xp profesjonal zwykly bez sp itd. no i nic nie moglem zainstalowac... masakra jakas nawet ie nie chcial chodzic bo wywalal bledy, moglo to bys spowodowane brakiem sp1 ?
renatan Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 XP bez SP to nie system i nie mówmy o sp1 bo jest i sp3 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Lidex Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 czyli do tego 1 gb doloze jeszcze 2gb razem da 3 i pobrac tutaj jakiegos Xp Lite cos w tym stylu ? Lol steam i wot blitz beda dzialac bez problemu ? Aby dowiedziec sie jak zrobic z poziomu Linux mint botoowalny pendrive z windows xp musze zakladac nowy temat czy jest ktos w stanie mi tu pomoc ?
renatan Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 z 3 GB to i win 10 chwyci [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Lidex Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 tak ale czy to bedzie w miare sensownie hulac nie chce przesadzic
razor1995 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Tworzenie bootowalnego pendrive z Windows spod Linuxa jest dość ciężkie i nie zawsze działa, możesz próbować: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ta ten PC tak jak przedmówcy tylko XP, toć to już staruszek
xkx Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Jeśli koniecznie na takim staruszki chcesz używać Win 7 to spróbuj WIN THIN PC ([Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]) lub co najwyżej Win MicroOs [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i to oczywiście pod warunkiem dodania minimum 1GB RAM
Lidex Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Może nie bede ryzykował i zainstaluje tego xp, wazne zeby metin dzialal i wot blitz reszta mniej istotna a jak juz to zadziala to reszta z górki. Tylko teraz musze powalczyc z tym obrazem żeby go zrobic z pod linuksa
razor1995 Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Spróbuj w WINE odpalić WinSetupFromUSB i posiłkuj się tym: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi