Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, posiadam takiego o to staruszka

AMD 3200+

2.1GHz

1GB ram 1 kosc

Grafika Radeon 9600 256mb

Dysk 160GB

Chcial bym pograc w metina no i world of tanks blitz

o lolu i innych tego typu moge zapomniec to wiem ale gry powyzej powinny dzialac

Pytanie jaki system obecnie siedze na linux mint

Prosze o link do windows 7 lub moze inne na ten komputer

Ogolnie chce przegladac internet i grac w to co powyzej.

Za wszelkie odpowiedzi, pomoc i nakierowanie na pobranie systemu dziekuje

Opublikowano

moge dolozyc z 1gb ramu

bardzo prosze o ewentualny link ktory pobrac system prawdopodobnie moge dolozyc 1 gb kostke albo 2gb w jednej kosci i 1 gb w jednej co da razem 3 wiecej nie ma szans

a zalezy mi tylko na tych grach i komfortowym uzytkowaniu

Opublikowano

akurat lol to pójdzie na tym na min około 30-35fps (mam stary pc do testów i tak mi wyszło) ale 1gb dołóż

i tylko winxp nic innego, co do linków masz wszystko na tym forum

Opublikowano

mialem wczoraj xp profesjonal zwykly bez sp itd. no i nic nie moglem zainstalowac... masakra jakas nawet ie nie chcial chodzic bo wywalal bledy, moglo to bys spowodowane brakiem sp1 ?

Opublikowano

czyli do tego 1 gb doloze jeszcze 2gb razem da 3 i pobrac tutaj jakiegos Xp Lite cos w tym stylu ?

Lol steam i wot blitz beda dzialac bez problemu ?

Aby dowiedziec sie jak zrobic z poziomu Linux mint botoowalny pendrive z windows xp musze zakladac nowy temat czy jest ktos w stanie mi tu pomoc ?

Opublikowano

Tworzenie bootowalnego pendrive z Windows spod Linuxa jest dość ciężkie i nie zawsze działa, możesz próbować: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Ta ten PC tak jak przedmówcy tylko XP, toć to już staruszek :P 

Opublikowano

Jeśli koniecznie na takim staruszki chcesz używać Win 7 to spróbuj WIN THIN PC ([Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]) lub co najwyżej Win MicroOs [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i to oczywiście pod warunkiem dodania minimum 1GB RAM 

Opublikowano

Może nie bede ryzykował i zainstaluje tego xp, wazne zeby metin dzialal i wot blitz reszta mniej istotna a jak juz to zadziala to reszta z górki.

Tylko teraz musze powalczyc z tym obrazem żeby go zrobic z pod linuksa

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie